- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
canım çarşamba yenilecek liste başlangıç ve çarşamba güncel kilonu yazarsın olur mu ?Miyav_su ile aynı topikte miydiniz yanlış mı hatırlıyorum ?
Tabiki canım gel sende o azim var Cuma takımınada devam et diğer topik sessiz sizin oraya topik sahibi bile uğramıyorY
Yok canim ben baska bi topikteydim baska bi topiktte tanistik :))Miyav_su
Tmm canim carsamba gunu kilomu guncellerim ben cuma yarismasinda da yaziyorum sizin topigide sevdim ve daha cok motivasyona ihtiyacim var sizi azimli gordum ve banada ilham olursunuz diye katilmak istedimm ve bu kilolardan kurtulmak istiyorum...
bozma yavrum bozma canım ben dünün acısını hala çekiyorum bi daha tövbeeerukgus bende bugün niyeti bozdum iki senedir makarna yemiyordum bugün domatesli makarna yapıcam birden içimden geldi
Inşallah canım 2017 yılına çok ince giremesemde 10 kilo daha eksik girmek istiyorumEki Görüntüle 1897192
hadi bakalım şekerler 1 kg bile bu kadar anlamlı işte durmak yok yola devam 2016 yeniden doğma yılımız olsun bizim 2017 sabahına fit hatunlar olarak başlayalım
Gunaydin kizlar pazartesinden itibaren bende katilabilirmiyim diyet yapiyorum ama pazartesi gunden itibaren spirada baslam
bozma yavrum bozma canım ben dünün acısını hala çekiyorum bi daha tövbeeeakşam o kadar spor yaptım sabah kalktım yarım saat yürüdüm bugünde çok dikkatli gisiyorum kahvaltıya hiç ekmek eklemedim öğlen hafif yedim akşamda corba salata geçirisem bide 45 dk spor yaparım anca toplar vucüt...
Eki Görüntüle 1897192
hadi bakalım şekerler 1 kg bile bu kadar anlamlı işte durmak yok yola devam 2016 yeniden doğma yılımız olsun bizim 2017 sabahına fit hatunlar olarak başlayalım
inşallah canım seni çok rakip görüyorum içten içe bilesin çok yakın gidiyoruz çünkü2017 yazına damgamızı vuralım.
Sağlıklı, fit , zayıf , bakımlı bayanlar olalımç
Canım çok sinirli ve stresliyim bugün yapıcam yarın ablamlarda balık ziyafetimiz var yarın kaldığım yerden devambozma yavrum bozma canım ben dünün acısını hala çekiyorum bi daha tövbeeeakşam o kadar spor yaptım sabah kalktım yarım saat yürüdüm bugünde çok dikkatli gisiyorum kahvaltıya hiç ekmek eklemedim öğlen hafif yedim akşamda corba salata geçirisem bide 45 dk spor yaparım anca toplar vucüt...
Hoşgeldin canım aramıza bende pazartesi günü itibariyle spor yapacağım inşallahGunaydin kizlar pazartesinden itibaren bende katilabilirmiyim diyet yapiyorum ama pazartesi gunden itibaren spirada baslam
İnşallah canım valla 2017 yılında da kilo vermek için uğraşmak istemiyorum kesinlikleEki Görüntüle 1897192
inşallah canım seni çok rakip görüyorum içten içe bilesin çok yakın gidiyoruz çünkü
Hayırlı günler hanımlar :)) berbat bi gundu habire ne bulduysam yedim durduramıyorum kendimi((
Canım çok sinirli ve stresliyim bugün yapıcam yarın ablamlarda balık ziyafetimiz var yarın kaldığım yerden devam
Akşam dengelemeye çalış , salata gibi hafif şeyler yemeye çalış.
Sağol canımZaten az pişireceksin glisemik indeksi düşük olacak.
Tadını çıkararaktan ye. Afiyet olsun canım.
Yarın kaldığın yerden devam
Sabah sıkı ve güzel kahvaltı yapmadın mıHayırlı günler hanımlar :)) berbat bi gundu habire ne bulduysam yedim durduramıyorum kendimi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?