• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Dün yediklerim:

Sabah: Peynir, zyetin, yumurta, 3 dlm ekmek , domates
Öğle: Bamya, Salata
Ara: Trabzon hurması, 1 madalina
Akşam: Et haşlama, 1 orta boy haşlanmış patates, yoğurt, azcık nar

Canim işin en garip tarafı ben normalde fast food hamburger pizza gibi şeyleri sevmeyen aklına bile gelmeyen bi insandim neden böyle oluyor anlamadım kendi kendime hayranlık mi uyandırdim yada denk mi geliyor

Ben gerginsem, üzgünsem en olmadık şeyleri, en sevmediğim şeyleri bile yiyorum.
Sende de benzer bir durum olabilir mi?

kızlar çok yoruldum bütün gün koşturmaca geçti misafirler geldi börek poğaça kek ve aşure yapıldı afiyetle mideye hüpletildi :KK45:
Sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra hepicinden yedim akşam yemeği yok zaten açta değilim aşurenin hepsini dağıttım evde çok az bıraktım sonra canım istemesin yarın normal beslenmeye devam inşallah

En güzeli bu, evde olunca insan dayanamayıp yiyebiliyor.
Hemen dağıtmalı.

Ben gerginsem, üzgünsem en olmadık şeyleri, en sevmediğim şeyleri bile yiyorum.
Sende de benzer bir durum olabilir mi?
yok canım gayet de iyiydim aslında bide normalde hiç aklına gelmeyen şeyler diyet yaparken cazip gelebiliyor sanırım istesek de istemesek de kendimizi baskı altına alıyoruz o da bi şekilde patlak veriyor:işsiz::işsiz:

yok canım gayet de iyiydim aslında bide normalde hiç aklına gelmeyen şeyler diyet yaparken cazip gelebiliyor sanırım istesek de istemesek de kendimizi baskı altına alıyoruz o da bi şekilde patlak veriyor:işsiz::işsiz:

Birde verilecek kilo fazla olunca bu süreç çok uzun oluyor.
Arada bir patlamamız normal.
Nasıl olsa abartınca toparlamayı öğrendik :)

Hoş geldin canım pazartesi bekleme sende bu günden başla :KK49:

Diyete devam ediyorum sadece spor yapamiyorum yogunluktan kosusturmadan ins pazartesi den itibaren yogunluktan kurtulacamm ama hareketsiz degilim ev temizligiyle ve bahce islerimiz son raddesi kaldi artik kendimle ilgilenecegim ama aksam.menulerimi paylasirim hatta dun tartilmis tim kilom 80 eger listeye yazarsaniz rukgus rukgus

Diyete devam ediyorum sadece spor yapamiyorum yogunluktan kosusturmadan ins pazartesi den itibaren yogunluktan kurtulacamm ama hareketsiz degilim ev temizligiyle ve bahce islerimiz son raddesi kaldi artik kendimle ilgilenecegim ama aksam.menulerimi paylasirim hatta dun tartilmis tim kilom 80 eger listeye yazarsaniz rukgus rukgus
canım çarşamba yenilecek liste başlangıç ve çarşamba güncel kilonu yazarsın olur mu ? Miyav_su Miyav_su ile aynı topikte miydiniz yanlış mı hatırlıyorum ?

Back