Canim işin en garip tarafı ben normalde fast food hamburger pizza gibi şeyleri sevmeyen aklına bile gelmeyen bi insandim neden böyle oluyor anlamadım kendi kendime hayranlık mi uyandırdim yada denk mi geliyor
kızlar çok yoruldum bütün gün koşturmaca geçti misafirler geldi börek poğaça kek ve aşure yapıldı afiyetle mideye hüpletildi
Sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra hepicinden yedim akşam yemeği yok zaten açta değilim aşurenin hepsini dağıttım evde çok az bıraktım sonra canım istemesin yarın normal beslenmeye devam inşallah
Miyav_su canım telafi etmeye çalıştım 3 mil Julian yaptım sonrasında senin bugün yolladığın idmanı yaptım bu da bana iyi ders oldu
Evde az bişey var eşime bırakmıştım oda az yedi ama yemicem dün yeteri kadar yedimEn güzeli bu, evde olunca insan dayanamayıp yiyebiliyor.
Hemen dağıtmalı.
Afiyet olsun canımDün yediklerim:
Sabah: Peynir, zyetin, yumurta, 3 dlm ekmek , domates
Öğle: Bamya, Salata
Ara: Trabzon hurması, 1 madalina
Akşam: Et haşlama, 1 orta boy haşlanmış patates, yoğurt, azcık nar
Bencede Yeme canım eşin yesinEvde az bişey var eşime bırakmıştım oda az yedi ama yemicem dün yeteri kadar yedim
yemeye niyetim yok zateBencede Yeme canım eşin yesin
Benimkide öyle gitti mi gelmezyemeye niyetim yok zate
Karnım açlıktan Kıyıldı eşim market te gitti hala gelmedi kayıp ilanı vericemsanki başka şehire alışverişe gitti mübarek
Sabah genelde 8 gibi kalkıyoruz bu saate kadar içim Kıyıldı birde benim ki telefon özürlü aradınmı ulaşamassınBenimkide öyle gitti mi gelmez
yok canım gayet de iyiydim aslında bide normalde hiç aklına gelmeyen şeyler diyet yaparken cazip gelebiliyor sanırım istesek de istemesek de kendimizi baskı altına alıyoruz o da bi şekilde patlak veriyorBen gerginsem, üzgünsem en olmadık şeyleri, en sevmediğim şeyleri bile yiyorum.
Sende de benzer bir durum olabilir mi?
yok canım gayet de iyiydim aslında bide normalde hiç aklına gelmeyen şeyler diyet yaparken cazip gelebiliyor sanırım istesek de istemesek de kendimizi baskı altına alıyoruz o da bi şekilde patlak veriyor
Evde az bişey var eşime bırakmıştım oda az yedi ama yemicem dün yeteri kadar yedim
katılabilirsin tabiki canım çarşamba günleri tartı yapıyouz bilgin olsunHayy allah msj yarim gitti :)) kisacasi pazartesi sporada baslamyi ddüşünüyorum bu ara yogunluktan yapmaya firsatim olmuyor..
Hoş geldin canım pazartesi bekleme sende bu günden başlaHayy allah msj yarim gitti :)) kisacasi pazartesi sporada baslamyi ddüşünüyorum bu ara yogunluktan yapmaya firsatim olmuyor..
Hoş geldin canım pazartesi bekleme sende bu günden başla
canım çarşamba yenilecek liste başlangıç ve çarşamba güncel kilonu yazarsın olur mu ?Diyete devam ediyorum sadece spor yapamiyorum yogunluktan kosusturmadan ins pazartesi den itibaren yogunluktan kurtulacamm ama hareketsiz degilim ev temizligiyle ve bahce islerimiz son raddesi kaldi artik kendimle ilgilenecegim ama aksam.menulerimi paylasirim hatta dun tartilmis tim kilom 80 eger listeye yazarsanizrukgus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?