• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bir yılda 57 kilodan 85e çıkınca ve insülin direnci olunca üzerine pihtilasma sorunu olunca kilo vermeden hamileliğim devam etmeyeceğini öğrendim :KK43:(((
Evet canım bende de var insülin direnci ve tip 2 diyabet ikimizin sorunu aynı yanlız değilsin birden kilo alıyor ve zor veriyoruz ben 98 kg düştüm emin ol sabırlı olursan verirsin hep birlikte başaralım

Amin inşallah hayırlı evlatlarımız olur eşimle çok sorun yaşadık bu kilolardan dolayı inat ettim hamile kalmasamda kendim için vereceğim
Canım benimde öyle eşimle çok sorun oldu hatırlamak bile istemiyorum :KK12:

Bu gönderdiğim video canım 2 saatlik yürüyüşten çok daha iyi yağ yaktırıyor bende yapıcam pazar günleri artık 20 dk bu egzersiz bana katılmak isteyen varsa pazar günleri menü ile birlikte yazsın
denedin mi canım sen güzel geldi bana :KK66:

rukgus rukgus denemedim fakat benim direnci kırmam ve yağ yakımını hızlandırmam için bu programı buldum aslında aklımdan yürüyüş geçiyordu bunu öğrenince araştırdım body forumlarda bahsediliyor yapanlar çok memnunlar bende pazar günleri yapmayı planlıyorum ctesi spor yapmıyorum genelde

Evet canım bende de var insülin direnci ve tip 2 diyabet ikimizin sorunu aynı yanlız değilsin birden kilo alıyor ve zor veriyoruz ben 98 kg düştüm emin ol sabırlı olursan verirsin hep birlikte başaralım
Evet canım çok zor veriyorum leslie 3 mile yapıyorum 3 lt şu içiyorum şeker çikolata ekmek tamamen çıkardım hayatımdan ve günde 2 saate yakında koşu bandında yürüyorum ve ogretmenim sürekli hareket halindeyim buna rağmen başkası olsa en az 10 kilo verir ben zar zor 6 7 kilo veriyorum

Canım benimde öyle eşimle çok sorun oldu hatırlamak bile istemiyorum :KK12:
Bana senin yüzünden çocuk olmuyor dedi :(( çok üzüldüm bu sözü bitirdi beni :((

rukgus rukgus denemedim fakat benim direnci kırmam ve yağ yakımını hızlandırmam için bu programı buldum aslında aklımdan yürüyüş geçiyordu bunu öğrenince araştırdım body forumlarda bahsediliyor yapanlar çok memnunlar bende pazar günleri yapmayı planlıyorum ctesi spor yapmıyorum genelde
Bende yapabilirim herhalde birlikte yapalım

Kiz dogru ya cok bilmis bazi akrabası kaynanama demis o hamile kalamaz kalsada düşürür diye bende şaşırmistim kötü kalpliler iki cocugumuda ilk denemede verdi rabbim bin şükür onlarada kapak oldu darisi başınıza kizlar

kızlar biri beni durdursun bugün çok kötü gidiyorum :KK34::KK34:
sabah patatesli kır pidesi yedim çayla birlikte
öğlen arkadaşlarla buluştuk ayıp olmasın diye ayak uydurdum
mc donalds'a gittik çocuk menüsü yedim ayranla birlikte :KK61::KK61:
akşama sadece salata çorba yemeyi düşünüyorum zira şu ana kadar yediğim 800 kc olmuştur :bicak::bicak::bicak:

Back