GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Sıkma canını, bence akşam çorba ve salata yiyerek günü dengelemiş olacaksın.

Canim sikinti yapma dün bende fazla kacirdim komsular asure getirince. Aksam sadece corba yedim.. dengelemek onemli sadece bazen kacamaklar oluyor

Herkese iyi akşamlar şekerler gündüz yazmıştım bugünkü menümü aksami da ekleyim 1/2 kase düğün çorbası ve lahana salatası yedim limonlu umarım dengeler menüleri alalım lütfen

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm :yarım haşlanmış yumurta,zeytin ,yeşilllik ,turp ve çiğ kuruyemiş öğlen yiyemedim akşam yemeğim dünden kalma zeytinyağlı pırasa ve domatesli kabak sote

Ah sen yok Musun tabi gördün eksileri gaza geldin en çok da şu hamburgeri yemene kızdım

Ah sen yok Musun tabi gördün eksileri gaza geldin en çok da şu hamburgeri yemene kızdım
Canim işin en garip tarafı ben normalde fast food hamburger pizza gibi şeyleri sevmeyen aklına bile gelmeyen bi insandim neden böyle oluyor anlamadım kendi kendime hayranlık mi uyandırdim yada denk mi geliyor

kızlar çok yoruldum bütün gün koşturmaca geçti misafirler geldi börek poğaça kek ve aşure yapıldı afiyetle mideye hüpletildi
Sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra hepicinden yedim akşam yemeği yok zaten açta değilim aşurenin hepsini dağıttım evde çok az bıraktım sonra canım istemesin yarın normal beslenmeye devam inşallah

İyi yapmışsın canım evde olunca insan dayanamıyo yiyo, bu arada kızlar ben küçülttüm ama yinede yollayamıyorım fotoğraf üzgünüm

Canim işin en garip tarafı ben normalde fast food hamburger pizza gibi şeyleri sevmeyen aklına bile gelmeyen bi insandim neden böyle oluyor anlamadım kendi kendime hayranlık mi uyandırdim yada denk mi geliyor
Canım neden kaçarsan onu seviyorsun bide zamanla insanın yedikleri değişiyorda önemli olan ara sıra olması ve akşam mumkunse bunları yememek

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm :yarım haşlanmış yumurta,zeytin ,yeşilllik ,turp ve çiğ kuruyemiş öğlen yiyemedim akşam yemeğim dünden kalma zeytinyağlı pırasa ve domatesli kabak sote
Afiyet olsun bebeğim ben bugün abarttim sende çok az yemissin Kıyamam sana

Sabah bir yumurta peynir.1 dilim tam buğday ekmk.
Ara 5 badem azcık leblebi
Oğlen kuru fasuliyeli piyaz ayran.
Ara bir bardak tarçinlı süt 3 kaşık aşure
Akşam 3 küfte et oğlen piyazdan kalmıştı az yesim.
Yarım saat tempolu yuruyuş.yarim saat ağirlik mekik.2 litre su ve bitki çaylari.

Canım kilo verirken leblebi ve nohut yemiyoruz nişastalı kilo vermeye engel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…