O zaman canım sen 94 kg sundur emin olGünaydın kızlar geçen hafta 95.4
Bu hafta 95.2
Dün regl oldum birde biraz kabızlık sorunu var
Niye öyle oldu canım reglin mi varKızlar gecen hafta 88.8 idim dün sabah 87.6 idi bu sabah 88.1 çıktı hangisini diyim bilemedim
Etkiliyor canım benim öyle hamilelik için kilo verilmesi şartAnlem kilo etkiliyormu gebeligi bilmiyorum ilk gebeligimde 80 kilo ile başlamıştım ikincide 93 kiloyla Cok şükür sıkıntı olmadi 103 le doguma girdim
Evet canım bende de var insülin direnci ve tip 2 diyabet ikimizin sorunu aynı yanlız değilsin birden kilo alıyor ve zor veriyoruz ben 98 kg düştüm emin ol sabırlı olursan verirsin hep birlikte başaralımBir yılda 57 kilodan 85e çıkınca ve insülin direnci olunca üzerine pihtilasma sorunu olunca kilo vermeden hamileliğim devam etmeyeceğini öğrendim(((
Veremez canım hemen benim durumumda aynı sabırlı olursak bu yolda yılmadan azimle veririzÇok hızlı kilo almışsın, yakın zamanda .
Vücudun alışmamıştır bu kiloya daha kolay verirsin.
Canım benimde öyle eşimle çok sorun oldu hatırlamak bile istemiyorumAmin inşallah hayırlı evlatlarımız olur eşimle çok sorun yaşadık bu kilolardan dolayı inat ettim hamile kalmasamda kendim için vereceğim
Canım benimde öyle eşimle çok sorun oldu hatırlamak bile istemiyorumAmin inşallah hayırlı evlatlarımız olur eşimle çok sorun yaşadık bu kilolardan dolayı inat ettim hamile kalmasamda kendim için vereceğim
denedin mi canım sen güzel geldi banaKızlar bu program çok fazla yağ yaktırıyor adı da hitt cardio
denedin mi canım sen güzel geldi bana
Evet canım çok zor veriyorum leslie 3 mile yapıyorum 3 lt şu içiyorum şeker çikolata ekmek tamamen çıkardım hayatımdan ve günde 2 saate yakında koşu bandında yürüyorum ve ogretmenim sürekli hareket halindeyim buna rağmen başkası olsa en az 10 kilo verir ben zar zor 6 7 kilo veriyorumEvet canım bende de var insülin direnci ve tip 2 diyabet ikimizin sorunu aynı yanlız değilsin birden kilo alıyor ve zor veriyoruz ben 98 kg düştüm emin ol sabırlı olursan verirsin hep birlikte başaralım
Bana senin yüzünden çocuk olmuyor dediCanım benimde öyle eşimle çok sorun oldu hatırlamak bile istemiyorum
Bende yapabilirim herhalde birlikte yapalımrukgus denemedim fakat benim direnci kırmam ve yağ yakımını hızlandırmam için bu programı buldum aslında aklımdan yürüyüş geçiyordu bunu öğrenince araştırdım body forumlarda bahsediliyor yapanlar çok memnunlar bende pazar günleri yapmayı planlıyorum ctesi spor yapmıyorum genelde
Tabiki o etkilemiş canım moralini bozmaMiyavsu evet iki gun icinde regl olucam onun etkisi olabilir
Kızlar bende kaçtım bugün yoğunum akşama spordan yorgun düşmezsem yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?