- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
Kızlar resim boyutum buyuk oldugu için gönderemiyorum nasıl küçültürüm ayarlardan denedim olmuyo, bu arada 78,500 üm
Çok tsk ederim bende bu yüzden yukleyemiyordumCnm once galeriye girip resmi aç remi küçult. kare bir işaret var remin boyunu ayarlayip yeniden kaydet.sonra yeniden yukle..
Günaydın hayırlı günler çok yoğun bir iş günüm olacak dedim sabahın ilk msjini ben atayım :))
Yaşım:27
Boyum:168
Başlangıç kilom: 72.7 (07.10.2016 cuma katıldım araniza)
Güncel kilom:71.8
Eksilen kilo:0.9 kg
Bol kalori harcamali günler dilerim yeni üye olduğum için beceremedim tartinin fotoğrafında yükleyemedim bi türlü neyse akşam yukleyebilirsem o zaman atarım
kızlar benimde çok iyi değil bu hafta anlamsız bi şişkinlik var zaten 86,3 geçen hafta 85,8 bu hafta -500 gr
Günaydın kızlar geçen hafta 95.4
Bu hafta 95.2
Dün regl oldum birde biraz kabızlık sorunu var
Tsk ederim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya gelirizTebrikler , güzel vermişsin.
Bıyuna göre kilonda fazla değil gibi geldi bana...
En kısa sürede hedef kile varırsın.
Tsk ederim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz( 85 kiloydum çocuğum olmadı kilodan dolayı düşük yapiyorum 65 olmam lazım öyle işte
Bir yılda 57 kilodan 85e çıkınca ve insülin direnci olunca üzerine pihtilasma sorunu olunca kilo vermeden hamileliğim devam etmeyeceğini öğrendim(((
Amin inşallah hayırlı evlatlarımız olur eşimle çok sorun yaşadık bu kilolardan dolayı inat ettim hamile kalmasamda kendim için vereceğimİnşallah yakın zamanda istediğin kiloya gelir ve hamile kalırsın.
Sağlıkla bebişinin kucağıba alırsın inşallah.
Inşallah hepimiz veririzÇok hızlı kilo almışsın, yakın zamanda .
Vücudun alışmamıştır bu kiloya daha kolay verirsin.
Amin inşallah hayırlı evlatlarımız olur eşimle çok sorun yaşadık bu kilolardan dolayı inat ettim hamile kalmasamda kendim için vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?