Günaydın canımGünaydın kızlar bol sporlu az kalorili bir gün olsun inşallah
Pilav pirinç miydi canım akşam fazla olmuşSabah bir yumurta, bir dilim peynir, birdilim ekmek, domates salatalik siyah çay.ara sütlü menengiç kahvesi 5 badem 1 kuru incir.öğlen salata tavuk 5 kaşik pilav. Ara 4 kaşik aşure.
akşam cacık az tavuklu pilav. Gün içinde 4 bardak bitki çayi 2 lt su..sabah 20 dk yurume bandinda yuruyuş 20 dk ağirlik mekik.birazdan yine 20 dk yurumeyi duşunuyorum...
Oh afiyet olsun canım sporda değiştirmen iyi olmuş ara sıra değiştir vücûd şaşırsınİyi akşamlar şekerler bugünkü menüm
Sabah menemen tek yumurtalı şekersiz çay
Öğlen tavuklu salata
Akşam patlıcan güvec 3 yk ve ayran
Bu aksam bi deisiklik yapıp jilian yapmayı düşünüyorum ve 2lt su bitti şu ana kadar
Turizmciyim canım 30 km gidiyor geliyorumCanım ne iş yapıyorsun, iyi geceler şimdiden
En çok sevdiğim şehirBende izmirdenim kızlar iyi geceler hepinize
Ayyy yol insanı mahveder iş değilde Allah yardımcın olsun canımTurizmciyim canım 30 km gidiyor geliyorum
Kesin öyledir canım reglin bitince ödem için bişeyler yap regli sonrası ödem atıcı diyet yap canımEki Görüntüle 1896536 Günaydın kızlar.500 gr fazla çiktim kilo değildir biloyorum regl oldum.odemdir buyuk ihtimal.
Bırakma canım vermişsin yinede bozma moralinikızlar benimde çok iyi değil bu hafta anlamsız bi şişkinlik var zaten 86,3 geçen hafta 85,8 bu hafta -500 gr
Sorma benimde akşamları geç yediğim için oldu ya ofkızlar benimde çok iyi değil bu hafta anlamsız bi şişkinlik var zaten 86,3 geçen hafta 85,8 bu hafta -500 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?