• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Iyi akşamlar kızlar
sayfayi kaybettim araya araya ancak buldum
bende çarşamba 70.700 çıktım
herkese bol eksili günler
haftaya bakalim ne olacak

Gündüz menümü hallettim akşam menüm belli olduğu için yazıyorum kahvaltıda : yarım haşlanmış yumurta,domates,zeytin ,çiğ kuruyemiş,nar ,salatalık ,yeşillik öğlen siyez bulgurundan kısır bol yeşillikli ,turşu akşam :dünden kalma et haşlaması,fırında köfte,salata
Afiyet olsun canım
Benimde bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim cavdar ekmeği 3 zeytin şekersiz cay
Öğle haşlanmış tavuk 100 gr mantar 4 tane --ayran
Aksam nohut yemeği susuz yanında salata Zeytinyağlı
Kaçamaksiz bir gün geçirdim akşam sporu için önerisi olan varsa alabilirim kızlar yoksa leslie devam etmeyi düşünüyorum

Afiyet olsun canım
Benimde bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim cavdar ekmeği 3 zeytin şekersiz cay
Öğle haşlanmış tavuk 100 gr mantar 4 tane --ayran
Aksam nohut yemeği susuz yanında salata Zeytinyağlı
Kaçamaksiz bir gün geçirdim akşam sporu için önerisi olan varsa alabilirim kızlar yoksa leslie devam etmeyi düşünüyorum
Oh afiyet olsun canım yoga yapabiliyorsan onu yap canım yada jilllian yada olabilir

Ne zaman boş isem o zaman yaptım genelde akşam üzeri yapıyorum bir hafta daha yapıp 5 mile geçmeyi düşünüyorum
Canim bende yapıyorum leslie 3 mil ama 5 mil yağ yakıcı diye biliyorum ilerleyen dönemde bende 5 mil yapmayı planlıyorum

Bugün biraz çok yedim sanki sabah erken kahvalti edince öğün sayısı üçe çıktı

Canim bende yapıyorum leslie 3 mil ama 5 mil yağ yakıcı diye biliyorum ilerleyen dönemde bende 5 mil yapmayı planlıyorum
3 mile on gün yapılıyor ben iki hafta yapmayı düşünüyorum yani bir haftam kaldı daha sonrada 5 mile geçeceğim

Merhaba bende araniza katilabilirmiyim.Yaşım 34 boyum 1.70 kilom 82
Ben geçen yil 94 ten 82 ye indim diyetisyen kontrolunde 4 ayda verdim.diyetisyenim i çok sevmistim çok fazla pisikolojik destek oldu bana,oda şehirden ayrilinca devam etmedim.kilomu korudum ama bu kiloda saplanip kaldim.. Birturlu istediğim azmi yakaliyamadim.

Ben geçen yil 94 ten 82 ye indim diyetisyen kontrolunde 4 ayda verdim.diyetisyenim i çok sevmistim çok fazla pisikolojik destek oldu bana,oda şehirden ayrilinca devam etmedim.kilomu korudum ama bu kiloda saplanip kaldim.. Birturlu istediğim azmi yakaliyamadim.
Tabiki hoşgeldin aramıza Çarşamba tartı fotosu atıyoruz akşamları yediğimiz menüleri paylaşıyoruz

Hoş geldin aramıza seni anlayan birileriyle konuşmak iyi geliyor :)) şimdiden kilo vermen dileğiyle

Back