- 4 Ekim 2016
- 371
- 592
- 23
- 35
Ne zaman boş isem o zaman yaptım genelde akşam üzeri yapıyorum bir hafta daha yapıp 5 mile geçmeyi düşünüyorumYatmadan önce yapmak daha mı iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman boş isem o zaman yaptım genelde akşam üzeri yapıyorum bir hafta daha yapıp 5 mile geçmeyi düşünüyorumYatmadan önce yapmak daha mı iyi
Sağol canımAfiyet olsun canım ,
Çok güzel menün ...
Afiyet olsun canımGündüz menümü hallettim akşam menüm belli olduğu için yazıyorum kahvaltıda : yarım haşlanmış yumurta,domates,zeytin ,çiğ kuruyemiş,nar ,salatalık ,yeşillik öğlen siyez bulgurundan kısır bol yeşillikli ,turşu akşam :dünden kalma et haşlaması,fırında köfte,salata
Oh afiyet olsun canım yoga yapabiliyorsan onu yap canım yada jilllian yada olabilirAfiyet olsun canım
Benimde bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim cavdar ekmeği 3 zeytin şekersiz cay
Öğle haşlanmış tavuk 100 gr mantar 4 tane --ayran
Aksam nohut yemeği susuz yanında salata Zeytinyağlı
Kaçamaksiz bir gün geçirdim akşam sporu için önerisi olan varsa alabilirim kızlar yoksa leslie devam etmeyi düşünüyorum
Canim bende yapıyorum leslie 3 mil ama 5 mil yağ yakıcı diye biliyorum ilerleyen dönemde bende 5 mil yapmayı planlıyorumNe zaman boş isem o zaman yaptım genelde akşam üzeri yapıyorum bir hafta daha yapıp 5 mile geçmeyi düşünüyorum
Afiyet olsun canım beslenmene dikkat et çok geçmiş olsun; (Akşam yemeğim çorba ve makarna oldu. Bugun cok rahatsizim sanirim midemi bozmuşum wcden cikamiyorum ilaclarda agir geliyo sanirim
Tesekkur ederimmAfiyet olsun canım beslenmene dikkat et çok geçmiş olsun; (
Menün çok güzel sporunda öyle canım harikasınSabah iki yumurta zeytin peynir domates salatalık öğlen peynir mercimek salatasi aksam 2 köfte bir kase yoğurt bir saat koşu bandında yürüyüş iki üç litre su
Bende öyle yapıyorum kahvaltıyı erken yiyince öğlende yiyorumBugün biraz çok yedim sanki sabah erken kahvalti edince öğün sayısı üçe çıktı
3 mile on gün yapılıyor ben iki hafta yapmayı düşünüyorum yani bir haftam kaldı daha sonrada 5 mile geçeceğimCanim bende yapıyorum leslie 3 mil ama 5 mil yağ yakıcı diye biliyorum ilerleyen dönemde bende 5 mil yapmayı planlıyorum
Canım patatesleri fırında yapsana olmaz mıCok azda patates kizartmasinin tadina baktim kizlar unutmadan 5 6 tane
Tabiki hoşgeldin aramıza Çarşamba tartı fotosu atıyoruz akşamları yediğimiz menüleri paylaşıyoruzMerhaba bende araniza katilabilirmiyim.Yaşım 34 boyum 1.70 kilom 82
Ben geçen yil 94 ten 82 ye indim diyetisyen kontrolunde 4 ayda verdim.diyetisyenim i çok sevmistim çok fazla pisikolojik destek oldu bana,oda şehirden ayrilinca devam etmedim.kilomu korudum ama bu kiloda saplanip kaldim.. Birturlu istediğim azmi yakaliyamadim.
Hoş geldin aramıza seni anlayan birileriyle konuşmak iyi geliyor :)) şimdiden kilo vermen dileğiyleMerhaba bende araniza katilabilirmiyim.Yaşım 34 boyum 1.70 kilom 82
Ben geçen yil 94 ten 82 ye indim diyetisyen kontrolunde 4 ayda verdim.diyetisyenim i çok sevmistim çok fazla pisikolojik destek oldu bana,oda şehirden ayrilinca devam etmedim.kilomu korudum ama bu kiloda saplanip kaldim.. Birturlu istediğim azmi yakaliyamadim.