GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

hşgeldin canım umarım istediğin kiloya kavuşursun 1 senedir kilonu korumak büyük başarı

Sağol canım bizlerin pek haftasonu yok biliyorsun değil mi
olsun canım yaa çalışmak iyidir evde boş dursak sürekli can sıkıntısına atıştırmak gibi bir gaflete düşeriz iyi tarafından bakmak lazım bugün kuzenlerle oturcaz akşam tedarikli gideyim diyorum kaçamak yapmamak için birde bu hafta spor olayını biraz abarttım sanırım her akşam yaptım her yerim ağrıyor

kızlar bu hafta çarşamba günü liste yapmayı düşünüyorum herkes başlangıç kilosunu ve bu haftaki kilosunu yazsa süpe olur kim ne kadar vermiş doğrularımız yanlışlarımız neler bir görelim

Benim kilom 72.2 kg ile başlamışım bencede süper fikir

Bende burada 72 ile başladım... biri beni durdursun mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi ne yapayım bu açlık hissi gitsin çözümü olan varmi (((
Kahvaltıyı sıkı yap 2 haşlanmış yumurta ye çiğ kuruyemiş tüket kahvaltıda o zaman açıkma olmaz bazen susuzluk ve açlık karışıyor su iç bakalım belkide susadın

Bugünki menüm kahvaltıyı geç yaptım o yüzden dünden kalma fırında köfte,salata ,kavun glisemik indeksi 65 yani kaçamak yaptım akşam yemeğim fırında palamut meyil cıva seviyesi orta olduğu için yanında 1 kibrit kutusu kadar Torku helva içinde Mısır şurubu yok şeker pancarı var ,yanında bol salata ve yeşillik bugün çok uzun bir açıklama yaptım

Herseyi bilerek yiyosun bu cok guzel bisey bence.
Kahvalti iki yumurta yedim geç saatteydi. Arada kuruyemiş atıştırdım. Akşam mercimek corbasi az, patatesli tavuk yemegi yogurt ve bulgur pilavi yedim

Herseyi bilerek yiyosun bu cok guzel bisey bence.
Kahvalti iki yumurta yedim geç saatteydi. Arada kuruyemiş atıştırdım. Akşam mercimek corbasi az, patatesli tavuk yemegi yogurt ve bulgur pilavi yedim
Akşam olmamış hem patates nişastalı hemde bulgur ikiside fazla

Ben irademe hakim olmiyacakmişim gibi geliyor.sabah uyandiğimda hersey iyiydi taki ailemle birlikte serpme kuy kahvaltisina gidene kadar...ve ipler koptu aksam izgara balik bide salata yedim.yarinda misafirlerim var yemeğe.gelmeden benden ev baklavasi yapmami istediler,sanirim pazartesiye kadar duzene koyamiyacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…