Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim herif calısıyor be bacım
neyse birazdan gelir

benimki evde sözüm ona inmiş sitenin bahçesine kesin siyaset tartışması içindedir karısı gibi
ben sanalda o site bahçesinde yaz yaz konuş konuş bitiremedik bir çözüme kavuşturamadık
yalnız daha çok konuşur bir akp li olarak site ikiye bölünmüş durumda yarısı chp li yarısı mhp li
ondan çenesine vuruyor neyi savunuyorsa
şimdi dirensin asıl direnen benim vazgeçecek işte o kadar
#direnegunal

benimki de geldi aferim dakik

benimkinin çenesi hiç susmaz ya
off konu siyasetsse yandı gülüm keten helva
ben milletvekili olucam diyor
kim yapıcak seni diyorum
ben karsı partinin kadın kollarına baskan olmazsam adım melekyavrum değil diyorum

Son düzenleme:

ay yoksa bir akp li koca daha mı
adamceğiz chp adayı olursa sen akp kadın kolları başkanımı olcan
evde karılarına söz geçiremiyorlar dışarda esip gürleseler nolur

ay yoksa bir akp li koca daha mı
adamceğiz chp adayı olursa sen akp kadın kolları başkanımı olcan
evde karılarına söz geçiremiyorlar dışarda esip gürleseler nolur

yok ikimizde aynı partideniz

seni first lady yapıcam kız dio
yürü git diyorum,tek tek kapı kapı gezip karsı partiye oy toplucam diyorum

MERSİN'de yaklaşık 500 kişilik grup Taksim Gezi Parkı protestolarına destek vermek amacıyla yürüyüş yapmak istedi. Polisin izin vermediği yürüyüşte çıkan olaylarda 2 gazeteci, bir emniyet amiri olmak üzere 17 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan alışveriş merkezi önünde toplanan yaklaşık 500 kişi, sloganlar atmaya başladı. Buradan Barış Meydanı'na yürümek isteyen grubun önü polis tarafından kesilerek yürüyüşleri engellendi. Polisin 'Yapmış olduğunu eylem kanunsuzdur, dağılın' uyarısının üzerine grup, AVM içerisinden yürüyerek, 2 AVM binasının arasında bulunan alana geldi. Buradan tekrar Barış Meydanı'na yürümek isteyen grubun önü yine çevik kuvvet polisleri tarafından barikat kurularak kesildi. Kol kola giren eylemcilerin polise direnmesi üzerine, gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Polisin müdahalesine engel olmak isteyen göstericiler, masa, sandalye ve güneşliklerden iki ayrı noktaya barikat kurarak, eşyaları ateşe verdi.
Polisin müdahalesi nedeniyle göstericilerden bazıları alışveriş merkezine kaçarak işyerlerine sığındı. Biber gazından etkilenen göstericilere işyerindeki çalışanlar yardımcı olmaya çalıştı.

Bu arada polisi engellemek isteyen grup, alışveriş merkezini birleştiren üstgeçide çıkarak, evlerinden ve işyerlerinden taşıdıkları eşyaları atarak, barikat oluşturmaya çalıştı. Atılan eşyalardan yaralanan 2 gazeteci ve emniyet amiri ise meslektaşları tarafından hastaneye götürüldü.

17 KİŞİ YARALANDI

Olaylar sırasında 2 gazeteci ve bir emniyet amirinin de aralarında bulunduğu 17 kişi yaralandı

Bugün taksimdeydim inanılmaz kalabalıktı meydandan galatasaraya kadar hatta daha fazlalardı ve inanılmaz renkliydiler :)

Sabır sabır diyorum!!!! Şamil Tayyar twitter da şunu yazmış ama canım: ''İstiklal'de yürüyen ayolcular, o cadde zaten günboyu sürekli kalabalık, sıkıyorsa Kazlıçeşmede bir toplanın çapınızı çevrenizi bir ölçelim! ''

Çok yazık gelinen duruma bakın.Tahrik,tehdit vs aldı başını gidiyor.Baş neki son of ya

O kadar sıkıldım ki şöyle atıp tutmalarından. Hem lgbtt toplansa kazlıçeşmeye sığmazlar ki :44:

Melih Gökçek hele koparıyor beni artık gezi olaylarının arkasında uyuşturucu şebekesi varmış şimdi de.
"LİCE OLAYLARI GEZİ OLAYLARININ DA ARKASINDA OLAN UYUŞTURUCU MAFYASININ İŞİDİR..İLK TV PROGRAMINDA BELGELERİ İLE İSPAT EDECEĞİM."

Ama eğer ki Memet Ali Alabora'ya bişey olsun direk Gökçekten bilinecek artık.

aaaa olur mu onun %50si var :))
adam ülkesine halkına düşman var mı başka açıklaması!!!
pkklılar ülkeyi götürüyor akpliler uyusun daha, tayyip kurtarcak ya :)
hiç sabredemiyorum ya ben ülkemi atamı seviyorum
birazcık açsak gözüümüzü birlik olsak şu oyunu bozsak ....
adam masal anlatıyor masal ...

Bu nasıl bir üsluptur, bu nasıl çirkin bir siyasettir, nasıl insanları bu kadar küçümseyebilirler, tehdit edebilirler, iftira atabilirler bu nasıl bir egodur anlayamıyorum!!!!!!!

Son düzenleme:
Bir de su haberi simdi gördüm. Agzim acik kaldi.

Melih Gökçek:

Artik tehdit etmenin sinirlarini zorluyoruz sanki. Adaletten önce politikacilar mi konusmali bu memlekette? O zaman yarginin bagimsizligindan nasil söz edecegiz?

Iyi geceler.

Bu nasıl bir üsluptur, bu nasıl çirkin bir siyasettir, nasıl insanları bu kadar küçümseyebilirler, tehdit edebilirler, iftira atabilirler bu nasıl bir egodur anlayamıyorum!!!!!!!

çirkin siyaset aynen öyle,
birde dinci kesim değil mi dini kullanıyorlar işte Allah'tanda korkuları yok

yaparlar canım dahasınıda yaparlar adamlar ülkeye kapak atmış yandaşını beslemiş kayırmış bırakıp gider mi hiç aç kalırlar valla o koca sistem çökerse nolur sonra...
emeklermizi sömürdüler bu ğlkeyi sömürdükleri gibi

Faiz lobisi, dış güçler, uzay lobisi derken birde uyuşturucu lobisi girdi işin içine
Nedir bu terbiyesizlik anlamıyorum gerçekten,

aç kalırlar demiştim ama ne aç kalması ya onca vatanaşın hakkını boşamı yediler :)))

pkklılar güya geri çekiliyorlardı :) yalannnn
adamlar sadece hasta olanları sorunlu olanları sürgün etmişler, bırakırlar mı hiç kimbilir ne pazarlıklar yapılıyor

ben şunu anlamıyorum herşeyi geçtim herşeyyiii
şırnakta olanları izleyince bir insan nasıl hala yandaş olabilir
nesi savunulur ya
o şehitlerimizin kanı boşa aktı.... yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…