Siyaset topiğimiz pazar günü yani herif günü münasebetiyle oldukça tenha ve sessiz
benim herif calısıyor be bacım
neyse birazdan gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyaset topiğimiz pazar günü yani herif günü münasebetiyle oldukça tenha ve sessiz
benim herif calısıyor be bacım
neyse birazdan gelir
benimki evde sözüm ona inmiş sitenin bahçesine kesin siyaset tartışması içindedir karısı gibi
ben sanalda o site bahçesinde yaz yaz konuş konuş bitiremedik bir çözüme kavuşturamadık
yalnız daha çok konuşur bir akp li olarak site ikiye bölünmüş durumda yarısı chp li yarısı mhp li
ondan çenesine vuruyor neyi savunuyorsa
şimdi dirensin asıl direnen benim vazgeçecek işte o kadar
#direnegunal
benimki de geldi aferim dakik
benimkinin çenesi hiç susmaz ya
off konu siyasetsse yandı gülüm keten helva
ben milletvekili olucam diyor
kim yapıcak seni diyorum
ben karsı partinin kadın kollarına baskan olmazsam adam melekyavrum değil diyorum
ay yoksa bir akp li koca daha mı
adamceğiz chp adayı olursa sen akp kadın kolları başkanımı olcan
evde karılarına söz geçiremiyorlar dışarda esip gürleseler nolur
LGBT ONUR YÜRÜYÜŞÜ: Gokkusaginin tum renkleri icin direniyorlar
Eki Görüntüle 745454
Bugün taksimdeydim inanılmaz kalabalıktı meydandan galatasaraya kadar hatta daha fazlalardı ve inanılmaz renkliydiler :)
Sabır sabır diyorum!!!! Şamil Tayyar twitter da şunu yazmış ama canım: ''İstiklal'de yürüyen ayolcular, o cadde zaten günboyu sürekli kalabalık, sıkıyorsa Kazlıçeşmede bir toplanın çapınızı çevrenizi bir ölçelim! ''
Sabır sabır diyorum!!!! Şamil Tayyar twitter da şunu yazmış ama canım: ''İstiklal'de yürüyen ayolcular, o cadde zaten günboyu sürekli kalabalık, sıkıyorsa Kazlıçeşmede bir toplanın çapınızı çevrenizi bir ölçelim! ''
Bu nasıl bir üsluptur, bu nasıl çirkin bir siyasettir, nasıl insanları bu kadar küçümseyebilirler, tehdit edebilirler, iftira atabilirler bu nasıl bir egodur anlayamıyorum!!!!!!!
O kadar sıkıldım ki şöyle atıp tutmalarından. Hem lgbtt toplansa kazlıçeşmeye sığmazlar ki :44:
Melih Gökçek hele koparıyor beni artık gezi olaylarının arkasında uyuşturucu şebekesi varmış şimdi de.
"LİCE OLAYLARI GEZİ OLAYLARININ DA ARKASINDA OLAN UYUŞTURUCU MAFYASININ İŞİDİR..İLK TV PROGRAMINDA BELGELERİ İLE İSPAT EDECEĞİM."
Ama eğer ki Memet Ali Alabora'ya bişey olsun direk Gökçekten bilinecek artık.
Bir de su haberi simdi gördüm. Agzim acik kaldi.
Melih Gökçek:
Artik tehdit etmenin sinirlarini zorluyoruz sanki. Adaletten önce politikacilar mi konusmali bu memlekette? O zaman yarginin bagimsizligindan nasil söz edecegiz?
Iyi geceler.
Faiz lobisi, dış güçler, uzay lobisi derken birde uyuşturucu lobisi girdi işin içine
Nedir bu terbiyesizlik anlamıyorum gerçekten,