- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha şunu da söyleyeyim Atatürk yaşasaydı şimdi arkasından atıp tutanlar hiç şüphem yok kendisine hayran olurlardı...çünkü yaşadığı dönemde öyle olmuştur...çıkarlarına çomak soktuğu topluluklar, insanlar dışında dindarından dinsizine.....
ahaha ciddiye alınacak gibi değil ama bi hatırlayalım....ortaokul lise de bile öğrendik ezberledik...Atatürk tam bağımsızlık için mücadele ederken Amerika ile kanka olmak isteyenler amerikan mandacıları adı altında cemiyet kurmuşlardı o da katılıverirdi aralarında ne uğraşcak memleket kurtarmakla falan...bazen ne diye uğraşmışsın hayatını adamışsın be adam...bak şu hale diyesi geliyor insanın...
hep aynı zihniyet; kendisini haklı çıkarmak için ölmüş bir insanın arkasından yalan yanlış haberler yapan (takvim gazetesinin ethem sarısülük'ün karakol inşaatında çekilen fotoğrafını "bakın dhkp-c kampında terörist" diye yayınlaması) bu haberleri, resimleri hiç araştırma gereği bile duymadan, o insanı hiç tanımadan orda burda paylaşıp vebal altına giren....daha ağırı menemen'de öğretmen kubilayı katleden, sivas'ta 32 değerli cana kıyan heeep aynı zihniyet...
yeter artık diyesi geliyor insanın yeter, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasak.....
yine yazasım var uzuuun uzun ama yine üşendim
ahaha ciddiye alınacak gibi değil ama bi hatırlayalım....ortaokul lise de bile öğrendik ezberledik...Atatürk tam bağımsızlık için mücadele ederken Amerika ile kanka olmak isteyenler amerikan mandacıları adı altında cemiyet kurmuşlardı o da katılıverirdi aralarında ne uğraşcak memleket kurtarmakla falan...bazen ne diye uğraşmışsın hayatını adamışsın be adam...bak şu hale diyesi geliyor insanın...
hep aynı zihniyet; kendisini haklı çıkarmak için ölmüş bir insanın arkasından yalan yanlış haberler yapan (takvim gazetesinin ethem sarısülük'ün karakol inşaatında çekilen fotoğrafını "bakın dhkp-c kampında terörist" diye yayınlaması) bu haberleri, resimleri hiç araştırma gereği bile duymadan, o insanı hiç tanımadan orda burda paylaşıp vebal altına giren....daha ağırı menemen'de öğretmen kubilayı katleden, sivas'ta 32 değerli cana kıyan heeep aynı zihniyet...
yeter artık diyesi geliyor insanın yeter, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasak.....
yine yazasım var uzuuun uzun ama yine üşendim
aynı seylere bende sayfalarca yazarım da hele de sivasa
2 temmuzda kızımı da kaybettim o günün acısı çok büyük bende
her 2 temmuzda 32+1 can için atıcak artık yüreğim
aynı seylere bende sayfalarca yazarım da hele de sivasa
2 temmuzda kızımı da kaybettim o günün acısı çok büyük bende
her 2 temmuzda 32+1 can için atıcak artık yüreğim
Ayşegül bende bunları paylaşacaktım şimdi, önce davranmışsın.
"Galiba banada nazar değdi"
Uzay lobisi olmasa uzaya çıkardıkSistemli bir delilik ancak örgütlenerek tedavi edilebilir.
Vee uzay lobisinin yazısını çok beğendim.
Tüh kurşun dökelim canım bayıldım bazılarına ya dayanamadım paylaşayım dedim
Uzay lobisi olmasa uzaya çıkardık
"Bağzı faiz lobilerine bizde karşıyız"
En çok beğendiğim pankart bu oldu, bayılıyorum bu ODTÜ lü gençlere.
Duyarlı, akıllı gençlerimiz.
Biz onlara kurşun döktürelim canım
Dahası da var pankartların '' Fışkiyenin önündeki belediyeyi kim soydu'' pankartını da beğendim ben
Bu da görüntüler:)
ODTÜ Mezuniyet 2013 - YouTube
" gün gelecek ve herkes sadece INSAN diyecek"
ben bunu cok begendimmm
" gün gelecek ve herkes sadece INSAN diyecek"
ben bunu cok begendimmm
Bayıldım buna yahu
Hazır aklıma gelmişken ekleyeyim ben de, beni gülmekten ağlatan bir yapımdı bu
Eki Görüntüle 745585
Hala gülüyorum gördükçe
Miamor hoşgeldin tatlım