Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ha şunu da söyleyeyim Atatürk yaşasaydı şimdi arkasından atıp tutanlar hiç şüphem yok kendisine hayran olurlardı...çünkü yaşadığı dönemde öyle olmuştur...çıkarlarına çomak soktuğu topluluklar, insanlar dışında dindarından dinsizine.....

ve ona o kadar saygı duyarlardı ki hiçbir konuşmasında "bacın sana kurban olsun" gibi seda sayan programları seviyesinde cümleler kuramazlardı....

Şu topiğe yazmıyordum uzun uzun ne zamandır. Çok beğendiğim yorumları beğenip çıkıyordum. Fazla okuyup sinirlerimin bozulmaması adına. Az önce bir yorum okudum iyiki de girmemişim dedim. ( Hoş yazan kişinin eski üyeliğini de biliyorum şaşırmadım neyse). Kardeşim hiç mi tarih dersine girmedin? Hadi girmedin olaylar arasında hiç mi mantık bağı kuramıyorsun da kalkmış Atatürk yaşasaydı ABD'yle kanka olurdu diyorsun? Gülünecek ve acınacak bir yorum. Adamın temel ilkesi tam bağımsızlık. ABD'yle ya da herhangi bir mandacı ülkeyle kanka olacak adam o yoklukta kalkıp bağımsızlık uğruna savaş verir miydi? Diğer yazdıklarına yorum dahi yapamayacağım, mantığın bir köşeye savrulup atıldığı maddelerden oluşuyor çünkü. Mune beni kaç kez banladı. Ceza puanım yüksek. Bu konuda ben dahil bir çok arkadaşımız banlandı. O yüzden yanlı bir tutum söz konusu olamaz. Haksızlık etme. Yazdıklarını tek tek oku.

Üşenme canım ara ara kısa kısa yaz.Bildiklerimizi unutmamış hatırlamış oluruz,bilmediklerimizi öğrenmiş.

''daha ağırı menemen'de öğretmen kubilayı katleden hep aynı zihniyet''
Kübilayı kimler öldürdü.

Son düzenleme:

aynı seylere bende sayfalarca yazarım da hele de sivasa
2 temmuzda kızımı da kaybettim o günün acısı çok büyük bende
her 2 temmuzda 32+1 can için atıcak artık yüreğim

Son düzenleme:
Ayşegül bende bunları paylaşacaktım şimdi, önce davranmışsın.
"Galiba banada nazar değdi"

Sistemli bir delilik ancak örgütlenerek tedavi edilebilir.
Vee uzay lobisinin yazısını çok beğendim.
Uzay lobisi olmasa uzaya çıkardık
Tüh kurşun dökelim canım bayıldım bazılarına ya dayanamadım paylaşayım dedim

"Bağzı faiz lobilerine bizde karşıyız"
En çok beğendiğim pankart bu oldu, bayılıyorum bu ODTÜ lü gençlere.
Duyarlı, akıllı gençlerimiz.
Biz onlara kurşun döktürelim canım

Son düzenleme:
HaberTurk te Turkıyenın Nabzı programında Gezi Parkının sonuclarının psıkolojık tarafını konusuyorlar.
Fırsatı olan baksn derim.

Siyaset topiğimiz pazar günü yani herif günü münasebetiyle oldukça tenha ve sessiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…