Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabır sabır diyorum!!!! Şamil Tayyar twitter da şunu yazmış ama canım: ''İstiklal'de yürüyen ayolcular, o cadde zaten günboyu sürekli kalabalık, sıkıyorsa Kazlıçeşmede bir toplanın çapınızı çevrenizi bir ölçelim! ''
Bu nasıl bir üsluptur, bu nasıl çirkin bir siyasettir, nasıl insanları bu kadar küçümseyebilirler, tehdit edebilirler, iftira atabilirler bu nasıl bir egodur anlayamıyorum!!!!!!!
Bir de su haberi simdi gördüm. Agzim acik kaldi.
Melih Gökçek:
Artik tehdit etmenin sinirlarini zorluyoruz sanki. Adaletten önce politikacilar mi konusmali bu memlekette? O zaman yarginin bagimsizligindan nasil söz edecegiz?
Iyi geceler.
Farkında mısınız bu güruhun uslubu hep bu şekilde.
Seviye hep bu doğrultuda seyir ediyor, az biraz yükselteyim diyen yok.
Biri belediye başkanı biri vekil.
Biri twitter ile bozmuş aklını, biri halkı "sıkıyorsa gelin" diye çıkışa davet ediyor.
Tehdit, alay, belden aşağı vurmak v.s. Dertlerini böyle anlatabiliyorlar ancak. Ayıptır yahu.
Hep diyorum yine diyeceğim, Türkiye tarihi boyunca gelmiş geçmiş en çirkin, en seviyesiz siyasi dönemini yaşıyor.
Bu belediye başkanı, öyle twitleri oldu ki iyice aştı kendini. sanırım bu performanslarının sayesinde bir bakanlığı garantiledi.
Aklı olan gözden çıkarır bence onu.
Ve haklısın, öyle twitleri var ki, mahkemeye verilecek türden.
Barış atayın son attığı twitlere bakın kızlar, takvim gazetesinin kadın ve çocuklarla ilgili haberlerini paylaşıyor.
Aklımı yitirebilirim gördüğüm şeyler karşısında
Mısır ayakta!
Mısır'ın çeşitli kentlerinde Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi destekçileri ve karşıtları arasında ülke genelinde meydana gelen çatışmalarda, 3 kişi öldü, 174 kişi de yaralandı.
Mısır Devlet Baskanı Mursi: "Bana karsı olanlar dinsizdir"
Bkz: Recep Tayyip Erdoğan: "Beni istemeyen ülkesini sevmiyor demektir"
Diğer demeçlerini okudunuz mu?
Üslup ta aynı
Farkında mısınız BOP menzilinde olan ülkelerde bir kutuplaşma, bir halk ayaklanması var.
Neden acaba
AKP milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun LGBTT onur yürüyüşüne destek eren milletvekilleri hakkında sarfettiği yorum:
Eki Görüntüle 746295
Esasen ''Atatürk'ü sevmeyen vatanını sevmiyor'' demektir...
Atatürk'ü sevmek-sevmemek :26:
Bu,üstünde konuşulacak konu mu?!!!Konuşuluyor maalesef
İlerigeri konuşuluyor ve ben çıldırıyorum sinirden