Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kafam o kadar doldu ki.biri diyor yüzde 85 i çıktı gitti,başka biri diyor hayır gidenler yüzde 15.rapor konusuna zaten tepki vermiştik...bekliyoruz.

Bu nasıl bir üsluptur, bu nasıl çirkin bir siyasettir, nasıl insanları bu kadar küçümseyebilirler, tehdit edebilirler, iftira atabilirler bu nasıl bir egodur anlayamıyorum!!!!!!!

Farkında mısınız bu güruhun uslubu hep bu şekilde.
Seviye hep bu doğrultuda seyir ediyor, az biraz yükselteyim diyen yok.

Biri belediye başkanı biri vekil.
Biri twitter ile bozmuş aklını, biri halkı "sıkıyorsa gelin" diye çıkışa davet ediyor.

Tehdit, alay, belden aşağı vurmak v.s. Dertlerini böyle anlatabiliyorlar ancak. Ayıptır yahu.

Hep diyorum yine diyeceğim, Türkiye tarihi boyunca gelmiş geçmiş en çirkin, en seviyesiz siyasi dönemini yaşıyor.

Bu belediye başkanı, öyle twitleri oldu ki iyice aştı kendini. sanırım bu performanslarının sayesinde bir bakanlığı garantiledi.

Son düzenleme:
Aklı olan gözden çıkarır bence onu.
Ve haklısın, öyle twitleri var ki, mahkemeye verilecek türden.

Benim en son yuh dediğim bir tweet bir başkana yakışmayacak türden.
Mahkemeye dahi verilse ben Türk Adaletine inancım kalmadı maalesef.

Son düzenleme:
Bu twitine dava açıyor zaten durbidinlee kullanıcısı.

Gönüllü avukatlarla görüşüyordu en son.

Barış atayın son attığı twitlere bakın kızlar, takvim gazetesinin kadın ve çocuklarla ilgili haberlerini paylaşıyor.

Aklımı yitirebilirim gördüğüm şeyler karşısında

Mısır ayakta!
Mısır'ın çeşitli kentlerinde Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi destekçileri ve karşıtları arasında ülke genelinde meydana gelen çatışmalarda, 3 kişi öldü, 174 kişi de yaralandı.
Mısır Devlet Baskanı Mursi: "Bana karsı olanlar dinsizdir"

Barış atayın son attığı twitlere bakın kızlar, takvim gazetesinin kadın ve çocuklarla ilgili haberlerini paylaşıyor.

Aklımı yitirebilirim gördüğüm şeyler karşısında

Hani nerede bunlar olurken 'Halk Sevdalı' yöneticilerimiz.

Bkz: Recep Tayyip Erdoğan: "Beni istemeyen ülkesini sevmiyor demektir"

Diğer demeçlerini okudunuz mu?
Üslup ta aynı

Farkında mısınız BOP menzilinde olan ülkelerde bir kutuplaşma, bir halk ayaklanması var.
Neden acaba

Ayrıca Dun Devrımcı Muslumanlar Abbasaga forumu basta, ortak bır karar aldırdı. Bu ramazan ayında butun parklarda ıftar sofraları kurulacak.

Kadın Örgütleri bugün 19.00'da kadına yönelik taciz,tecavüz,şiddete karşı Kadıköy Altıyol'dan Yoğurtçu Forumuna yürüyecek.

AKP milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun LGBTT onur yürüyüşüne destek eren milletvekilleri hakkında sarfettiği yorum:

Esasen ''Atatürk'ü sevmeyen vatanını sevmiyor'' demektir...

Atatürk'ü sevmek-sevmemek :26:
Bu,üstünde konuşulacak konu mu?!!!Konuşuluyor maalesef
İlerigeri konuşuluyor ve ben çıldırıyorum sinirden

Geçenlerde köye gittim. Amcamla 2-3 tane yaşlı adam konuşuyorlar. Atatürk hakkında. Sevmiyorum, adamı ilahlaştırdılar diyorlar amcam da dahil Tek bildikleri bu iki kelime ama başka birşey yok Bir hışımla gittim peki neden sevmiyor sunuz bir sebep sunun bana dedim. İşte sevmiyoruz dediler. Çocuklar bilmediği şeye işte derler ya aynı öyle. Çünkü dünyadan bi haber insanlar bunlar amcam da dahil. Ama köye özellikle bir topluluğun yolladığı hocalar var onlar geliyormuş, çok güzel beyin yıkamışlar. Yıkarken bari bir sebep te öğretselermiş ya. Ama ne de olsa ortada sevmemek için sebep yok, o yüzden gösteremiyorlar. Onlar da napsın İşin kötü yanı, bu hiçbir şey bilmeyen topluluk bir de inatçı oluyor. Dil döktüm resmen, ama söylediklerimin 1 tanesini bile almıyorlar, algılayamıyorlar. Papağan gibi bu iki kelimeyi tekrarlıyorlar

Dahe neler çıkartacaklar acaba yakında uzaylıları bile katarlar işin içine
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Gezi olaylarını Yahudi diasporasının tetiklediğini ileri sürdü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…