Aradim internette bulamadim
Ben de bulamadım lambım, tivitırda öyle bir haber dolanmış ama.
Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradim internette bulamadim
Başbakan akil insanlar raporunu reddetmiş, kaçırmışım bunu, bilgisi olan var mı?
Şu çözüm sürecinde hem kürtlere terörist yaftası uapıştıranlar, hemde PKK yı kürtlerin özgürlük mücadelesini veren bir örgüt gibi gösterenler beni çok sinirlendiriyor.
Bugüne kadar PKK yı terör örgütü görüp nefret eden tanıdığım bazı kürtler ,Öcalan ın adam yerine konulmasıyla birlikte PKK sempatizanı oldular.
Büyük bir merakla Akil raporlarının Hükümet te nası kabul göreceğini, hangi maddelerin ciddiye alınacağını bekliyorum
AKP fanatikleri, 90 lı yıllarda ilk öğretimde olan çocuklarını okullardaki Milli Bayram kutlamalarına göndermiyorlardı.Merak ediyorum, kendi kendime epeyce senaryo kuruyorum ama hepsi kötü senaryolar.
Neden Milli Bayramlarımız dan rahatsızlık duyuyor hükümet?
Mesela Bülent Arınç neden katıldığı bir törende 10. Yıl Marşı çalınınca,"mehter marşı duymak isterdim" gibi bir açıklama yapıyor?
T.C. ibaresi neden rahatsız ediyor?
Keşke Hükümet'ten biri çıkıp açık açık söylese sebeplerini ve öğrensemde sürekli felaket senaryoları yazmasam kafamda.
ben bu yorum için ceza aldım ya Mune 'nin adaletine ölsem de inanmam artık zaten inanmazdım
ben bu yorum için ceza aldım ya Mune 'nin adaletine ölsem de inanmam artık zaten inanmazdım
Ceza alinirken "düsünceyi ifade edis bicimi" de ön plandadir. Bunu es gectiginiz de yorumunuzdan görülmektedir.
Atatürk ile ilgili söylediklerinizi düzeltmek icin:
"Biz garb (batı) medeniyetini bir taklitçilik yapalım diye almıyoruz, onda iyi olarak gördüklerimizi, kendi bünyemize uygun bulduğumuz için, dünya medeniyet seviyesi içinde benimsiyoruz."
"Hiçbir millet aynen diğer bir milletin taklitçisi olmamalıdır. Çünkü bir millet, ne taklit ettiği milletin aynı olabilir, ne de kendi milliyetçiliği içinde kalabilir.
Taklit edenler, başka milletlerin kölesi olmaya mahkumdur."
Melih Gökçek'ten Memet Ali Alabora'ya: Alabora başına gelecekleri bilmiyor. Ama Allah’ın izniyle devlet bunu yakalayacak ve ben onu içeride göreceğim”
danimarkada bir itfaiyeci yanan evden kediciği kurtarmış. işte orada canın değeri var. ama biizde insanın yok ki hayvanın olsun.
şu direnişte kaç can gitti. gitmeden birşeyler yapılsaydı. bir dur denilseydi. olayların bu raddeye gelmesine sebep verilmeseydi. sadece biraz iyi niyet biraz çevrecilere hak verilseydi.
bu arada kedinin ifadesine dikkat. nasıl korkmuş canım ya.
Ve Atatürk abd ile kanka olurmuş.
Tey tey tey..
Nereden güncellediniz şu yorumu yahu