• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
uff, seviyesizlik diz boyu cidden.

Tam diyordum Melih Gökçek nasıl yorum yapmaz diye hiç geri kalır mı yeni görmüş heralde!!! çocuk gibiler:
Melih Gökçek: ENTERESAN,YÜRÜYÜŞE ÜÇ CHP'Lİ MV KATILMIŞ.VATANDAŞ MERAK EDİYOR VE YÜRÜYÜŞE KATILAN HÜSEYİN AYGÜN'E SORUYOR HÜSEYİN AYGÜN SEN GAY MISIN?YANLIŞ ANLAMA SADECE MERAK EDİYORUZ...TUNÇELİ'DE DE MERAK EDİYORLARMIŞ..

Son düzenleme:
Yazılmıştır ama bende yazayım istedim. Tüm ODTÜ'lü kardeşlerimi orantısız zekalarından dolayı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum.

Geçenlerde köye gittim. Amcamla 2-3 tane yaşlı adam konuşuyorlar. Atatürk hakkında. Sevmiyorum, adamı ilahlaştırdılar diyorlar amcam da dahil:53: Tek bildikleri bu iki kelime ama başka birşey yok:53: Bir hışımla gittim peki neden sevmiyor sunuz bir sebep sunun bana dedim. İşte sevmiyoruz dediler. Çocuklar bilmediği şeye işte derler ya aynı öyle. Çünkü dünyadan bi haber insanlar bunlar amcam da dahil. Ama köye özellikle bir topluluğun yolladığı hocalar var onlar geliyormuş, çok güzel beyin yıkamışlar. Yıkarken bari bir sebep te öğretselermiş ya. Ama ne de olsa ortada sevmemek için sebep yok, o yüzden gösteremiyorlar. Onlar da napsın:34: İşin kötü yanı, bu hiçbir şey bilmeyen topluluk bir de inatçı oluyor. Dil döktüm resmen, ama söylediklerimin 1 tanesini bile almıyorlar, algılayamıyorlar. Papağan gibi bu iki kelimeyi tekrarlıyorlar:53:

Aslında köy yerlerinden Atatürk'ümüze daha çok değer veriliyor çünkü onlar daha çok görmüşler o kötü onların tabiriyle 'Gavur'un yaptığı eziyeti.Ama gitgittikçe Atatürk Hakkındaki asparagasları öyle fazlalaştırdıkları için onlarında kafası karışıyor.
Dedğiniz gibi ama eğer onların gözlerinde yükseltiği kişiler bir güze kafalarını yıkadıkları için onlara bile unutturdular gerçekleri
.

türkiye tarihinde 16 büyük devlet var.cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızda bunu temsil eder.geçmişteki türk başarılarını ve türk tarihini.cesurdur,kolay devlet kurar,bağımsızlığına çok önem verir.başka ülkelerde derlermiş türkün ayranını kabartmayacaksın.yani sinirlendirmyeceksin.çünkü onun önem verdiği şeyleri ezmeye çalışırsan canını bile verir.korkusuzluk buradan gelir.osmanlı devleti bizim bir parçamız elbette.ama ondan önce de türk tarihimiz var ondan sonra da türk tarihimiz var.mondros ateşkes anlaşması ile silah bırakan sevr "barış" anlaşması ile yenilgiyi kabul eden bir devlettir.sevri lozana çeviren Atamızdır.ileride çocuğum olduğunda ona tarih dersi verirken önce sevri okutturacağım sonra da lozanı.artık ata sevgisini kendi muhakeme etsin.kimbilir kaç parçaya bölünecektik,erkekleri öldürüp namusumuza el süreceklerdi O olmasaydı.Çanakkale şehitliğine götüreceğim onu.orada yakın tarihimizi görsün.nutuk okusun ve büyük kumandanın bu savaş nasıl başladı nasıl sona erdi kendi notlarıyla beraber okusun.istiklal marşı dinleme adabını göstereceğim.daima ayakta ve geçişe saygıyla.bayrak asla yere atılmaz,kirlense de çöpe atılmaz öğreteceğim.türk olmak türk milliyetçiliği kafatasçı değildir.kendini türk hisseden herkesi kapsar bunları öğreteceğim.bu benim vatan borcum çünkü.

Tam diyordum Melih Gökçek nasıl yorum yapmaz diye hiç geri kalır mı yeni görmüş heralde!!! çocuk gibiler:
Melih Gökçek: ENTERESAN,YÜRÜYÜŞE ÜÇ CHP'Lİ MV KATILMIŞ.VATANDAŞ MERAK EDİYOR VE YÜRÜYÜŞE KATILAN HÜSEYİN AYGÜN'E SORUYOR HÜSEYİN AYGÜN SEN GAY MISIN?YANLIŞ ANLAMA SADECE MERAK EDİYORUZ...TUNÇELİ'DE DE MERAK EDİYORLARMIŞ..

Melih Gökçek ne demiş artık bakmıyorum bile, arada canım sıkıldığında girip okuyorum ve gülüyorum. Twitter fenomenleri gibi oldu, komedi üstüne komedi.

Tanışmak isterdim ama kendisiyle, ömrüne ömür katar insanın 'komedi'siyle :1:

:53::53::53:
akparti canakkale ‏@AkpartiCkale 1 sa
Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan'ın Gezi parkı sakinlerine yaptığı iftiralardan dolayı Çanakkale il teşkilatı olarak istifa ediyoruz.

TuzlaAkGençlik ‏@TuzlaAkGenc 1 sa
TUZLA AKPARTİ GENÇLİK KOLLARI olarak AKP'den topluca istifa ettiğimizi kamuoyuna topluca duyuruyoruz! Diktatörlüğü REDdediyoruz!

AK FATİHLİ GENÇLER ‏@akfatihgenclik 1 sa
AKP Fatih Gençlik olarak başbakanın despotik çalışmalarından dolayı istifa ediyoruz! Bize bağlı yüzlerce genç olarak bu karari verdik

doğrumu acaba??

anladığım kadarıyla doğru değilmiş...hacklenmişler

Son düzenleme:
Başbakan Sayın Tayyip Erdoğan'ın Gezi parkı sakinlerine yaptığı iftiralardan dolayı Çanakkale il teşkilatı olarak istifa ediyoruz.

TUZLA AKPARTİ GENÇLİK KOLLARI olarak AKP'den topluca istifa ettiğimizi kamuoyuna topluca duyuruyoruz! Diktatörlüğü REDdediyoruz!

AKP Fatih Gençlik olarak başbakanın despotik çalışmalarından dolayı istifa ediyoruz! Bize bağlı yüzlerce genç olarak bu karari verdik

doğrumu acaba??
Zannetmiyorum gerçek olduğunu.Sahte hesaplardır ya da hacklenmişlerdir.

doğrumu acaba??

inanma arkadaş bi kaç saate kalmaz çıkar kokusu.

doğrumu acaba??

anladığım kadarıyla doğru değilmiş...hacklenmişler

Redhack eseridir :))))

ülkenin hali iyi değil keşke bunlar yaşanmamış olsa insanlar hep beraber kardeşçe yaşasa bu üç günlük dünya kimseye kalmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back