[video=youtube;JXVgMCr8bv0]http://www.youtube.com/watch?v=JXVgMCr8bv0[/video]
Herkesi sakinlige davet ediyorum :)
MUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):):):):):):):):)
Gelip ortami bir yatistirsan cok sevaba girecek valla
Sinirler tavan yapacak yoksa
Bilemem , tabii ki de söylemleri doğru değildi .İlk günden beri Başbakanın da yersiz bir gövde gösterisi içinde olduğunu yazıyorum zaten .
Ama yargı sürecini beklemeden o parkı yıkamazlardı , yargı sürecine müdahale edebilirler miydi dersen ?
Tarihte olmamış şey değil , bizde kuvvetler ayrılığı biraz ters orantılı .
Ama zaten şu saatten sonra mevzu bu değildi , asıl direnişin beklentisi için ne yapması gerek ?
İzledim okudum yanlı yazı ve görüntüler diyorum bu benim düşüncem
beni de mi,ben gayet sakinim tansiyon hapımı aldım ohh miss gibiyim
mune buralarda canım ban ban
Hehehe
Yeni benim istegim BAN BAN`dan ziyade, o yatistirici cümlelerini konuya yazsa
Bence BAN`dan daha caydirici, sahsi fikrim
[video=youtube;JXVgMCr8bv0]http://www.youtube.com/watch?v=JXVgMCr8bv0[/video]
Herkesi sakinlige davet ediyorum :)
MUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):):):):):):):):)
Gelip ortami bir yatistirsan cok sevaba girecek valla
Sinirler tavan yapacak yoksa
Benim için miydi bu
Her hafta sonu senin için dinliyor ve komşularıma da dinletiyorum dostum
Benim şarkım da NakkaBir de Mamak Türküsü
Bir de Telli TurnaBir de tüm Yeni Türkü şarkıları
kesinlikle katılıyorum,ban geçici (nolur banlanmasak sanki değil mi) ama öğütler,paylaşımlar kalıcı :)
Benim şarkım da NakkaBir de Mamak Türküsü
Bir de Telli TurnaBir de tüm Yeni Türkü şarkıları
Lambrusco geldim geldim ama hiç hoş gelemedim ne yazık ki, yine ortalık karışmış.
Yemin ediyorum şu topikte eylem videoları, eylemci fotoları paylaşmanızı yasaklayacağım en sonunda.
Nedir bu birbirinize ispat çabası.
Tahammülünüz yoksa okumayın yazmayın.
Olaylar biraz olsun normalleşiyorsa bile sizler sıcak tutmak için uğraşıp duruyorsunuz, hala tvde, sosyal medyada, orda burda fotolar ve videolarla gündemi sıcak tutmaya çalışanları da kınıyorum, hükümet birleştirici olmak istiyorsa bu yayınlara kısıtlama getirmeli.
Nasıl bir algılama sürecine girdiysem artık , örgütler kalıcı diye okudum kadesa
Brezilya başbakanı olaylardan sonra çıkıp "Gençlerimizle gurur duyuyorum" dedi.Peki bizimki?"3-5 çapulcuya soracak değiliz istediğimizi yaparız" dedi.Bu daha garip değil mi?O olmasaydi bu olmasaydi.
Olmus ile olmuse care yok. Bundan sonra nasil olacagini tartismak gerekir.
Sen 1 ay oncesine donersen bende donerim karsilikli olmasaydilarla bu konusmalar bitmez.
Hukumet eylem sozculeri ile gorustu taleplerini dile getirdiler.
Bir kac sozler verildi karsilikli. Neden hala devam etme cabasinda bu olay?
Birde brazilya ile benzerlik hic dikkatinizi cektimi.
Neredeyse kareler bile ayni. Brazilya ve Turkiye dunya uzerinde ekonominin parlayan yildizi olarak aniliyor.
Ikiside bir cok ulkenin karsi cikmasina ragmen iran ile petrol anlasmalari yapti. Ne garip degil mi?
Bundan sonra burada sadece kardeşlik şarkılarının videolarını paylaşın, camide olanları, silahlı insanların fotolarını paylaşmayın, yok olmuyor, illede ayrışalım diyenler var, sokakta birbirimize çatık kaşla bakıp bak bu var ya diye başlayan fısıltılarımızla dolaşalım, herkes boynuna bir kağıt iliştirsin, eylemci, eylem karşıtı, alevi, sünni, ateist, doğulu, batılı Tövbe Ya Rabbim.
Artık kendinize gelseniz iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?