• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kültür ve Turizm Eski Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ne sığınan eylemcilerin içki içtiği iddialarıyla ilgili twitter ından açıklama yaptı.
Günay, "Can havliyle camiye sığınmış insanların tavrı bu kadar karalama konusu yapılmaz! Bu tezvirat camiye saygı değil, nifaktır; ayıp ve günahtır!. Kiliseye sığınmış Filistinleri İsrail askerine teslim etmeyenler kadar insanlığımız, Allah korkumuz kalmamışsa vah!" dedi.

yaa ama ben başka kardeşlik şarkısı bilmiyorum benim için dinlesen olmaz mı :27:

konuya artık normal cevap yazamıyorum da o yüzden geyik yapma eğilimim var kusura bakmayn arkadaşlar..sabahtan beri herkes kendi bildiğini inandığıın yazıyor..belirli bir yaşa gelmiş insanların düşünce ve algıları da zor değişeceğine göre sürekli ıspat çabalarıyla yorulmaya,kırmaya,kırılmaya gerek yok diye düşündüm..

ama derseniz ki git burada geyik yapma o da olur,bize her yer trabzon :9:

tirabzonun neresundensin uşağum:9::9::9:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gezi Parkı direnişinin ilk gününden beri eylemleri en çok yayınlanan kanal olan Halk TV'ye tazminat davası açtı.
Olayı alt yazılarıyla duyuran Halk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'de twitterdan "Yaşasın! İlk "madalyamız"ı kazandık! Başbakan Erdoğan Halk TV'ye dava açtı! İddia ediyoruz bugün Halk TV'ye dava açan Erdoğan bile gün gelecek başı derde girdiğinde Türkiye'nin en özgür en bağımsız kanalı Halk TV'ye ihtiyaç duyacaktır" mesajını yayınladı.
Halk Tv'ye daha önce de RTÜK tarafından 10 bin TL ve 146 bin TL ceza kesilmişti.

Ertuğrul Günay'ın yorumlarını nasıl buluyorsunuz arkadaşlar parti içinde bu konu da en çok destek veren kişi oldu hatta Melih Gökçek tarafından eleştirildi de..

ben haksızlık ettiğini düşünüyorum kazen tartışmalar oldu ki doğaldı da..ama sağduyu mesajları ben bu konuya yorum yapan herkesten en az bir kere duydum.
eğer sidik yarışından kastın brezilya-türkiye konusuysa bizim bu benzerliği karşılaştırmamız bence gayet doğal .ayrıca şuda var ki ülkeyi yakın yıkın polise saldırınlardan ziyade benim görüşümde her arkadaşımın ''devlet yanımızda ve bizi anlıyor'' diye düşünmeye ihtiyacı vardı.

anlamadığım şu konuya fazla uğrayamadığımdan belki umarım mazur görürsün karalama kampanyası dediğin kime neye karşı?

Brezilya Türkiye konusundan bahsetmiyor, o konuya henüz girmedi bile, söylediği karşılıklı video ve fotoğraflarla bak camide öpüşüyorlar, bak polis kafasına vurdu gibi karşılıklı ispat çabasından bahsediyor, oysa bunlar artık oldu bitti, bundan sonra ne olmalı'ya bakılmalı diyor ve dün akşam hakikaten çok güzel bir konuya parmak basmıştı, HES'lerden girmişti konuya ama dönüp dolaşıp camii, eylem, eylemci fotoğrafları videoları paylaşılıp duruyor.

Şöyle son 10 sayfayı okusanız göreceksiniz yarışı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gezi Parkı direnişinin ilk gününden beri eylemleri en çok yayınlanan kanal olan Halk TV'ye tazminat davası açtı.
Olayı alt yazılarıyla duyuran Halk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'de twitterdan "Yaşasın! İlk "madalyamız"ı kazandık! Başbakan Erdoğan Halk TV'ye dava açtı! İddia ediyoruz bugün Halk TV'ye dava açan Erdoğan bile gün gelecek başı derde girdiğinde Türkiye'nin en özgür en bağımsız kanalı Halk TV'ye ihtiyaç duyacaktır" mesajını yayınladı.
Halk Tv'ye daha önce de RTÜK tarafından 10 bin TL ve 146 bin TL ceza kesilmişti.

üzülmedimde sevinmedimde açıkçası Halk tv nin tarafsızlığına dair samimiyeti gözümde pek yok.

Brezilya Türkiye konusundan bahsetmiyor, o konuya henüz girmedi bile, söylediği karşılıklı video ve fotoğraflarla bak camide öpüşüyorlar, bak polis kafasına vurdu gibi karşılıklı ispat çabasından bahsediyor, oysa bunlar artık oldu bitti, bundan sonra ne olmalı'ya bakılmalı diyor ve dün akşam hakikaten çok güzel bir konuya parmak basmıştı, HES'lerden girmişti konuya ama dönüp dolaşıp camii, eylem, eylemci fotoğrafları videoları paylaşılıp duruyor.

anladım okuyamadım açıkçası daha öncede dedim ailevi konulardan dolayı pek giremiyorum konuya takipte edemiyorum ondan sorayım dedim okursam sinirim iyice bozulacakmış anladım ama..siz-biz kelimeleri midemi bulandırıyor artık

ben haksızlık ettiğini düşünüyorum kazen tartışmalar oldu ki doğaldı da..ama sağduyu mesajları ben bu konuya yorum yapan herkesten en az bir kere duydum.
eğer sidik yarışından kastın brezilya-türkiye konusuysa bizim bu benzerliği karşılaştırmamız bence gayet doğal .ayrıca şuda var ki ülkeyi yakın yıkın polise saldırınlardan ziyade benim görüşümde her arkadaşımın ''devlet yanımızda ve bizi anlıyor'' diye düşünmeye ihtiyacı vardı.

anlamadığım şu konuya fazla uğrayamadığımdan belki umarım mazur görürsün karalama kampanyası dediğin kime neye karşı?

Hiç böyle anlayacağınızı tahmin etmemiştim.

Karalama kampanyası amacı SADECE eylem olan gençlere karşı da, hükümete karşı da bir yıpratma politikası uygulanıyor.

Sağduyu mesajına gelince son 10 sayfaya bakmak ne kadar sağduyulu olduğumuzu gösteriyor(!)

Yemin ediyorum bu mesajını görmeden yazdım son mesajı : ) biz kardeşmiyiz ne ?

Ertuğrul Günay'ın yorumlarını nasıl buluyorsunuz arkadaşlar parti içinde bu konu da en çok destek veren kişi oldu hatta Melih Gökçek tarafından eleştirildi de..

en başından beri takip ettim kendisini eylemcileri anlamaya çalışması sağ duyulu açıklamaları iktidara bir durup düşünmesi gerektiğini ifade eden sözleri keşke ciddiye alınsaydı eleştirilmek yerine...bir insan her zaman doğru olamaz.... biri ki bu biri aynı yolda yürüdüğün arkadaşlarındansa ona kulak verilmeliydi..

Halk tv kendine tarafsız mı diyor:ssz:
Ama birtek o kanala laf söylemek olmaz, tarafsız medya var mı? Varsa birileri beni aydınlatsın, bir taraf oldu diyor bir taraf olmadı, ya x tarafındalar ya da y:ssz:

çok yorum yapmak istiyorum bu topiğe ama ağzımdan A cıksa anında banlanıyorum ö yüzden alın topiğiniz sizin olsun :) :34: :34:

Ama birtek o kanala laf söylemek olmaz, tarafsız medya var mı? Varsa birileri beni aydınlatsın, bir taraf oldu diyor bir taraf olmadı, ya x tarafındalar ya da y:ssz:

bence var trt1 ve trt nin tüm kanalları :) şiddetle tavsiye ederim trt yi dizileride süper ötesi örnek vericek olursam sakarya fırat :)

Son düzenleme:
Hiç böyle anlayacağınızı tahmin etmemiştim.

Karalama kampanyası amacı SADECE eylem olan gençlere karşı da, hükümete karşı da bir yıpratma politikası uygulanıyor.

Sağduyu mesajına gelince son 10 sayfaya bakmak ne kadar sağduyulu olduğumuzu gösteriyor(!)

son sayfalar bakmadım açıkçası yanlış anlama sebebim o baksam iyice sinirim bozulacakmış gerekte yokmuş :)

abla tarafsız kanal tabii ki var flash tv,lütfen es geçme o kanalı :1:

hepsi taraflıydı hiç biri tarafsızım diyemez...
bu konunda değinildiği Lambrusco arakadaşımızın az önce bir topik açarak yayınladığı video var bence herkes o videoyu izlemeli...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back