- 12 Temmuz 2006
- 56.273
- 216.469
- 1.223
- 52
Günlerdir camideki icki meselesini neler oldugunu tartisiyoruz. Halbuki Gezi`yi degerlendirmek bunun etrafinda dönmemeli.
Gercekten normal haberlerde dahi bu kadar videoya, fotoya rastlamiyoruz artik, karsilikli hep birlikte kapatsak mi bu konulari ?
Ban yemeden
Geldigin icin tesekkür ederim, tansiyon yükseldi diye rahatsiz ettim seni de.
Bence arada nefes egzersizleri paylasmamiz lazim :)
Hep birlikte meditasyon yapip konuya geri dönmeyi öneriyorum :)
Rica ederim ne demek bir kib kadar yakınım
Yok yani video paylaşıyorsunuzda sonuç ne?
Olmuşla ölmüşe çare var mı? Var diyen varsa buyursun olmuşu geri çevirip düzeltsin, oldu bir kere oldu, bundan sonrasına bakmak lazım, karşılıklı video, fotoğraf paylaşımlarınız sadece sinir bozar, hee diyorsanız ki amacımız sinir bozmak, dışlamak, safımı belli ettim kardeşim seni ne sitede ne sokakta tanımam artık, ya adam ol ya çek git demekse kusura bakmayın, bu ülke herkesin, bir yandan demokrasi diyeceksiniz bir yandan da demokrasiyle alakası olmayan hal ve hareketler içinde olacaksınız sonra söyleminizin doğruluğunu savunacaksınız yok öyle.
Bu topikte eylemin bundan sonrasını konuşun artık, aynı şeyler üzerinde dönüp durmayın, dediğim gibi amacınız sinir bozmaksa benim sinirlerim hepinizden sağlam organik besleniyor hergün düzenli yürüyorum