• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günlerdir camideki icki meselesini neler oldugunu tartisiyoruz. Halbuki Gezi`yi degerlendirmek bunun etrafinda dönmemeli.
Gercekten normal haberlerde dahi bu kadar videoya, fotoya rastlamiyoruz artik, karsilikli hep birlikte kapatsak mi bu konulari ?
Ban yemeden :16::16::16::16::16:

Geldigin icin tesekkür ederim, tansiyon yükseldi diye rahatsiz ettim seni de. :10::10::10:

Bence arada nefes egzersizleri paylasmamiz lazim :)
Hep birlikte meditasyon yapip konuya geri dönmeyi öneriyorum :)

Rica ederim ne demek bir kib kadar yakınım:9:

Yok yani video paylaşıyorsunuzda sonuç ne?
Olmuşla ölmüşe çare var mı? Var diyen varsa buyursun olmuşu geri çevirip düzeltsin, oldu bir kere oldu, bundan sonrasına bakmak lazım, karşılıklı video, fotoğraf paylaşımlarınız sadece sinir bozar, hee diyorsanız ki amacımız sinir bozmak, dışlamak, safımı belli ettim kardeşim seni ne sitede ne sokakta tanımam artık, ya adam ol ya çek git demekse kusura bakmayın, bu ülke herkesin, bir yandan demokrasi diyeceksiniz bir yandan da demokrasiyle alakası olmayan hal ve hareketler içinde olacaksınız sonra söyleminizin doğruluğunu savunacaksınız yok öyle.

Bu topikte eylemin bundan sonrasını konuşun artık, aynı şeyler üzerinde dönüp durmayın, dediğim gibi amacınız sinir bozmaksa benim sinirlerim hepinizden sağlam organik besleniyor hergün düzenli yürüyorum:51:

Rica ederim ne demek bir kib kadar yakınım:9:

Yok yani video paylaşıyorsunuzda sonuç ne?
Olmuşla ölmüşe çare var mı? Var diyen varsa buyursun olmuşu geri çevirip düzeltsin, oldu bir kere oldu, bundan sonrasına bakmak lazım, karşılıklı video, fotoğraf paylaşımlarınız sadece sinir bozar, hee diyorsanız ki amacımız sinir bozmak, dışlamak, safımı belli ettim kardeşim seni ne sitede ne sokakta tanımam artık, ya adam ol ya çek git demekse kusura bakmayın, bu ülke herkesin, bir yandan demokrasi diyeceksiniz bir yandan da demokrasiyle alakası olmayan hal ve hareketler içinde olacaksınız sonra söyleminizin doğruluğunu savunacaksınız yok öyle.

Bu topikte eylemin bundan sonrasını konuşun artık, aynı şeyler üzerinde dönüp durmayın, dediğim gibi amacınız sinir bozmaksa benim sinirlerim hepinizden sağlam organik besleniyor hergün düzenli yürüyorum:51:

:60::60::60: benim sinirlerim hepinizden saglam organik besleniyor hergün düzenli yürüyorum.
Mesaj alindi Mune tamamdir :):):):):)

Bence kesinlikle bu yazi BAN`dan daha kuvvetli!!!!!! :27:
Hepimiz aldik mesajimizi, sakinlestik saniyorum.

Arkadasim bir kac mesaj oncesi dusuncemi yazdim. Istersen onu bir oku sonradan bana boyle yorumlar yap.:34:
Tamam tutumundan dolayı başbakanı da suçlu buluyorsunuz okey de,brazilyayla benzeştirirken de dış mihrakları işaret ediyorsunuz.Ben de diyorum ki "iç mihraklar dururken dış mihraka ne hacet":34:

:60::60::60: benim sinirlerim hepinizden saglam organik besleniyor hergün düzenli yürüyorum.
Mesaj alindi Mune tamamdir :):):):):)

Bence kesinlikle bu yazi BAN`dan daha kuvvetli!!!!!! :27:
Hepimiz aldik mesajimizi, sakinlestik saniyorum.

Yazılarımın nasılda faydasını görüyorsunuz bak, birden sakinlik çöktü topiğe, bundan sonra video foto görmeyeyim, sadece kardeşlik şarkılarının videolarını paylaşın sinirlendiğinizde, çok mu yasakçı oldum beğenmeyen site yönetimine şikayet etsin zira konuyu aynı noktalarda döndürüp duruyorsunuz, bırakın artık şehit olan polisimizin, ölen vatandaşlarımızın ruhları rahat etsin, ailelerinin içini sızlatmayın, kanayan yaralarına tuz basmayın, gözlerini kaybeden, yaralanan insanlar yaralarını sarsın, ruhu yaralanmışlar toparlansın.

Bölmeye çalışmayın artık yeter, birleşin, enerjinizi kavga etmek için değil birleşmek kucaklaşmak için harcayın.
Siz kardeşsiniz ya, birbirinizle yüzyüze bakacaksınız olaylar durulduğunda, belki akraba olacaksınız, aynı toplu taşımalara binecek, aynı işyerlerinde çalışacaksınız, belki sokakta zora düştüğünüzde birbirinize yardım eli uzatacaksınız.
Yapmayın bu kadar, azıcık sağduyulu olun, dini değerlerden dem vuruyoruz, hatırlayın bakalım Allah neyi emreder?
Çoğunu hiçe saydınız:50:

Tamam tutumundan dolayı başbakanı da suçlu buluyorsunuz okey de,brazilyayla benzeştirirken de dış mihrakları işaret ediyorsunuz.Ben de diyorum ki "iç mihraklar dururken dış mihraka ne hacet":34:

Iki baskanin arasinda fark varken eylemlerin benzerligi garip olmali.
Dis mihraklarin hic icinde olmamasi cok utopik kacmiyormu. Cnn in olay baslamadan 3 gun onceden arac kiralamasi
Ingilteredeki olaylari yayinlamamasi? Aksine turkiye ve brazilyadaki olaylarin canli verilmesi garip degil mi?

mahsun kırmızıgül'den hepimiz kardeşiz şarkısını paylasşam olur mu abla :)

off neyse sen beni geyikten banlamadan ya da herhangi bi örgüt bağlantım çıkmadan yavaş yavaş gideyim ben :3:

yok olmaz başka şarkı bul mahsuncum eyleme bi dünya laf etmiş diye duydum ben kendisini dinlemem asla:9::9::9::9::9::9:

Iki baskanin arasinda fark varken eylemlerin benzerligi garip olmali.
Dis mihraklarin hic icinde olmamasi cok utopik kacmiyormu. Cnn in olay baslamadan 3 gun onceden arac kiralamasi
Ingilteredeki olaylari yayinlamamasi? Aksine turkiye ve brazilyadaki olaylarin canli verilmesi garip degil mi?
Dış mihraklar her ülkede var.Yani bazılarının zannettiği gibi biz çok süper bi ülke olduğumuzdan değil.Bu mevzu çok derin ama ben burada o kadar derine inmek istemiyorum.
Bizde bu olayların patlak vermesinin sebebi baskıcı bir rejime sahip olmamızdı.Madem başbakan dahil herkes farkında bu dış mihrakların,o zaman halkını kışkırtıp sokaklara dökmeyecekti.Dikkatli olacaktı,kriz ortamını yumuşatmayı bilecekti.Gerçi bilmemesi imkansız,istese yapardı.O yüzden ben bunun da kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.

Brezilya başbakanı olaylardan sonra çıkıp "Gençlerimizle gurur duyuyorum" dedi.Peki bizimki?"3-5 çapulcuya soracak değiliz istediğimizi yaparız" dedi.Bu daha garip değil mi?

ben cumhurbaşkanının söylediklerine takıldım...nede güzel ve anlayışlı konuştu..orta yolluda değildi birebir halkın yanındaydı ilginç(!) ama asıl ilginç olan böyle bir devler liderlerinin var olması ve bize ne yazıkki tuhaf gelmesi yadırgamamız! aslında ilginçten ziyade ne acı yahu!

Kim uzağa işeyecek merak ediyorum. Bir sidik yarışı başladı ki sormayın, ağlanacak yazışmalara gülüyor gülünecek yazışmalara ağlıyoruz :) 2-3 sağduyu mesajı çok mu acıtırdı içinizi ? incileriniz mi dökülürdü ? Bu sitedeki imajınızı mı çizerdi ? Çözüm sunmak yerine ısrarla bir karalama kampanyası aldı başını gidiyor biri der kamuya zarar verildi diğeri yok o bankaya ben işemedim.

Dün akşam 10 numara konu vardı !

----------------------------------------------------

aha çizgiyi çizdim bakalım en ileri kim yapacak !

tüm katılımcılara bol şans....

Siz orantisiz guc dersiniz ben size yasalari gosteririm. Bir ardasim uzun uzun maddeleri paylasmisti. Mobilde olmasaydim hatirlatma yapardim mutlaka.
Orada acik bir sekilde basindan sonuna nasip mudahale yapilmasi gerektigi yaziyor.
Yani sunu demek istiyorum gaz oeantisiz guc degildir. Dagilmayan yasa disi guruba mudahaleyi ne ile yapacaklar?oneriniz var mi?

Sadece yasayı baz alarak bakamazsınız olaylara uluslararası sözleşmelerde vardır ve bunlar kanun hükmündedir ve devlet bir çok maddeyi ihlal etmiştir..

ben cumhurbaşkanının söylediklerine takıldım...nede güzel ve anlayışlı konuştu..orta yolluda değildi birebir halkın yanındaydı ilginç(!) ama asıl ilginç olan böyle bir devler liderlerinin var olması ve bize ne yazıkki tuhaf gelmesi yadırgamamız! aslında ilginçten ziyade ne acı yahu!
Evet öyle alışmışız ki halkın sağcı-solcu ya da etnik kimliklere göre ayrıştırılmasına ve bir kesimin yüceltilirken diğerinin yok sayılmasına hatta aşağılanmasına...Bütün halkı kucaklayan bir devlet büyüğü gördüğümüzde tuhafımıza gidiyor.
Ama yine de düşünmeden edemiyorum bütün bunlar iyi polis-kötü polis taktiği olabilir mi diye...

Son düzenleme:
O olmasaydi bu olmasaydi.
Olmus ile olmuse care yok. Bundan sonra nasil olacagini tartismak gerekir.
Sen 1 ay oncesine donersen bende donerim karsilikli olmasaydilarla bu konusmalar bitmez.
Hukumet eylem sozculeri ile gorustu taleplerini dile getirdiler.
Bir kac sozler verildi karsilikli. Neden hala devam etme cabasinda bu olay?
Surekli ayni seyi yazmaktansa alintilamak daha mantikli.
Bikkinlik geldi artik.

Kim uzağa işeyecek merak ediyorum. Bir sidik yarışı başladı ki sormayın, ağlanacak yazışmalara gülüyor gülünecek yazışmalara ağlıyoruz :) 2-3 sağduyu mesajı çok mu acıtırdı içinizi ? incileriniz mi dökülürdü ? Bu sitedeki imajınızı mı çizerdi ? Çözüm sunmak yerine ısrarla bir karalama kampanyası aldı başını gidiyor biri der kamuya zarar verildi diğeri yok o bankaya ben işemedim.

ben haksızlık ettiğini düşünüyorum kazen tartışmalar oldu ki doğaldı da..ama sağduyu mesajları ben bu konuya yorum yapan herkesten en az bir kere duydum.
eğer sidik yarışından kastın brezilya-türkiye konusuysa bizim bu benzerliği karşılaştırmamız bence gayet doğal .ayrıca şuda var ki ülkeyi yakın yıkın polise saldırınlardan ziyade benim görüşümde her arkadaşımın ''devlet yanımızda ve bizi anlıyor'' diye düşünmeye ihtiyacı vardı.

anlamadığım şu konuya fazla uğrayamadığımdan belki umarım mazur görürsün karalama kampanyası dediğin kime neye karşı?

O konu derin geldi patron, kavga daha tatlı, illa bölünmemiz lazım diyorlar:ssz:

yok olmaz başka şarkı bul mahsuncum eyleme bi dünya laf etmiş diye duydum ben kendisini dinlemem asla:9::9::9::9::9::9:

yaa ama ben başka kardeşlik şarkısı bilmiyorum benim için dinlesen olmaz mı :27:

konuya artık normal cevap yazamıyorum da o yüzden geyik yapma eğilimim var kusura bakmayn arkadaşlar..sabahtan beri herkes kendi bildiğini inandığıın yazıyor..belirli bir yaşa gelmiş insanların düşünce ve algıları da zor değişeceğine göre sürekli ıspat çabalarıyla yorulmaya,kırmaya,kırılmaya gerek yok diye düşündüm..

ama derseniz ki git burada geyik yapma o da olur,bize her yer trabzon :9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back