• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[video=youtube;JXVgMCr8bv0]http://www.youtube.com/watch?v=JXVgMCr8bv0[/video]

Herkesi sakinlige davet ediyorum :)

MUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):):):):):):):):)
Gelip ortami bir yatistirsan cok sevaba girecek valla :16::16::16::16::16::16::16:

Sinirler tavan yapacak yoksa :1::1::1::1::1::1::1::1:

beni de mi,ben gayet sakinim tansiyon hapımı aldım ohh miss gibiyim :ssz:

mune buralarda canım ban ban :5:

Son düzenleme:
Bilemem , tabii ki de söylemleri doğru değildi .İlk günden beri Başbakanın da yersiz bir gövde gösterisi içinde olduğunu yazıyorum zaten .

Ama yargı sürecini beklemeden o parkı yıkamazlardı , yargı sürecine müdahale edebilirler miydi dersen ?

Tarihte olmamış şey değil , bizde kuvvetler ayrılığı biraz ters orantılı .

Ama zaten şu saatten sonra mevzu bu değildi , asıl direnişin beklentisi için ne yapması gerek ?

Yargı??? Vallahi ausum benim artık güvenim kalmadı

Yahu biri bana soyleyebilir mi tek tek alinti yapamayacagim.
Ben herkesi suclu bulurken bana hala polis onu bunu yapti diyorsunuz. Ardasim ne diyorum herkes hatali.
Okumaktan kastim kitap okumak degil:9: ilahi cimbizla kelime cekip yorumlamayi ne cok seven insan var.
Siddet gosteren poliste suclu. Hukuksuz eylem yapanlarda. Tas atip yakip yikanlarda basbakanda.
Gaz atan polisi cani gosteren, gazdan etkilenmis eylemciye alkollu yaftasi yapistiranda. Koru korune bir tarafi savunup diger tarafi batiranda suclu.
Cok acik degilmi anlattiklarim?
Bin defa anlattim ama insan karsidakinide kendinden bilirmis sanirim.
Niye surekli tekrarlamak zorunda kaliyorum oda bir garip.

öpüşme konusu nereden çıktı bilmiyorum. ama cami olayı için o anı düşünüyorum. inanılmazdı sokaklar göz gözü görmüyordu insanlar ne tarafa kaçsa önlerine polis çıkıyordu. hepsi toplu halde kaçışıyorlardı. bunların arasında elinde içki olanlar farketmeden camiye girmiş olamazlar mı ? yani müslüman olmayan biriside olabilir bu açıpta içti diye bütün eylemcileri suçlamak niye ? Öyle bir görüntüde yok hani. Üstünüze alınmayın ben ortaya konuşuyorum. Gerçek eylemciler polise taş atma diye basbas bağırıyorlar, farklı bayrakları indiriyorlar. ama bunları gören yok malesef. içki içti diye suçlanılan çocuğun röportajını okudunuzmu ? bu nasıl bir iftiradır anlayamıyorum. cami müezzini yalan söyleyemem görmedim diyor daha ne ? sokaktakileri ne hakla dinsizlikle suçluyorlar ben buna anlam veremiyorum..

İzledim okudum yanlı yazı ve görüntüler diyorum bu benim düşüncem :34:

Olup bitenlerden bahsedilmiş Tarihten kesitler alınmış ve sorular sorulmuş bunun neresi yanlı?
Yapmayın arkadaşlar. Yapmayın. Lütfen.
Bu soruları herkez vıcdanına bir sorsun.
Vicdanın sesini dinlesin herkes.
Cünkü inanıyorum ki Eğer bozulmadıysa insan, vicdanı ona doğruyu söyliyecektir.

Ben kararımı çoktan verdim arkadaşlar. Herşey okadar ortada ki. Tabi görmek isteyene... gözümüzü kulağımızı gerçeklere kapatsakta Gerçekler ortada bunu asla unutmayalım!
herkesi Dinledim, anlamaya çalıştım...

Ben kararımı gerçekten yana veriyorum. Kalbimle yüğimle vicdanımla haykırıyorum!

Ben ülkemde hepimiz için özgürlük istiyorum!!!
Ben gerçek bir özgürlük istiyorum! Yanlı bir özgürlük değil,

Ey kendisini özgürlükçu olarak tanımlayan insanlar vicdanınıza sesleniyoruz. Özgürlük anlayışınızı akıl süzgecinden geçiriniz!

Son düzenleme:
Olayları anlamaya çalışan hıc kımse eylemcıler nıye camıye sıgındı dıye tepkı vermıyor...

Yaralılara neden camıde yardım edıldı dıye de...

Madem durum bu kadar vahım ınsanlar yaralılarla uğraşıyor.Durum bu kadar vahımse camı yaralılarla dolu sen hala içki derdınmesın derler kişiye......

Boyle haberler eylemın asıl ruhuna ters ve bız konuşmamız gereken konuları konuşmak yerıne ..

Sureklı boyle vıdeolar...Bunlar ıcın keşke hıc böyle şeyler olmasaydı...Polıslerın hataları ıcınde aynı şeylerı soylüyorum...

Eylem amacından saptırılıyor.....Bır kac kişi yuzunden..

Bizim ülkemız manevı degerlerıne çok önem veren bır ulke...

Mıllı mucadele donemınde Fransız askerı örtülü bir hanıma laf attı dıye...Urfa,Antep Maraş savunmaları oldu..Düzenli ordu olmadan...

Kutsal yerler manevı degerler soz konusu olunca dıkkatlı konuşmak gerek...

Çok masumene bır öpüşme olsaydı bile....Bir anda sanal alemınde etkisıyle 'camılerde fuhuş yapılıyor..İçki içiliyor vs vs' yayılsaydı..

O gun cok farklı durumlar olabılır ...Buyuk kargaşalar cıkabılırdı..Şukur olmadı...

Begenırsınız begenmessınız ama saygı duymak zorundasınız....

Biz kendı yaşantımıza saygı beklerken başkalarının ınaçlarına her ne olursa olsun saygı duymak zorundayız..

[video=youtube;JXVgMCr8bv0]http://www.youtube.com/watch?v=JXVgMCr8bv0[/video]

Herkesi sakinlige davet ediyorum :)

MUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :):):):):):):):):)
Gelip ortami bir yatistirsan cok sevaba girecek valla :16::16::16::16::16::16::16:

Sinirler tavan yapacak yoksa :1::1::1::1::1::1::1::1:

Benim için miydi bu :16::16::16:

Her hafta sonu senin için dinliyor ve komşularıma da dinletiyorum dostum :7::7:

Benim şarkım da Nakka :24::24: Bir de Mamak Türküsü :24::24:
Bir de Telli Turna :24::24: Bir de tüm Yeni Türkü şarkıları :24::24:

Lambrusco geldim geldim ama hiç hoş gelemedim ne yazık ki, yine ortalık karışmış.
Yemin ediyorum şu topikte eylem videoları, eylemci fotoları paylaşmanızı yasaklayacağım en sonunda.
Nedir bu birbirinize ispat çabası.
Tahammülünüz yoksa okumayın yazmayın.
Olaylar biraz olsun normalleşiyorsa bile sizler sıcak tutmak için uğraşıp duruyorsunuz, hala tvde, sosyal medyada, orda burda fotolar ve videolarla gündemi sıcak tutmaya çalışanları da kınıyorum, hükümet birleştirici olmak istiyorsa bu yayınlara kısıtlama getirmeli.

Benim için miydi bu :16::16::16:

Her hafta sonu senin için dinliyor ve komşularıma da dinletiyorum dostum :7::7:

Benim şarkım da Nakka :24::24: Bir de Mamak Türküsü :24::24:
Bir de Telli Turna :24::24: Bir de tüm Yeni Türkü şarkıları :24::24:

Evet dostum :3::3::3::3::3:
Hem senin icin hem de herkes icindi :16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Melodisi güzel oluyor Yeni Türkü`nün şöyle dinleyelim, icimiz acilsin, nefes alalim, sakinleselim.
POLEMIKLERDEN UZAKLASALIM :)
Birbirimize yanit verirken gerginlesmeye basliyorsak,
yani olmuyorsa oldurmaya calismayalim en iyisi bir süre, dinlenelim :32::32::32:

O olmasaydi bu olmasaydi.
Olmus ile olmuse care yok. Bundan sonra nasil olacagini tartismak gerekir.
Sen 1 ay oncesine donersen bende donerim karsilikli olmasaydilarla bu konusmalar bitmez.
Hukumet eylem sozculeri ile gorustu taleplerini dile getirdiler.
Bir kac sozler verildi karsilikli. Neden hala devam etme cabasinda bu olay?
Birde brazilya ile benzerlik hic dikkatinizi cektimi.
Neredeyse kareler bile ayni. Brazilya ve Turkiye dunya uzerinde ekonominin parlayan yildizi olarak aniliyor.
Ikiside bir cok ulkenin karsi cikmasina ragmen iran ile petrol anlasmalari yapti. Ne garip degil mi?

Bundan sonra burada sadece kardeşlik şarkılarının videolarını paylaşın, camide olanları, silahlı insanların fotolarını paylaşmayın, yok olmuyor, illede ayrışalım diyenler var, sokakta birbirimize çatık kaşla bakıp bak bu var ya diye başlayan fısıltılarımızla dolaşalım, herkes boynuna bir kağıt iliştirsin, eylemci, eylem karşıtı, alevi, sünni, ateist, doğulu, batılı Tövbe Ya Rabbim.

Artık kendinize gelseniz iyi olur.

Lambrusco geldim geldim ama hiç hoş gelemedim ne yazık ki, yine ortalık karışmış.
Yemin ediyorum şu topikte eylem videoları, eylemci fotoları paylaşmanızı yasaklayacağım en sonunda.
Nedir bu birbirinize ispat çabası.
Tahammülünüz yoksa okumayın yazmayın.
Olaylar biraz olsun normalleşiyorsa bile sizler sıcak tutmak için uğraşıp duruyorsunuz, hala tvde, sosyal medyada, orda burda fotolar ve videolarla gündemi sıcak tutmaya çalışanları da kınıyorum, hükümet birleştirici olmak istiyorsa bu yayınlara kısıtlama getirmeli.

Günlerdir camideki icki meselesini neler oldugunu tartisiyoruz. Halbuki Gezi`yi degerlendirmek bunun etrafinda dönmemeli.
Gercekten normal haberlerde dahi bu kadar videoya, fotoya rastlamiyoruz artik, karsilikli hep birlikte kapatsak mi bu konulari ?
Ban yemeden :16::16::16::16::16:

Geldigin icin tesekkür ederim, tansiyon yükseldi diye rahatsiz ettim seni de. :10::10::10:

Bence arada nefes egzersizleri paylasmamiz lazim :)
Hep birlikte meditasyon yapip konuya geri dönmeyi öneriyorum :)

Mune izninle kardeslik sarkisi buldum :D
Kardeslik sarkisi yazinca karsima ilk FEDON cikti :):):):):):)

Mahsun da var tabi ama bu daha oynamakli diye bunu paylasiyorum arkadaslar,

Hep birlikte , ohhhh :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:, yandannnn :32::32::32::32:

[video=youtube;hJYLVYRqBPI]http://www.youtube.com/watch?v=hJYLVYRqBPI[/video]

O olmasaydi bu olmasaydi.
Olmus ile olmuse care yok. Bundan sonra nasil olacagini tartismak gerekir.
Sen 1 ay oncesine donersen bende donerim karsilikli olmasaydilarla bu konusmalar bitmez.
Hukumet eylem sozculeri ile gorustu taleplerini dile getirdiler.
Bir kac sozler verildi karsilikli. Neden hala devam etme cabasinda bu olay?
Birde brazilya ile benzerlik hic dikkatinizi cektimi.
Neredeyse kareler bile ayni. Brazilya ve Turkiye dunya uzerinde ekonominin parlayan yildizi olarak aniliyor.
Ikiside bir cok ulkenin karsi cikmasina ragmen iran ile petrol anlasmalari yapti. Ne garip degil mi?
Brezilya başbakanı olaylardan sonra çıkıp "Gençlerimizle gurur duyuyorum" dedi.Peki bizimki?"3-5 çapulcuya soracak değiliz istediğimizi yaparız" dedi.Bu daha garip değil mi?

Bundan sonra burada sadece kardeşlik şarkılarının videolarını paylaşın, camide olanları, silahlı insanların fotolarını paylaşmayın, yok olmuyor, illede ayrışalım diyenler var, sokakta birbirimize çatık kaşla bakıp bak bu var ya diye başlayan fısıltılarımızla dolaşalım, herkes boynuna bir kağıt iliştirsin, eylemci, eylem karşıtı, alevi, sünni, ateist, doğulu, batılı Tövbe Ya Rabbim.

Artık kendinize gelseniz iyi olur.

mahsun kırmızıgül'den hepimiz kardeşiz şarkısını paylasşam olur mu abla :)

off neyse sen beni geyikten banlamadan ya da herhangi bi örgüt bağlantım çıkmadan yavaş yavaş gideyim ben :3:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back