Günlerdir camideki icki meselesini neler oldugunu tartisiyoruz. Halbuki Gezi`yi degerlendirmek bunun etrafinda dönmemeli.
Gercekten normal haberlerde dahi bu kadar videoya, fotoya rastlamiyoruz artik, karsilikli hep birlikte kapatsak mi bu konulari ?
Ban yemeden
Geldigin icin tesekkür ederim, tansiyon yükseldi diye rahatsiz ettim seni de.
Bence arada nefes egzersizleri paylasmamiz lazim :)
Hep birlikte meditasyon yapip konuya geri dönmeyi öneriyorum :)
Brezilya başbakanı olaylardan sonra çıkıp "Gençlerimizle gurur duyuyorum" dedi.Peki bizimki?"3-5 çapulcuya soracak değiliz istediğimizi yaparız" dedi.Bu daha garip değil mi?
Rica ederim ne demek bir kib kadar yakınım
Yok yani video paylaşıyorsunuzda sonuç ne?
Olmuşla ölmüşe çare var mı? Var diyen varsa buyursun olmuşu geri çevirip düzeltsin, oldu bir kere oldu, bundan sonrasına bakmak lazım, karşılıklı video, fotoğraf paylaşımlarınız sadece sinir bozar, hee diyorsanız ki amacımız sinir bozmak, dışlamak, safımı belli ettim kardeşim seni ne sitede ne sokakta tanımam artık, ya adam ol ya çek git demekse kusura bakmayın, bu ülke herkesin, bir yandan demokrasi diyeceksiniz bir yandan da demokrasiyle alakası olmayan hal ve hareketler içinde olacaksınız sonra söyleminizin doğruluğunu savunacaksınız yok öyle.
Bu topikte eylemin bundan sonrasını konuşun artık, aynı şeyler üzerinde dönüp durmayın, dediğim gibi amacınız sinir bozmaksa benim sinirlerim hepinizden sağlam organik besleniyor hergün düzenli yürüyorum
Tamam tutumundan dolayı başbakanı da suçlu buluyorsunuz okey de,brazilyayla benzeştirirken de dış mihrakları işaret ediyorsunuz.Ben de diyorum ki "iç mihraklar dururken dış mihraka ne hacet"Arkadasim bir kac mesaj oncesi dusuncemi yazdim. Istersen onu bir oku sonradan bana boyle yorumlar yap.
benim sinirlerim hepinizden saglam organik besleniyor hergün düzenli yürüyorum.
Mesaj alindi Mune tamamdir :):):):):)
Bence kesinlikle bu yazi BAN`dan daha kuvvetli!!!!!!
Hepimiz aldik mesajimizi, sakinlestik saniyorum.
Tamam tutumundan dolayı başbakanı da suçlu buluyorsunuz okey de,brazilyayla benzeştirirken de dış mihrakları işaret ediyorsunuz.Ben de diyorum ki "iç mihraklar dururken dış mihraka ne hacet"
Bu nedir şimdi?Kimin cebinden ödenecek bu paralar?
Gezi olaylarında polise verilecek ikramiye belli oldu - Milliyet
mahsun kırmızıgül'den hepimiz kardeşiz şarkısını paylasşam olur mu abla :)
off neyse sen beni geyikten banlamadan ya da herhangi bi örgüt bağlantım çıkmadan yavaş yavaş gideyim ben
gezi eylemi adı altında kırıp,dökenlerin ,parçalayanların cebinden ödenecek
Dış mihraklar her ülkede var.Yani bazılarının zannettiği gibi biz çok süper bi ülke olduğumuzdan değil.Bu mevzu çok derin ama ben burada o kadar derine inmek istemiyorum.Iki baskanin arasinda fark varken eylemlerin benzerligi garip olmali.
Dis mihraklarin hic icinde olmamasi cok utopik kacmiyormu. Cnn in olay baslamadan 3 gun onceden arac kiralamasi
Ingilteredeki olaylari yayinlamamasi? Aksine turkiye ve brazilyadaki olaylarin canli verilmesi garip degil mi?
Hayır efendim bizim gibi sade halkın cebinden ödenecek ve ben kendi payıma düşen her bir kuruşu haram ediyorum.gezi eylemi adı altında kırıp,dökenlerin ,parçalayanların cebinden ödenecek
gezi eylemi adı altında kırıp,dökenlerin ,parçalayanların cebinden ödenecek
Brezilya başbakanı olaylardan sonra çıkıp "Gençlerimizle gurur duyuyorum" dedi.Peki bizimki?"3-5 çapulcuya soracak değiliz istediğimizi yaparız" dedi.Bu daha garip değil mi?
Siz orantisiz guc dersiniz ben size yasalari gosteririm. Bir ardasim uzun uzun maddeleri paylasmisti. Mobilde olmasaydim hatirlatma yapardim mutlaka.
Orada acik bir sekilde basindan sonuna nasip mudahale yapilmasi gerektigi yaziyor.
Yani sunu demek istiyorum gaz oeantisiz guc degildir. Dagilmayan yasa disi guruba mudahaleyi ne ile yapacaklar?oneriniz var mi?
Evet öyle alışmışız ki halkın sağcı-solcu ya da etnik kimliklere göre ayrıştırılmasına ve bir kesimin yüceltilirken diğerinin yok sayılmasına hatta aşağılanmasına...Bütün halkı kucaklayan bir devlet büyüğü gördüğümüzde tuhafımıza gidiyor.ben cumhurbaşkanının söylediklerine takıldım...nede güzel ve anlayışlı konuştu..orta yolluda değildi birebir halkın yanındaydı ilginç(!) ama asıl ilginç olan böyle bir devler liderlerinin var olması ve bize ne yazıkki tuhaf gelmesi yadırgamamız! aslında ilginçten ziyade ne acı yahu!
Surekli ayni seyi yazmaktansa alintilamak daha mantikli.O olmasaydi bu olmasaydi.
Olmus ile olmuse care yok. Bundan sonra nasil olacagini tartismak gerekir.
Sen 1 ay oncesine donersen bende donerim karsilikli olmasaydilarla bu konusmalar bitmez.
Hukumet eylem sozculeri ile gorustu taleplerini dile getirdiler.
Bir kac sozler verildi karsilikli. Neden hala devam etme cabasinda bu olay?
Kim uzağa işeyecek merak ediyorum. Bir sidik yarışı başladı ki sormayın, ağlanacak yazışmalara gülüyor gülünecek yazışmalara ağlıyoruz :) 2-3 sağduyu mesajı çok mu acıtırdı içinizi ? incileriniz mi dökülürdü ? Bu sitedeki imajınızı mı çizerdi ? Çözüm sunmak yerine ısrarla bir karalama kampanyası aldı başını gidiyor biri der kamuya zarar verildi diğeri yok o bankaya ben işemedim.
Dün akşam 10 numara konu vardı !
----------------------------------------------------
aha çizgiyi çizdim bakalım en ileri kim yapacak !
tüm katılımcılara bol şans....
Kim uzağa işeyecek merak ediyorum. Bir sidik yarışı başladı ki sormayın, ağlanacak yazışmalara gülüyor gülünecek yazışmalara ağlıyoruz :) 2-3 sağduyu mesajı çok mu acıtırdı içinizi ? incileriniz mi dökülürdü ? Bu sitedeki imajınızı mı çizerdi ? Çözüm sunmak yerine ısrarla bir karalama kampanyası aldı başını gidiyor biri der kamuya zarar verildi diğeri yok o bankaya ben işemedim.
Dün akşam 10 numara konu vardı !
----------------------------------------------------
aha çizgiyi çizdim bakalım en ileri kim yapacak !
tüm katılımcılara bol şans....
yok olmaz başka şarkı bul mahsuncum eyleme bi dünya laf etmiş diye duydum ben kendisini dinlemem asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?