• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diktatörü başka ülkelerde arayanlar, kendi ülkenizde diktatörün kralı var, başka ülkelere bakmayı bırakın artık!...

gezi parkinin "gay " parki gaylerin parki oldugunu duydum.

yalnız bakar mısınız söylentilere

gay parkı orada kim bilir gayler neler yapıyor biz orayı yıkıp ahlaksızlıktan kurtaracağız gibi söylemler mi var acaba bilmeyen halk için önemlidir bu

ya da vay anam gayler oradaymışl yıkılsın yıkılsın iyi olur yaşasın devletmiz mi diyorlar ki?

nasıl bel altı dedikodular farkında mısınız?

Ağaç isteyen insanlara uyguladıkları bu şiddeti teröristlere uygulasalarmış keşke.
Bu önlemleri sınırlarda alsalarmış.
Bakalım bunun altından ne çıkacak, yarın bir gün haberlerde birilerinin serbest bırakıldığını duyarsam şaşırmam...

gay parkı orada kim bilir gayler neler yapıyor biz orayı yıkıp ahlaksızlıktan kurtaracağız gibi söylemler mi var acaba bilmeyen halk için önemlidir bu

ya da vay anam gayler oradaymışl yıkılsın yıkılsın iyi olur yaşasın devletmiz mi diyorlar ki?

ah bu ülke ahh bu insanlar ben deli çıkacam sonunda

$ghghgh.jpg

Nerede bu polisler !!!

RTE: "Topçu Kışlası’nı yapacağız. Üst Kurul reddetmiş. Biz de reddi reddedeceğiz" demiş.

Başbakan Topçu kışlası yapılacak diyor, Kadir Topbaş avm yok, yol genişletme çalışması diyor, karar verin sayın büyüklerim, kışla avm mi, yol çalışması mı?

"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Gezi Parkı’ndaki çalışmanın AVM değil, yol genişletme çalışması olduğunu söyledi. Topbaş, “Bu ortamı istismar eden, siyasi rant bekleyenler var” dedi."
kaynak :haber.stargazete.com

Valla aklı olan inanmaz da işte. Ama gaylik var ahlaksız var diyince inanıp aaa iyi yerle bir edilsin ahlaksızlık yuvası diyecek çok insan var aklını kullanamayan. Bir de o ahlaklı, dindar dolananların ne haltlar yediğini araştırsalar ya.

bayag bir anti akpci var burda anlasildi:)
Olayı siyasete dökmenin anlamı yok. Akpdir başka partidir, kim sebep olduysa topundan nefret ediyorum.
şu ülkeden kaçma fırsatım olsa asla arkama bakmam herhalde, çocuğu olanlara yanarım bunlara mı emanet edeceksiniz, bunlara mı güveneceksiniz.
Ağaç kesilmesin diyor diye insanları kan revan içinde bırakmışlar bunun savunulacak nesi var?
Bir de çıkmışlar utanmadan "polis dağıtmak zorundaydı" gibi zırvalıyorlar. Öldürmek amacıyl dağıtmak olmaz, karşındaki düşmanın değil senin ülkenin vatandaşı.

bir sayfa yazı yazdım netim koptu gönderemedim ama kısaca benım en merak ettiğim şeylerden biri

o polislerin eşleri acaba bu konular hakkında copuyla düşmanına vurur gibi vuran kocaları hakkında ne düşünüyorlar

inanın bunu çok merak ediyorum

insan ancak ve ancak düşmanını öyle dövebilir ve bu insanlarla aynı yastığa baş koymak çok değişik olmalı

sakın yanlış anlamayın sadece bir insanın tanımadığı br insanı düşmanlaştırarak ölümüne şiddet uygulaması için kalbinin ruhunun beyninin bir yerlerinin eksik olması lazım

siz iş icabı birini dövecek olsanız emir bu yapmam lazım diyerek dövebilir misiiniz?

eskiden bir kaç çürük elma derdik ama artık iyi elmaları ayıklamak lazım çünkü iyi polisler yeterince azaldı

o polisler pasif direnişe geçip o emri yerine getirmeyedebilirler, tabi bu bayağı bir cesaret işi, sonunda işten atılma parasızlık çoluk çocuk geçim derdi var ama bilemiyorum

acayip robotlaşmış bir ruh hali yani polisin önüne her kim çıkarsa düşman olmuş..onlara bunu empoze etmişler.

acaba bir kaçı gece yattıklarında ben bugun copumla adamın-kadının kafasını yardım kan akıttım diyerek üzülüyor mudur?

aslında tam bir sosyolojik vaka oldu artık bu ülkenin polisinin ruh hali.

Arkadaşlar son aldığım habere sivil polisler atmleri parcaliyormuş suçu direnen halka atmak için . Böyle temizleyecekler kendilerini !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back