• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara tunalı hilmi mado ve tektekçiye acil doktor lazım durumu ağır olanlar var! Yardım lazım doktooooooooooor @ceyhunyi…

kim nederse desin ister kalpszi ister vicdansız deyin ama ben polislerden nefret ediyorum ve onlara birşey olsa zerre üzülmem üzülmeyeceğim

eyleme katılan kadına or...pular diye bağıran insanların! insan dersek, benım gözümde hiç bir kıymeti yok ister ölmüş ister yaşamış hiç birşey ifade etmiyor..

hatta oksijenimi paylaşmak dahi istemiyorum onlarla.

kadına bakış açısına bak eyleme katıldın ya o..pusun evdeki karısını da dövüyordur bu insancıklar.

Şimdi beni yazacaklarım için yadırgayanlar, bana kızanlar, anlamayanlar olacak.. Bir çok cevap alabilirim. Ama;

Ben polis yakınıyım. Yıllarca İstanbul'da görev yapmış birinin yakını.. Ne yapardı orda olsaydı bilmiyorum muhtemelen karışmamak için elinden geleni yapardı. Ama kaskını çıkarıp halkın tarafına da geçemezdi..

Yarın belki bulunduğu ilde olaylar çıkacak. Umarım karşı karşıya gelmez kimseyle eminim isteyeceği son şey budur. Ancak arkadaşlar bu ülkede asker-polis ayrımı yapmayın. Sağcı-solcu demekten farkı yoktur. Askere emir verilse askerde aynı şeyi yapmak zorunda kalırdı...

POLİS DEĞİLDİR BURDA SÖZ KONUSU, POLİSE EMRİ VERENDİR.. POLİS KAFASINA GÖRE GAZ BOMBASI ATAMAZ PLASTİK MERMİ KULLANAMAZ!!

Yandaş polis yok mu? Var.. Şuan yaptığı eziyetten zevk alan yok mu yani kesinlikle var. Ama bunu Polis Kötü Polis Kaka'ya indirgemeyin. Bu adamlarda sizlerin emniyeti için çalışan şehit düşen kanını akıtan insanlar..

Kaç şehit cenazesi gördüm ben yapmayın genele yaymayın..

Polis emir kulu evet ama her seyin de bir adabi var Allah askina 70 yasindaki amcanin kulagini koparmislar djyorum 26 yasindaki Aylin panzerle ezildi öldü diyorum sadece biber gaze tazyikli su ile mudahale edilse tamam ama is artik cigrindan cikmaya basladi sanki polislerin karsisinda dusmanlari var o sekilde mudahale ediyorlar.

$480442_646569165357412_584989310_n.png

paylaşmayayım diyordum ama bi yerde de haklılar. böyle örtbas etmeye çalışıyor medya olayı:20::20:

Şimdi beni yazacaklarım için yadırgayanlar, bana kızanlar, anlamayanlar olacak.. Bir çok cevap alabilirim. Ama;

Ben polis yakınıyım. Yıllarca İstanbul'da görev yapmış birinin yakını.. Ne yapardı orda olsaydı bilmiyorum muhtemelen karışmamak için elinden geleni yapardı. Ama kaskını çıkarıp halkın tarafına da geçemezdi..

Yarın belki bulunduğu ilde olaylar çıkacak. Umarım karşı karşıya gelmez kimseyle eminim isteyeceği son şey budur. Ancak arkadaşlar bu ülkede asker-polis ayrımı yapmayın. Sağcı-solcu demekten farkı yoktur. Askere emir verilse askerde aynı şeyi yapmak zorunda kalırdı...

POLİS DEĞİLDİR BURDA SÖZ KONUSU, POLİSE EMRİ VERENDİR.. POLİS KAFASINA GÖRE GAZ BOMBASI ATAMAZ PLASTİK MERMİ KULLANAMAZ!!

Yandaş polis yok mu? Var.. Şuan yaptığı eziyetten zevk alan yok mu yani kesinlikle var. Ama bunu Polis Kötü Polis Kaka'ya indirgemeyin. Bu adamlarda sizlerin emniyeti için çalışan şehit düşen kanını akıtan insanlar..

Kaç şehit cenazesi gördüm ben yapmayın genele yaymayın..

arada çatlak sesler illaki olacaktır. ama polis emir kulu diyip işin içinden çıkılamaz. yasalara aykırı bir durum olduğunda emre uymama yetkisi var.

ve taksimdeki polisler resmen halka tuzak kuruyor, itfaieleri ambulansları kullanarak halkın arasına girmeye calısıyorlar.. bazıları buna seyirci kalamayıp istifa etti ve halkın tarafına geçti deniliyor..

Tayyip şoktadır şimdi :52:
indirsinler aşağı inşalaaahhh , burası TÜRKİYE 'CUMHURİYETİ'

Karsıyaka ve Göztepe birlik olduysa, GFB ve CARSI aynı tunelde beraber kaldıysa şimdi siz düşünün

bu iyiymiş :32:

teşekkürler hatta ötekileştirmek işte burada başlıyor, polis, asker, öğretmen vs vs vs

amaç belli, polisin ölümünden sevinç duyan ve bu mesajı beğnenleri de kınıyorum.
Hiç birinize Allah ölüm acısı yaşatmasın, yaşarsanız da(umarım yaşamazsınız) bu gün aklınıza gelsin.

Ah Kazen arkadaşımın şehit polis babasından 58 mermi çıkardılar.. Ne demek biliyor musun?? İlkokuldaydık 2. sınıf.. Cenaze töreni okulumun önünde yapıldı.. Unutmam hiç sayıyı arkadaşım daha 58'e kadar sayamıyordu çünkü..

Polis'i halka, halkı Polis'e düşman eden düşman sayan anlayışı kabul edemem.. Yakınım Polis olmasa belki farklı düşünürdüm bende kimseyi yermiyorum ama biliyorum..

Neyin ne olduğunu teşkilat içinde teşkilatı.. Bazı şeyleri açıkça yazamıyorum üzgünüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back