• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 kişilik ilk yardım ekibimiz Harbiye Ordu Evi Nişantaşı girişinde beklemektedir.Yardıma ihtiyacı olanları lütfen buraya yönlendirin. AKUT

Beşiktaş yokuşundan gezi park'ına giden yolda Direnişçiler var, polisler aşağıdaki otobüs durağına kadar çekildi !! #direngeziparki

ÖNEMLİ DUYURU! Taurus Veteriner kötü durumdaki hayvanları ücretsiz tedavi ediyor.Barbaros blv. abbasağa sok no:5/B Beşiktaş #direngeziparki

yardim icin doktor numaralari 0530 923 51 20 0505 894 90 54 astim ilaclari: 0533 655 53 85 gaz maskesi: 0212 244 43 44 lütfen bu numaraları güncel tutalım!!

RT FACEBOOK VE TWİTTER KAPATILIRSA DNS ADRESLERİ: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 GOOGLE DNS 208.67.220.220 ve 208.67.222.222 OPEN DNS

yayalım kapatılırsa destek olmak çok zor.
görsel medya zaten bir şey yapmıyor.

"ARANAN KÜÇÜK EMİR Hüseyinağa camiinde AİLESİNİ BEKLİYOR!! ACİL RT ÇOCUK TEK BAŞINAYMIŞŞ!"
2 Genç kız kardeşimiz biber gazı yüzünden lensleri eridiği için gözlerini kaybetmişler. Lütfen lenslerinizi çıkartın!
Tünel'e doğru kaçmayın pusu haberleri geliyor. #DirenGeziParkı
5 OTOBÜS DOLUSU POLİS ALSANCAK'A DOĞRU İLERLİYOR, PAYLAŞALIM! İZMİRLİLER
YARDIM EDIN NE OLUR SWATCH'in YANINDAKI PASA DONERDE 25 KISI MAHSUR KALDIK ICERDE HAVA KALMADI BURDA INSANLAR BAYILIYOR RT YAPIN YALVRYRZ !!
akp bodrum ilçe başkanı istifa etti.
05302126044 Utku'yu arayin. Can kaybı yasamak üzereyiz. Doktor, uzman ilkyardımcı ne olursa Mis Sokak'a ACİL!!!

$haber_1339944296.jpg
:72::72:

İZMİR ALSANCAKTA OLANLAR DİKKAT ÇEVİK KUVVET ÜÇYOL TARAFINDAN EŞREFPAŞA ÜZERİNDEN ALSANCAK'A GELİYO HERKESİ UYARIN

#direngeziparki

Şişli Cevahir Avm kapılarını halka açmıştır, lütfen ihtiyacı olanlara duyurulmasını sağlayalım.

TAKSİM: 3G yi KAPATIP TELEFONUNUZU 2G ye DÜŞÜRÜN İNTERNETE BAĞLANABİLİRSİNİZ!!! ÖNEMLİ

acil arkadaşlar kordon ve alsancakta doktor ihtiyacı var izmirliler lütfen paylaşın rt yapın! Izmir buna göz yummayacak!

Son düzenleme:
Elmadag Turna Sokak, Konak Otelinin arkasinda cok yarali var, oraya ulasabilen doktor varsa lutfen gitsin..

Arkadaşlar ben bir arkadaşıma ulaşabildim. MİS SOKAĞA YÖNLENDİRİN DOKTORLARI LÜTFEN. orası çok kötü durumdaymış şu an.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back