Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazancı Yokuşu'ndaki yaralılara bir evde sağlık istasyonu kurulmuş. İletişim için: 0537 734 11 71 #direngeziparki #occupygeziparki

Ülkemiz bugün yaşanan olaylarla sarsılıyor. İstanbul taksim ana baba günü gibi. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir takım açıklamalar geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye çözüm sürecini kararlılıkla sürdürürken, kardeşliğini pekiştirirken, içerdeki meselelerini çözüp geleceğe odaklanırken, bazı karanlık çevrelerin Türkiye’ye başka meseleleri musallat etmeye çalıştıklarını söyledi. Erdoğan, bunlara karşı milletçe çok dikkatli olma çağrısı yaparak, “Biz, Türkiye Cumhuriyeti'yiz. Biz, Yezidlerin yanında değil, her zaman mazlum Hüseyinlerin yanında dururuz.” dedi.

[video=youtube;VUtDXxfrSuw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VUtDXxfrSuw[/video]

#direngeziparki RT @JaleSancak: ihtiyacı olanlar danscenturm'a gidebilirler 212-23o o2 94 dolapdere yolundaki rixosun yanindaki bina 3. Kat

çok acil paylasalım ve duyuralım!!!!
Taksım gezı parkındakı arkadasara ulasabılecekler lutfen ve cok acıl ulassınlar plastık kursunla baslayan polısın dıger hamlesı korıdor olacak etrafınız sarılıp uzunca bır yoldan gazla suruldukten sonra polısın korıdorundan gecerken yolun sonunda araclar sızlerı bekleyecek ve gayrettepe terorle mucadele ekıplerıne aktarılacaksınız (sakın tunele dogru kacmayın pusu var)
ayrıca taksımde 3g ler kapatıldı cıvardakı tum ev ve ısyerlerı lutfen wıfınızın sıfrelerını kaldırın.tum dunya taksımdekı olayları gorsun
(acıl paylasalım dostlar)

BİLGİ !!! Arkadaslar odakuleye doğru kaçmayın. O tarafta yaklaşık 50 tane polis aracı geldi. Yoksa koridorda kalacaksınız.

DİKKAT
taksim eylemcileri için baska bir bilgi daha :

Kazancı Yokuşundaki yaralılara bir evde sağlık istasyonu kuruldu! 0537 734 11 71 YAYALIM !!!
taksim dorock Barda tibbi araç gereç gaz maskesi vs. bulunmaktadır.
Gönüllü saglik ekipleri istiklal cad. Ilk sag ve ilk sol ipek sokaktadir. Astim ilaclarina ihtiyaci olanlar 0 533 655 53 85 numarali telefondan ulasabilirsiniz."
YARALILARI ITALYAN HASTANESI ACIL SERVISE TASIYIN. GONULLU DOKTORLAR BEKLIYORLAR 0505 894 90 54..
İstiklal Caddesi, Sadri Alışık Sok. No.19'da ki otelimiz Hotel Residence yaralılar için her türlü yardımı yapacaktır.
Gümüşsuyu Askeri Hastanesi antiasit solüsyon ve astım ilacı ücretsiz dagıtıyor ! paylasalim !

bu olanlari bir iki insan protesto yapti diye kapatir erdogan , umarim sonu gelir bu direncin g , avusturya haberlerinde sadece iki dak gösterildi 12 yarali varmis güya basit bir protesto gibi gösterildi

"AKUT ekibi ilk yardım için Harbiye Askeri Müzesi giriş kapısında.Yardıma ihtiyacı olanları lütfen yönlendiriniz"

işte ayaklanma dediğin böyle olur
çekin ellerinizi doğamızdan!
bu dünya sadece size ait değil, bu karar sizin verebileceğiniz karar hiç değil!
eğer öyle bir karar verılecekse, bu Türkiye'nın kararı olmalı. ki asla öyle bir kararı hiç birimiz vermeyiz.

uçan kuştan bile izin lazım, bilmem anlatabılıyor muyum.

Kızlar halk tv de canlı yayın var izleyin lütfen sanırım tek canlı yayın yapan kanal burası...diğerleri ninniler söyleyerek uyuyorlar sanırım....

Çapa’dan doktorlar Taksimde yardım için bulunuyorlar. Yardım icin bu numaraları arayabilirler:Ahmet Emre 0530 923 51 20 Doktor: 05058949054

Çukurçesme,Alman Hastanesinin karşı sokagindaki Sainte Pulcherie lisesi kapılarını yardım isteyenlere acti

Taksim gezi parkı direnişi siyasi bir olay olmanın çok ötesinde. Direnişte zaten parti sloganları atanlar uyarılıyormuş okuduğum kadarıyla.
Bu son yıllarda, bir çok görüşten halkın tek bir yumruk olup bir arada hareket ettiği tek olay.
Görüntüleri izledikçe utanıyorum. "Polisler niye varlar?" sorusunun cevabı kafamda bugün değişti kesinlikle.
Gerçi Avm yapılmayacağı, kaldırım genişletmesi yapılacağı açıklaması gelmiş ama bu açıklama 3 gündür neredeydi acaba?
Hükümetin acil bir şekilde uzlaştırıcı açıklama getirmesi lazım!.
Oradakilerin hepsi birer evlat, hepsi aynı ülkenin insanı. Bu düşmanca saldırı niye? Bu zulüm, bitsin artık. Yeter!

[ı]alman zdf basın organı: "barbar dediğimiz türk'ler, doğa için savaşıyor"..[/ı]

Çüşşş ya çüşşşş bu neeeeeee!!!!

itfaiyeler ve ambulanslar bir olup polisleri halkın içine taşıyor.. olmaz olsun böyle acil yardım hatları!!

twitter'dan yazdım kaybolan çocuğun durumunu, bir çok kişiye ulaştı şimdiden. sürekli bir şekilde RT ediliyor.. inşallah ailesine ulaşır.

Kordonda ölü ve yaralılar varmış, doktor desteği gerekiyor arkadaşlar, RTleyin!!

Ben hala inanamıyorum olanlara.

Resmen bir iç savaş yaşanıyor.

Ordakiler kim de bu kadar acımasız yaklaşılıyor?
Niye hala hükümetten bir açıklama yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…