• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah 5'ten beri çatışma var!
Şehirler ayakta!
Ölüler ve yaralılar var!
Polis ve asker karşı karşıya, komutanlar vur emri vereceklerini söylüyorlar!
Millet sokakta!
Bu başbakan nerede?!
Tek lafıyla durduracak adam nerede?

Bi ara NTV'de kendini özüp duruyordu yayında. Konuyla alakasız konuşuyordu.........

Bi Mustafa Kemal daha olmadığı için bu yaşanan olayların sonu asla gelmeyecek. Başımızdakiler gitse muhalefet ya da diğerleri gelse o zamanda durum aynı olacak. Al birini vur ötekine.. Üzülüyorum ve Ata'mı özlüyorum ben!

Kesinlikle ne iktidardan ne muhalefetlerden hiçbişey olmaz. Tek bildikleri laf dalaşına girmek.
Biri gitse diğeri geliyor ve ülke yine aynı.
Ata'm gibi biri olsa keşke güvenebileceğimiz :5:

kadınlar kulübü olarak da bir şeyler yapalım siteye bağlı doktorlara ulaşamaz mıyız?
Gönüllü yardım etmek isteyen var mıdır?

siteden bir doktor arkadaşım yarın orda olacak gaz maskeleri gazlı bezleriyle

ben polis kızıyım eğer rahmetli babam yaşasaydı büyük ihtimalle gaz sıkan polislere direktif veren amirlerden biri olacaktı ve ben ömür boyu babamla baba-evlat ilişkisini bitirecektim hayatımda hiçbirşeyden bu kadar emin olmadım başbakan gibi çok açık ve net ifade ediyorum.

bu kadar gerçek işte...

böyle gerçek fikir yazanlara saygı duyuyorum, ellerine sağlık

Facebook veya Twitter'ın engellenmesi halinde Ayarları yapıp BAT dosyasını çalıştırın ve kapatmayın. Ancak engelleme yoksa bunu yapmayin

başımızdaki başbakan değil, diktatör ! bu günlerimizi arayacağımız kesin !

" AMBULANS CAĞIRMAYIN AMBULANSLARIN İÇİNDE POLİSLER VAR. HASTA, YARALİ DİNLEMEYİP TUTUKLUYORLAR RT!"

İstiklal Caddesi, Sadri Alışık Sok. No.19'da ki otelimiz Hotel Residence yaralılar için her türlü yardımı yapacaktır. RT!!!

Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, Kurtarıcı Beklemeyin. Kurtarıcı Kendiniz Olun! -MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

bi numara, bi link bile vererek belkide kurtarıcılardan biri olacağız.
destek olalım direnişe

Son düzenleme:
Alman hastanesinin orada bir doktor'un evinde tıbbi müdahale için dr. Fethi akcin 0507 662 77 87 lütfen

Arkadaşlar İzmir Kordon ve Alsancak'a da doktor desteği gerekiyor, acil Rt yapın!

sağlık eğitimi almış olanlar da gitmeli att, hemşire ve sağlık eğitimi almış herkesssssss

" AMBULANS CAĞIRMAYIN AMBULANSLARIN İÇİNDE POLİSLER VAR. HASTA, YARALİ DİNLEMEYİP TUTUKLUYORLAR RT!"

İstiklal Caddesi, Sadri Alışık Sok. No.19'da ki otelimiz Hotel Residence yaralılar için her türlü yardımı yapacaktır. RT!!!

Çüşşş ya çüşşşş bu neeeeeee!!!!

Kesinlikle ne iktidardan ne muhalefetlerden hiçbişey olmaz. Tek bildikleri laf dalaşına girmek.
Biri gitse diğeri geliyor ve ülke yine aynı.
Ata'm gibi biri olsa keşke güvenebileceğimiz :5:

budur... iki ucu boklu değnek

Kendi halkına zulmeden bir iktidar meşruiyetini yitirmiştir' diyen başbakana noldu.
taksimde zulmun kralını yapıyorlar.
herkes destek olmalı.

noldu?????ulusa sesleniş yapıyor....neyin seslenişi buuu ALLAHIM... SURİYEDEKİ İÇ SAVAŞŞŞ ALT BAŞLIK....ULUSA SESLENİŞ....SENİN ÜLKENDEKİ DE İÇ SAVAŞ....DURDUR DURDURABİLİYORSAN ORANTISIZ GÜÇ KULLANARAK....

YANLIŞ! İç savaş demek o 7 düvele kan kusturmuş ecdadın torunları, kendilerine diretilen yönetime daha fazla kayıtsız kalmayacak demek.. Hala anlamıyor musunuz? İnsanlarımız birlik oldu şu an, tepki verdikleri kişi vatandaş değil, onlara saldıran polis ve yönetim!!

Daha fazla mı ? Değişeceğine dair umudunuz varsa, buyrun...Benim gram yok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back