• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağlamaktan helak oldum. yeter artık yeter çekin ellerinizi üzerimizden allah ın cezaları.. allah ım sen koru orada ki herkesi.

Kumbaracı50 direnenler için gece boyunca açık. Dinlenmek, barınmak, çay, kahve, su için Kumbaracı Yokuşu No:50

3Gyi kapattılarsa ayarlardan 3Gyi kapatarak telefonunuzu 2Gye düşürüp internte baglanmaya devam edebilirsiniz Taksimdekiler

Ülkemiz bugün yaşanan olaylarla sarsılıyor. İstanbul taksim ana baba günü gibi. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir takım açıklamalar geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye çözüm sürecini kararlılıkla sürdürürken, kardeşliğini pekiştirirken, içerdeki meselelerini çözüp geleceğe odaklanırken, bazı karanlık çevrelerin Türkiye’ye başka meseleleri musallat etmeye çalıştıklarını söyledi. Erdoğan, bunlara karşı milletçe çok dikkatli olma çağrısı yaparak, “Biz, Türkiye Cumhuriyeti'yiz. Biz, Yezidlerin yanında değil, her zaman mazlum Hüseyinlerin yanında dururuz.” dedi.

neremle gülsem bilemedim...

V for vendetta gerçek oldu sanki...kendi kanallarında millete hizmet masalları anlatıyor....sosyal medya iyikii varsın seni hiç bukadar sevip ihtiyaç duymamıştım...

Eskiden çimlere basmayın diye devlet parkları korurdu, şimdi ise halk ağaçları kesmesin diye devletten parkı koruyor

alman zdf televizyonu..........barbar bildiğimiz türkler doğa için savaşıyor ve TÜRKLER SAVAŞIRSA OLAYLAR DEĞİŞİR...........

Son düzenleme:
$bnbnbn.jpg :14::14::14::14:

Polis ve halk birbirine girmiş durumunda.Onlarca ölü yüzlerce yaralı var tüm bunlara rağmen başbakanımız recep tayyip erdoğan her şeyi görmezden gelip tüm tv kanallarında aynı anda icaatlarını anlatıyor.

Duyarsızlığın bu kadarı pess doğrusu!!

[video=youtube;VUtDXxfrSuw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VUtDXxfrSuw[/video]

IHM YE GIDILME

gencin kesin boynu kirildi bunu o yarim akilli polis akil edemedimi resmen adami öldürdü , TÜRK POLISINDEN NEFRET EDIYORUM

DİKKAT! Mobesseleri kapatan Polis AVM ve dükkanları yakıp yıkıyor.! Suçu size atacak.! Fotoğraf ve görüntü alın

HALİT ERGENÇ VE BERGÜZAR KOREL taksimdeymiş arkadaşlar.

sanırım halkın sanatçısı tanımı böyle somutlaştırılır:46::46::46:

Harbiye ordu evi önünde triaj alanı kuruldu,yaralananlari buraya getirebilirsinizUmut Hacioglu(532) 722 85 65 #direngeziparki RT RT RT

Tophane kapatılmış, gaz saldırısı devam ediyor. Tophane civarında 1:00 sularında başka bir Polis saldırısı daha olacakmış #direngeziparki

yayalım arkadaşlar elimiz nereye ulaşabiliyorsa yayalım

yardim icin doktor numaralari 0530 923 51 20 0505 894 90 54 astim ilaclari: 0533 655 53 85 gaz maskesi: 0212 244 43 44

İZMİR KORDON GÜL SOKAK ACİL DOKTOR VE İLK YARDIM EĞİTİMİ BİLEN ARKADAŞLAR LAZIM....

Arkadaşlar İZmir'de ayakta... Doktor lazımmış... % otobus dolusu polisi getiriyorlar... aranızda varsa izmirli duyurun... Sayfalarınızda paylaşın.... acillll....

Arkadaşım bir İzmirli olarak gözyaşlarım akmakta. Okuduğum acil durumları paylaşıyorum

tayyip kendi polisini yarattı. polislere zerre kadar güvenimiz kalmadı. o joplar bir yerlerine ... sin. biber gazı yiyerek uyansınlar inşallah.

Ankara'da Tunalı tarafında da durumlar karışık. Abim şimdi geldi ve son anda kaçtıklarını söyledi..

SON DAKİKA: Cevahir AVM'ye 3 doktor ve birçok sağlık ekipmanı getirildi.AVM'nin bütün kısımları aydınlatıldı.Herkes sığınabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back