Sabah 5'ten beri çatışma var!
Şehirler ayakta!
Ölüler ve yaralılar var!
Polis ve asker karşı karşıya, komutanlar vur emri vereceklerini söylüyorlar!
Millet sokakta!
Bu başbakan nerede?!
Tek lafıyla durduracak adam nerede?
Bi Mustafa Kemal daha olmadığı için bu yaşanan olayların sonu asla gelmeyecek. Başımızdakiler gitse muhalefet ya da diğerleri gelse o zamanda durum aynı olacak. Al birini vur ötekine.. Üzülüyorum ve Ata'mı özlüyorum ben!
kadınlar kulübü olarak da bir şeyler yapalım siteye bağlı doktorlara ulaşamaz mıyız?
Gönüllü yardım etmek isteyen var mıdır?
ben polis kızıyım eğer rahmetli babam yaşasaydı büyük ihtimalle gaz sıkan polislere direktif veren amirlerden biri olacaktı ve ben ömür boyu babamla baba-evlat ilişkisini bitirecektim hayatımda hiçbirşeyden bu kadar emin olmadım başbakan gibi çok açık ve net ifade ediyorum.
Bahçeşehir Üniversitesi de kapılarını açmıştır...
Eğer doğruysa:
Eki Görüntüle 725675
Guardian: Park eylemleri Türk Baharı'nın tohumlarını attı
Halk tv canlı yayın için:
Halk TV canlı yayın izle | Son dakika haberleri | Haber Molası - Haber için mola verin!
" AMBULANS CAĞIRMAYIN AMBULANSLARIN İÇİNDE POLİSLER VAR. HASTA, YARALİ DİNLEMEYİP TUTUKLUYORLAR RT!"
İstiklal Caddesi, Sadri Alışık Sok. No.19'da ki otelimiz Hotel Residence yaralılar için her türlü yardımı yapacaktır. RT!!!
Kesinlikle ne iktidardan ne muhalefetlerden hiçbişey olmaz. Tek bildikleri laf dalaşına girmek.
Biri gitse diğeri geliyor ve ülke yine aynı.
Ata'm gibi biri olsa keşke güvenebileceğimiz
Kendi halkına zulmeden bir iktidar meşruiyetini yitirmiştir' diyen başbakana noldu.
taksimde zulmun kralını yapıyorlar.
herkes destek olmalı.
YANLIŞ! İç savaş demek o 7 düvele kan kusturmuş ecdadın torunları, kendilerine diretilen yönetime daha fazla kayıtsız kalmayacak demek.. Hala anlamıyor musunuz? İnsanlarımız birlik oldu şu an, tepki verdikleri kişi vatandaş değil, onlara saldıran polis ve yönetim!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?