Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugün açıklama yapıldı ağaçlar kesilmiyor başka bir yere dikilmek üzere sökülüyor tabi herkes işine geleni alıyor....

Az kaldı o 3 ağaç dile gelip konuşacak.
Belki onlar anlatınca anlarsınız derdimizi:2:

ben bugün banlancam galiba yok yani sabır kalmadı ben de

Evet canım o öyle derken diğeride kıyamet kopsa ağaçları sökücez diyor. Yani buna akıl erdirmek zor.
Biz hepimiz aynı soydan geliyoruz.
bUNLARI aklı başında olan insanlar söylemez zaten.

Çapulcu arkadaşlarım meydana iniyorum ben.

Violet, elmi, just..(aklıma gelmedi gerisi), karışık bölgelerdeki diğer çapulcularda aklım.

Haber gelirse telefonla bilgi verin bana(rengo), merak ediyorum.

bu konuda kapanmaz inşallah arkadaşlar
kapanmaması bizim elimizde lütfen tahrik olmayalım

polis dün bir kıza

seni yere yatırıp domaltıp s..k..r..m demiştir....

bu sözü söyleyen poliste benim polisim olamaz....

seninde kızın vardır polis ....

formda uyarı geliyo siyasi şeyler söylemeyin açılan birkaç konuda bu ülkenin başbakanına hakaret ediliyor neden

napsn polis taş atanlara ellerinize sağlık mı desin.................

bir siyasi partinin binasını yakarsan hiç oy vermecekler bile gider ona oyunu verir.....

bugün açıklama yapıldı ağaçlar kesilmiyor başka bir yere dikilmek üzere sökülüyor tabi herkes işine geleni alıyor....

ağaç sevdalılarına bak hele yakıp yıkmadıkları yer kalmadı bir kısmını tenzih ederim

polise taş atanları bü ülkenin zerresine zarar verenleri nefretle kınıyorum

Tabi tabi bizde yedik bunu demi !!!

Birde salyalarınızı silin de de düşüp bayulayım

fidan dikin diyor efendimiz ayrıca savaşya bile çevrenize masum insanlara zarar vermeyin diyor.................

alkol haramdır da diyor...............

Konu amacını aşmasın evet, ama paylaşımları daha dikkatli yapmamız gerek. SOnuçta twitterdan aldığımız bilgilere de çok güven olmuyor. Doktor diye polise yönlendirmeyelim

az önce bir şahsı cıkardım listemden
ne yazmıs biliyor musunuz? (üstelik bu bayan)
''polis sizin ananızı be....r o.c'' (bunu acıkca yazmıs)

ama şimdi sorsan bunları yapan halktır
ah keske banlanmasamda versem sunlara agızlarının payını edepsızler ya
atatürk'ün çocukları ayaklanmış mışş...
Siz dua edin osmanlının torunları ayaklanmasın demiş.

Evet canım aynen öyle.
osmanlı torunları kım acaba kendılerımı yoksa ? Satılmıs ınsanlar bunlar be ınsan bıle denmez aslında

AKP'li Üsküdar Belediyesi toplam 7 milyon 370 bin liralık vergi borcuna karşılık mülkiyeti kendinde bulunan dört camiyi sattı.
Bulgurlu'da iki cami, Çengelköy'de bir cami ve Selimiali'de bir cami belediyenin borçlarına karşılık hazineye satıldı.

AKP'nin Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, belediye meclis üyelerine gönderdiği yazıda, 17 Aralık 2012 tarihinde Belediye Meclisi'ni olağanüstü toplantıya çağırdı. Yazıda gündemde belediyenin vergi borçlarına mahsuben taşınmaz devrinin ele alınacağı belirtildi. Ancak bu taşınmazların neler olduğu meclis gündemine getirilmedi. Mesele sonradan anlaşıldı.

AKP'li belediye, Çengelköy'deki camiinin metrekaresini 2 bin 171 liradan, Selamiali'deki caminin metrekaresini bin 154 liradan, diğeri de 609 lira ile 850 liradan hesapladı.

7 milyon 370 bin 580 liralık camiler jet hızıyla satıldı.

Amen sen kimsin, banlanip ikinci uyelikle yeniden geldigini dusunuyorum.

Bu arada madem aleni bir sekilde biz - siz diye ayiriyorsunuz.
Neticede hepimiz tc vatandasi, turk. Ve daha onemlisi insaniz.
Bunu untmayalim bari.

fidan dikin diyor efendimiz ayrıca savaşya bile çevrenize masum insanlara zarar vermeyin diyor.................

alkol haramdır da diyor...............

zarar veren sence halk mı yoksa kadın kız cocuk genc demeden yurt dısında bile yasaklanan gazı sıkan polislermi?? biraz vicdanınızı dinleyin körü körüne savunmayın herşey ortada benım yatak odama kımse karısamaz sigarama karışamaz günahını sevabını ben biliyorum ister içerim ister içmem bu kadar basit

sizin söylediklerinize isninaden en büyük günah kul hakkı yemektir bilmem anlatabıldım mı?

Son düzenleme:
Osmanlı torunları evet.
İçlerinde kaldı tabi haremde ki cariyeler

Son düzenleyen: Moderatör:
oyyy hala ağaç deniliyor ya isterse orman diksinler halkı hiçe saydıktan hala kabadayılıktan kışkırtmaktan vaz geçmedikten sonra..ne ağaçmış be arkadaş dili olsa rahat bırakın beni diyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…