bugün açıklama yapıldı ağaçlar kesilmiyor başka bir yere dikilmek üzere sökülüyor tabi herkes işine geleni alıyor....
biz osmanlı torunu değil miymişiz ? osmanlı padişahları bir ağaç kesenlere neler yapıyormuş. haberi var mı bu insanların. birde osmanlı torunuyuz diye geçiniyorlar. hadi osmanlıyı da geçtim. hadislerde ''Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz. '' diyor. buna ne diyecekler.
bugün açıklama yapıldı ağaçlar kesilmiyor başka bir yere dikilmek üzere sökülüyor tabi herkes işine geleni alıyor....
ağaç sevdalılarına bak hele yakıp yıkmadıkları yer kalmadı bir kısmını tenzih ederim
polise taş atanları bü ülkenin zerresine zarar verenleri nefretle kınıyorum
ah keske banlanmasamda versem sunlara agızlarının payını edepsızler yaaz önce bir şahsı cıkardım listemden
ne yazmıs biliyor musunuz? (üstelik bu bayan)
''polis sizin ananızı be....r o.c'' (bunu acıkca yazmıs)
ama şimdi sorsan bunları yapan halktır
osmanlı torunları kım acaba kendılerımı yoksa ? Satılmıs ınsanlar bunlar be ınsan bıle denmez aslındaatatürk'ün çocukları ayaklanmış mışş...
Siz dua edin osmanlının torunları ayaklanmasın demiş.
Evet canım aynen öyle.
fidan dikin diyor efendimiz ayrıca savaşya bile çevrenize masum insanlara zarar vermeyin diyor.................
alkol haramdır da diyor...............
2023 E KADAR COK OLAYLAR OLUR HICBISEY YAPAMAZLAR BENCE2023 de şeriatın bu ülkeye geleceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?