Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şu mantaliteyi bir anlasam,siz bilmem neredeki ağaçları korudunuzdamı bunu koruyorsunuz.
iyide kardeşim onu korumadım suçluyum peki..
bundan sonrakileride bu yüzden korumam yanlış olur.
bumudur mantık.
yapmayın lütfen. bu kadar anlamsız ve mantıksız şeyler yazmayın.

Lütfen hanımlar,
hepinizi sağduyuya davet ediyorum, bir haftadır yaşananlarda provoke edenleri kınıyorum ama sırf demokratik hakkını kullanmak için sesini türkülerle, halaylarla, bayraklarla yürüyüş yaparak göstermeye çalışan halka tepki gösterilmesini de anlamıyorum.

Lütfen biz hepimiz biriz, hepimiz halkız, birbirimizi ötekileştirmeyelim, Sayın Başbakanım : - Ben bana oy vermeyenlerinde Başbakanıyım demiştir her zaman, yapılan duble yollara, sağlık alanındaki girişimlere, reformlara vs bunlara kimsenin karşı çıktığını zannetmiyorum ama İstanbul otobüslerinin rengi için, şehir hatları vapurlarının dizaynı için anketler düzenleyip kendisine oy veren vermeyen halkının görüşünü alan, referandum yapan siyasi görüşün aynı hassasiyeti yapılacak opera binası, kışla ve 3. köprü için göstermesini beklemek çok görülmemeli.

Taksim'de başlayan tüm ülkeye yayılan eylemi bir taraf bırakalım hadi, gözden kaçan, kıyıda köşede kalan 3. köprünün adı nedeniyle yürüyüş yapan 10.000 Alevi kardeşimizin yürüyüşü, protestosu olaylı geçmedi ama onların sesine niçin kulak verilmiyor, niçin köprünün adı 10.000 kişi yürüdü diye değiştirilmez deniyor, hadi Taksim'dekiler halk değil, köprü için yürüyenler halk değil mi?

Sayın Başbakanım bana oy vermeyenlerinde Başbakanıyım dediniz hep, lütfen insanların birbirini düşman gibi görmesine müsade etmeyin, lütfen herkesi kucaklayın.

Sizler de hanımlar, artık kendinize gelin, kimse kimsenin düşmanı değil, burada parti söylemi yapıp durmasın kimse, partileri ne yerin ne de savunuculuğunu yapın, kadınız hepimiz, kurtuluş savaşında bebesinin battaniyesini mermiye saran kadınlarız biz, şiddet gören hemcinsine yalnız değilsin diyen kadınlarız biz, düşman değiliz...

tamam konu kapandı şükür banlanan olmadan

Başka iki konu daha vardı baktım baktım ilk yazanlara, baktım ki tahrik oluyorum en iyisi yazmayayım dedim
Çoğunluğumuz sosyal medya direnişine katkıda bulunuyoruz, eylemlerin çoğu akşam 18:00-19:00 arası başlıyor akşam yine ortalık karışacak gibi. Buradan destek olabiliriz

Arkadaşlar bu konuda kapanmasın üç beş kişinin oyununa gelmeyelim. Banlanmayalım, bu sitenin sizler gibi aklı başında kadınlara ihtiyacı var

Bende sildim 2 kişiyi.
Biz osmanlı torunları ayaklanırsak iyi olmaz demiş.

biz osmanlı torunu değil miymişiz ? osmanlı padişahları bir ağaç kesenlere neler yapıyormuş. haberi var mı bu insanların. birde osmanlı torunuyuz diye geçiniyorlar. hadi osmanlıyı da geçtim. hadislerde ''Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz. '' diyor. buna ne diyecekler.

hani barış sürecindedik noldu? işte bundan korkuyorduk biz de,en ufak fırsatı değerlendiriyor bunlar..

bende face listemden 1-2 kişiyi sildim hayatıma hem sanalda hem gerçekte çok kolay insan alıp çıkarabilen biri değilim ama canıma tak etti..baktım olmayacak facemi dondurdum gerilmeye gerek yok diye.

az önce bir şahsı cıkardım listemden
ne yazmıs biliyor musunuz? (üstelik bu bayan)
''polis sizin ananızı be....r o.c'' (bunu acıkca yazmıs)

ama şimdi sorsan bunları yapan halktır

Tövbe yarabbim tövbe,

TSK ya ateş açıkmış teröristler tarafından.

Verilen bilgi bu..

TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bugün (3 Haziran 2013) saat 12.05 ve saat 12.30 sıralarında, Türkiye-Irak Hududu üzerinde ve Şırnak-Uludere-Gülyazı bölgesinde bulunan Karaçalı Üs Bölgesine bir grup terörist tarafından taciz ateşi açılmış, açılan ateş sonucu yerden seken taşlardan bir Jandarma Uzman Çavuş hafif şekilde yaralanmıştır. Ateş edilen bölgeye, meşru müdafaa kapsamında, 12.40-13.00 saatleri arasında bir Kobra (AH-1) Taarruz Helikopter kolu ile ateşle keşif faaliyeti icra edilmiştir.

İyi yaptın, tutmayın bu zihniyeti hayatınızda.

Biz bilmemne torunuyuz sanki.

Ha damat ferit torunu değiliz ama, orası kesin.

Aynen canım bunların bize hiçbir faydası olmaz.
Sanki biz farklı bir soydan geliyoruz.
Bu siz biz ne demek Allah aşkınaa? Sanki onlar da Atatürkün torunları değil.

ama lüften destek olalım sadece konular sürekli kapanıyor tahrik etmeye çalışanları hemen kibleyelim ve cevap vermeyelim kızlar muneyede yazık

bugün açıklama yapıldı ağaçlar kesilmiyor başka bir yere dikilmek üzere sökülüyor tabi herkes işine geleni alıyor....

Arkadaşlar bu konuda kapanmasın üç beş kişinin oyununa gelmeyelim. Banlanmayalım, bu sitenin sizler gibi aklı başında kadınlara ihtiyacı var

demokrasi varsa herkes fikrini özgürce söyleyebilmeli,tartışabilmeli tabi baskı yapmadan zorla benim fikrimi kabul et demeden....

olayın hala ağac çiçek böcek oldugunu düşünen,yapılanların iktidarı karalamak için oldugunu söyleyen insanlar at gözlüklerini bir an önce cıkarıp öyle bakın dünyaya diyorum

ben türkiye cumhuriyeti vatandasıyım,milli bayramımı coskuyla yasaksız kutlamak isterim,sehitlerime kelle denmesi hoşuma gitmiyor,dağdan inenlerle adadakı caniyle pazarlık yapılması kanıma dokunuyor,ben o 2 ayyaşın milyon tane cocugundan sadece biriyim! ve yapılan direnişi sonuna kadar destekliyorum

astıgı astık kestiği kestik,kendi dogrularını zorla kabul ettiren özel hayatımıza kadar müdahale eden bir lider istemiyorum.....

benden tam destek
kesinlikle ortalığı karıştırmak isteyenlere cevap yazmayacağız....
ve onları yokmuş gibi görücez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…