Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar nerelerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Türkiyenin pek çok ilinde hatta ilçelerde yürüyüşler yapılacak Ulusal tv de alt yazı olarak geçiyor bir çoğu akşam 9da İzmirde yaşayanlar için söyliyim Narlıdere,Buca,torbalı,Tire,Hatay,Bornova Küçükpark,Bayraklı,Karşıyaka iskele Selçuk ve daha bir kaç yer daha ilgilenenlere duyurulur.

fidan dikin diyor efendimiz ayrıca savaşya bile çevrenize masum insanlara zarar vermeyin diyor.................

alkol haramdır da diyor...............

alkol haramdır.
o insanın aklı fikri yok mu ? günahı da sevabı da ona değil mi :ssz:
kime ne ? yaparsa kendine yapacak:ssz:

bizi bağlamaz...

geçen haberlerde gördüm 3 çocuğu olan 6 yıl erken emekli olacakmış mış... adalet bu mu? bu mu eşitlik? böyle saçmalık olabilir mi? en basitinden anne olamayan binlerce insan var onların içini yakmaz mı bu haber... onlar dizlerini çürütürken 3 çocuklu lady'ler 6 yıl önceden keyif sürecek.

pesss diyorum pess...:47:

demokrasi varsa herkes fikrini özgürce söyleyebilmeli,tartışabilmeli tabi baskı yapmadan zorla benim fikrimi kabul et demeden....

olayın hala ağac çiçek böcek oldugunu düşünen,yapılanların iktidarı karalamak için oldugunu söyleyen insanlar at gözlüklerini bir an önce cıkarıp öyle bakın dünyaya diyorum

ben türkiye cumhuriyeti vatandasıyım,milli bayramımı coskuyla yasaksız kutlamak isterim,sehitlerime kelle denmesi hoşuma gitmiyor,dağdan inenlerle adadakı caniyle pazarlık yapılması kanıma dokunuyor,ben o 2 ayyaşın milyon tane cocugundan sadece biriyim! ve yapılan direnişi sonuna kadar destekliyorum

astıgı astık kestiği kestik,kendi dogrularını zorla kabul ettiren özel hayatımıza kadar müdahale eden bir lider istemiyorum.....
şehitlere kelle dendiğinde niye meydanlarda değildiniz ozaman.
bırakın Allahın Allah aşıkna yaaaaaaaa
otun çöpün kavgasını mı yapcaz
eylem yapılsın elbetteki yapmak hakkınız ama kırarak dökerek ülkemizi rezil ederek değil.
eger vatan severlik buysa, ben vatansever değilim.
bu arada hiç bir partiye fanatizm beslemiyorum.
haklıyken çooook haksız konumlara düştüler.
kürtaj yasasında bebekler katledilirken niye meydanlarda sesinizi duymadık, bir ağaç bir bebekten daha mı kıymetli????????????

akp_su_kaynaklarini_da_satiyor_h5903.jpg

AKP şimdi de "kaynakların verimli kullanımı" adı altında su kaynaklarını satmaya hazırlanıyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, kıyı suları dahil olmak üzere suların satışına dair denetim hususlarını kapsayan Su Kanunu Taslağı'nı görüşe açtı.

Taslakta, yapılacak olan kaynak satışlarının "su tahsis belgesi" ile gerçekleştirilmesi ve belgenin kişilere ücret karşılığında verilmesi de planlanıyor.

Bu kanun enerji üretmesi için özel şirketlere 49 yıllığına kiralanan derelerde yapılan doğa katliamlarını hatırlatıyor.

Giresun’da ise içme suyu bulunmayan köylüler su ihtiyacını karşılamak için çeşme başında kuyruğa giriyor.

Yeni Su Kanunu yürürlüğe girerse zaten su sorunu yaşayan Türkiye'de bu tablolara daha sık rastlanacak.

Konuları biz kapatmıyoruz, yorumlarınıza dikkat etmeyerek siz kapattırıyorsunuz, sakin olun artık.
Hala herkesin ağzına partiler vs
Size diyorum ki herkes fikrini söyleyebilir amma kimse hakaret edemez, polemiğe giremez, aşağılayamaz, ne üyeleri, ne halkı, ne siyasileri!

eylem yapılsın elbetteki yapmak hakkınız ama kırarak dökerek ülkemizi rezil ederek değil.
kürtaj yasasında bebekler katledilirken niye meydanlarda sesinizi duymadık, bir ağaç bir bebekten daha mı kıymetli????????????

Nasıl duymadınız ? Şehitt öldü yer gök inledi.
Arkadaşım ozaman da diyecektiniz ki sanki birşey oldu.
Sizde bilirsiniz sabır denilen birşey ve kırılma noktası vardır.
Şunu da hatırlatırım bardağı taşıran son damladır.
Bırakın artık bu nerdeydiniz ayaklarını biz hep burdaydık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halk gözünü açmalı ve 2023 hedefini artık anlamalı bunun .

Güle güle amen :3:
anlamıyorlar ıste buradakıler nasıl koru korune anlamadan dınlemeden savunuyor dısarda bunlar gbı mılyonlarca b.yınsız var artık tutamıyorum kendımı bı saır demıs ya bn bu o.cocuklarını kufur etmeden nasıl anlatayım o hesap:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
İçimede doğmuştu kesin 2.üyelşktir dedim vede oldu ...

o salyacı arkadaşlardan biridir belki hani sürekli salya akıttığımızı sanan ben sonunu ona bağlayacak sandıydım bi an

mesele ağaç değil diye diye dilimiz de orman çıktı ya,bugün öğle arası dilimde şu şarkı,orman ne güzel ne güzel,fakında bile değilim arkadaş gülüyor bu ne ya çocuk şarkısı mı söylüyorsun diye

Son düzenleme:

ben üstüme düşen ne ise yaptım,hala ağaç böcek diyorsunuz ya bravo size ...

artık insanlar gözünü açtı ,11 yıldan bahsediyorum gezi parkı son damlası oldu...dünyaya rezil olan biz değil yönetenler...hep korkuttular insanı biraz hakkını arasan solugu mahkemede alıyorsun adalet kimden yana ? bitti artık o günler geçti bundan sonra cok degısecek türkiye

ben bugün banlancam galiba yok yani sabır kalmadı ben de:47:

aman sakın lütfen ben ilk topikte polimiğe karışıp 48 saat banlandım ve bugün gelebildim aranıza bir deli bir kuyuya taş atıyor 40 akıllı çıkaramıyoruz çok tahrik edici cümleler ifadeler var evet biliyorum ama rica ediyorum senden benim düştüğüm yanlışa düşme ceza alacağımı bile bile amaannn bee yazcam işte içimde kalmasın dedim sonra ne oldu biliyormusun ceza aldım ve 48 saat siz direnişimiz için yazarken ben sizinle olamadım sadece ziyaretçi olarak katıldım okumakla kaldım evet sosyal medyada yardımcı oluyorum elimden geleni yapıyorum ama sizinlede olup birşeyler paylaşmak isterdim...bu arada insaf yani bari 24 saat banlanaydım burdan muneyi istifaya davet ediyorum:113::113::113::9::9::9::9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X