- 20 Mart 2008
- 141.896
- 213.781
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fidan dikin diyor efendimiz ayrıca savaşya bile çevrenize masum insanlara zarar vermeyin diyor.................
alkol haramdır da diyor...............
şehitlere kelle dendiğinde niye meydanlarda değildiniz ozaman.demokrasi varsa herkes fikrini özgürce söyleyebilmeli,tartışabilmeli tabi baskı yapmadan zorla benim fikrimi kabul et demeden....
olayın hala ağac çiçek böcek oldugunu düşünen,yapılanların iktidarı karalamak için oldugunu söyleyen insanlar at gözlüklerini bir an önce cıkarıp öyle bakın dünyaya diyorum
ben türkiye cumhuriyeti vatandasıyım,milli bayramımı coskuyla yasaksız kutlamak isterim,sehitlerime kelle denmesi hoşuma gitmiyor,dağdan inenlerle adadakı caniyle pazarlık yapılması kanıma dokunuyor,ben o 2 ayyaşın milyon tane cocugundan sadece biriyim! ve yapılan direnişi sonuna kadar destekliyorum
astıgı astık kestiği kestik,kendi dogrularını zorla kabul ettiren özel hayatımıza kadar müdahale eden bir lider istemiyorum.....
2023 E KADAR COK OLAYLAR OLUR HICBISEY YAPAMAZLAR BENCE![]()
aynen oyledır kesınlıkleOsmanlı torunları evet.
İçlerinde kaldı tabi haremde ki cariyeler![]()
şehitlere kelle dendiğinde niye meydanlarda değildiniz ozaman.
bırakın Allahın Allah aşıkna yaaaaaaaa
otun çöpün kavgasını mı yapcaz
eylem yapılsın elbetteki yapmak hakkınız ama kırarak dökerek ülkemizi rezil ederek değil.
eger vatan severlik buysa, ben vatansever değilim.
bu arada hiç bir partiye fanatizm beslemiyorum.
haklıyken çooook haksız konumlara düştüler.
kürtaj yasasında bebekler katledilirken niye meydanlarda sesinizi duymadık, bir ağaç bir bebekten daha mı kıymetli????????????
anlamıyorlar ıste buradakıler nasıl koru korune anlamadan dınlemeden savunuyor dısarda bunlar gbı mılyonlarca b.yınsız var artık tutamıyorum kendımı bı saır demıs ya bn bu o.cocuklarını kufur etmeden nasıl anlatayım o hesapHalk gözünü açmalı ve 2023 hedefini artık anlamalı bunun .
Güle güle amen![]()
İçimede doğmuştu kesin 2.üyelşktir dedim vede oldu ...
osmanlı haremden mi ibaret,Osmanlı torunları evet.
İçlerinde kaldı tabi haremde ki cariyeler![]()
şehitlere kelle dendiğinde niye meydanlarda değildiniz ozaman.
bırakın Allahın Allah aşıkna yaaaaaaaa
otun çöpün kavgasını mı yapcaz
eylem yapılsın elbetteki yapmak hakkınız ama kırarak dökerek ülkemizi rezil ederek değil.
eger vatan severlik buysa, ben vatansever değilim.
bu arada hiç bir partiye fanatizm beslemiyorum.
haklıyken çooook haksız konumlara düştüler.
kürtaj yasasında bebekler katledilirken niye meydanlarda sesinizi duymadık, bir ağaç bir bebekten daha mı kıymetli????????????
ben bugün banlancam galiba yok yani sabır kalmadı ben de![]()
osmanlı haremden mi ibaret,
ayy çok güldüm aydın nesile bayılıyorum![]()