arkadaşlar diğer konu tahrik için açılmış bence başlığı bile bunu gösteriyor..nacizane tavsiyem uzak durun banlanmaya gerek yok.
1) Sizin tabiriniz ile bu cahiller, yobazlar iki torba kömüre oy verenler tahrik olmadı sakince bekledi Şiddete ortak olup marjinal gruplara mecra oluşturmadı Ama siz aydınlar, tahsilli, kültürlüler siz, siz ise tahriklere gaza gelip sokaklarda eylem yapıp şiddete ortak oldunuz
2) Peki soruyorum
Nedir bu Taksim sevdası?
Sadece Taksimde ki ağaçlar mı ağaç?
Başak yerlerdeki ağaçların canı yok mu?
Koç Üniversitesi yapılırken kesilen ağaçlar, Kadıköy de buz pateni için kesilen binlerce ağaç ve daha birçok ağaç bunlar ağaç değil miydi?
3) Yine soruyorum!
Madem demokrasi diye çığlık atıyorsunuz...
Neden şiddet!
Neden sosyal medyada asılsız abartılı halkı galeyan getirecek mesajlar yalan fotoğraflar ve bunları bizzat CHP millet vekilleri yaptı
Bir insanın Başbakanın anasına O . Çocuğu diyebilecek kadar yeşil değil siyah bir eylemdir bu Ve bizim sükunet çağrılarımıza bile edilen küfürler
Neden Hükümet istifa çığlıkları
Neden darbe çığlıkları
Neden istila ve halkı isyana teşvik
Ve soruyorum
NEDEN ERKEN SEÇİM ÇIĞLIKLARI DEĞİL
4) Demokrasilerde halk sandıkta kararını veriyorsa isteyin erken seçimi bizde destekleyelim
İşte ben buna bir anlam veremiyorum
Normal halkı sokağa dökmek ne kadar demokratik ne kadar samimi ve her şeyden önce ne kadar kendine güven şeklidir?
Madem halk bu kadar şikayetçi, yapılır erken seçim sandıktan demokrasi çıkar
Ya da sandıktan ne çıkacağının veya çıkmayacağının endişesi var
Böyle eylemlerde başrollerdekiler değil ancak ve ancak halk zarar görür
[sıze=3]gezi parkı olayları nedense cumhuriyet mitinglerini hatırlattı bana
provokasyona gelmiyoruz sandıkta coşuyoruz
Hak,özgürlük ,demokrasi diye sokaklara dökülenler %52'yi yok sayamaz
Boşuna salyası akmasın kimsenin
en fazla erken seçim olur akp burdanda oyuna oy katıp çıkar....[/sıze]
Sizin tabiriniz ile bu cahiller, yobazlar iki torba kömüre oy verenler tahrik olmadı sakince bekledi Şiddete ortak olup marjinal gruplara mecra oluşturmadı Ama siz aydınlar, tahsilli, kültürlüler siz, siz ise tahriklere gaza gelip sokaklarda eylem yapıp şiddete ortak oldunuz
Peki soruyorum
Nedir bu Taksim sevdası?
Sadece Taksimde ki ağaçlar mı ağaç?
Başak yerlerdeki ağaçların canı yok mu?
Koç Üniversitesi yapılırken kesilen ağaçlar, Kadıköy de buz pateni için kesilen binlerce ağaç ve daha birçok ağaç bunlar ağaç değil miydi?
Yine soruyorum!
Madem demokrasi diye çığlık atıyorsunuz...
Neden şiddet!
Neden sosyal medyada asılsız abartılı halkı galeyan getirecek mesajlar yalan fotoğraflar ve bunları bizzat CHP millet vekilleri yaptı
Bir insanın Başbakanın anasına O . Çocuğu diyebilecek kadar yeşil değil siyah bir eylemdir bu Ve bizim sükunet çağrılarımıza bile edilen küfürler
Neden Hükümet istifaB
yazinin ilk cumlesini okudum ve cvp veriyorum
siz kendinizden emin oldugunuz icin degil verecek cevabiniz ol
adigi icin sokaga dokulmuyorsunuz,hem basbakan izin vermiyor sizde dokulemiyorsunuz kendi iradenizle cevap bile veremiyorsunuz izin bekliyorsunuz sayin %50 lik kesim l,%50 Yi olusturuyorsunuz ama tek bir beyinle ediyorsunuz yani hepinizi topladak anca bir kisi ediyorsunuz
bu arada sizde istedimi cook guzel siddet uyguluyorsunuz hatta olduruyorsunuz tetorist sanip oldurdugunuz insanlari unutmadik..yeter artik nedir bu at gozlugu ile bakis ulkeyi sattiniz millete sormadan millet hakkinda ama milletin istemedigi kararlar vetiyorsunuz,ibadet gizli olur diye bilirken diz dinle gozumuzu oyuyorsunuz amaaa kul hakkini hiiic hesaba katmiyorsunuz sizin(akp) yatacak yeriniz yok
Bugün 2.salya muhabbeti ..
Mendil vereyimde lazım olur belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?