- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151625333838817 izleyin sürekli kopyalayıp yapıştırın.
Sürekli siliniyor sitelerden Redhack geri yüklüyor.
HEM CAMİ'YE SIĞIN HEM İÇKİ İÇ PİSLET.sonra saygı bekle pislik herifler !
Allah sizin hertürlü Belanızı Versin
Eki Görüntüle 727345
HEM CAMİ'YE SIĞIN HEM İÇKİ İÇ PİSLET.sonra saygı bekle pislik herifler !
Allah sizin hertürlü Belanızı Versin
Eki Görüntüle 727345
ayrıca başlık çok manidar,siz kim acaba?
olaya siz-biz diye bakarsanız vah halinize..o sokağa dökülenler sadece halktı yani hepimizden birileriydi şu bu parti mensubu değil..başlık bile niyeti belli ediyor..
ben gerçekten eylem yapanlara sözüm yok herkezin hakkı ha ama onları kullanıp nerelere getirdiler geçmişte kaldı denilen gruplar mantar gibi ortaya çıktılar zaten pkk ın arayıpta bulamadıgı ortam her yer savaş alanına döndü dünyaya rezil olduk bu mu demokrasi başbakanın yanlışları mutlaka vardır hangi iktidarın olmadı ama yanlış bu şekilde çözülmez insanlar birbirine düşman oldu
Nasılsa bu konuna kapanacak çenemizi yorduğumuzla kalıyoruz..
aynen öyle, dün "evet çok haklısınız ağaçlar kesilmesin, bu kadar avm yeter, tepkinizi destekliyoruz" dediğimiz insanlar bugün insanlıklarını bırakıp Camiye girmişler. Bir hıristiyandan bir yahudiden bir ateistten bile beklenmeyecek saygısızlık. Onlar bile ne kadar değer veriyorlar ibadet etmedikleri bir yere.
bu kadar terbiyesizler üstüne birde destek bekliyorlar. Artık ne desteği. Ağaçlar kesilmesin, çocuklar ölmesin, hak hukuk eşitlik gel gele geldi "BIRAKIN MEYDANLARDA HAYVANLAR GİBİ SEVİŞEBİLELİM, BIRAKIN İSTEDİĞİMİZ GİBİ İÇELİM" e
yuh diyorum çünkü diyecek demokratik tek cümle bulamıyorum..
Emir kulu diye birşey yok işte bu sebeple söylüyoruz. İnsanlık var vicdan var ama ne yazık ki bu kötülükleri, işkenceyi gözünü bile kırpmadan yapan polisler (aksini yapanları tenzih ediyorum.) insanlıktan nasibini almamışlardır.
Emirse emir, buna karşı gelmeye hakları var çünkü verilen emir, yapılan herşey suçtur. İnsanlık dışıdır.
Eylem yapmak herkesin hakkı elbet...
Ama sizler eylem ve TERÖR'ü birbiriyle karıştırıyorsunuz.....
Ayrıca Din ile alakalı bir şey yazmadım.... Lütfen Din'in arkasına sığınmayın artık, insanlar bunları yemiyor.... Yok irticaymış, yok din sömürüsüymüş vsvs.... Demokrasiden bahsediyorum, siyasete Din'i karıştıran sizlersiniz...
aynen öyle, dün "evet çok haklısınız ağaçlar kesilmesin, bu kadar avm yeter, tepkinizi destekliyoruz" dediğimiz insanlar bugün insanlıklarını bırakıp Camiye girmişler. Bir hıristiyandan bir yahudiden bir ateistten bile beklenmeyecek saygısızlık. Onlar bile ne kadar değer veriyorlar ibadet etmedikleri bir yere.
bu kadar terbiyesizler üstüne birde destek bekliyorlar. Artık ne desteği. Ağaçlar kesilmesin, çocuklar ölmesin, hak hukuk eşitlik gel gele geldi "BIRAKIN MEYDANLARDA HAYVANLAR GİBİ SEVİŞEBİLELİM, BIRAKIN İSTEDİĞİMİZ GİBİ İÇELİM" e
yuh diyorum çünkü diyecek demokratik tek cümle bulamıyorum..
eşimin bi arkadaşı polis taksimde ki gösteride görevliymiş o gaz elimde atamadım yapamadım diyor sanki kardeşime çocuğuma atacakmışım gibi geliyor utandım kendimden diyor..işte bu da polis işte bu da emir kulu.
bu genç kesin üniversite mezunu ve yıllardır işsizdir
ekonomimiz çook iyi ya herkesin işi var
işsizlikten millet intihar ediyor...
aileler yuvalarda boşanma arttı...
mesela bizim üst komşumuza geçen hafta
icra geldi
ama yokk ekonomi süper işliyor....
hayır durmak yok yola devam...........
polisimiz başka bir kızada
seni şimdi yere domaltıp s...k...r...m demiştir...
polisinde kızı vardır elbet ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?