Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayrıca başlık çok manidar,siz kim acaba?

olaya siz-biz diye bakarsanız vah halinize..o sokağa dökülenler sadece halktı yani hepimizden birileriydi şu bu parti mensubu değil..başlık bile niyeti belli ediyor..

HEM CAMİ'YE SIĞIN HEM İÇKİ İÇ PİSLET.sonra saygı bekle pislik herifler !

Allah sizin hertürlü Belanızı Versin
Eki Görüntüle 727345

Nereden aldın bu resmi?
Kaynağı nedir?
Doğruluğu nedir?

Hani sen dün videolara bile "montaj diyordun ya?
Bence bunu din tacirleri yaptı, hadi bakalım ispatla bana

Ben sana video yollayım dur, esnafın malına, kamu malına kimler zarar veriyor bir gör, öğren.

Ayrıca, ağzı belalı biriyle tartışılmaması gerektiğini diğer arkadaşlarımdan önemle rica ediyorum bundan sonra.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151625333838817

Son düzenleme:
Her seçim öncesi partiler çetele tutarlar, oy sözünü aldıkları seçmen çetelesi... Oy sözü derken orası muamma, ister gönülden söz vermiştir ister para karşılığı. Seçimden bir gün öncesi bu liste aşağı yukarı belli olur. Sonra seçim günü gelir, sandıklar açılır, atıyorum 5000 beklenen oy düşmüş 2000'e Geriye kalan 3000 oy nerde? O da diğer partimize +3000 olarak geçmiştir. Bir gecede, gerçekten bir gecede neler dönüyor biliyor musunuz? Bir gecede binlerce oy satın alınıyor. Halkım ne yapsın peki? Ne ayın sonu geliyor, ne de dokuz ayın çarşambası. Milleti gırtlağına kadar vergiye boğuyorlar, insanların açlıktan nefesleri kokuyor da ne verirsen alıyor tabi eyvallah diyorlar. Böyle böyle satın alıyorlar işte, bir eliyle boğazını sıkıyor diğer eliyle de ağzına bal sürüyorlar milletin. Bir yandan çalıp, diğer yandan yapıyorlar, çaldıkları bilinmiyor ya yaptıkları görünüyor sadece göze... Şunu diyeni duydum ya "çalarsa çalsın, yaptıklarının yanında çaldıkları helal olsun" Vallahi bunu diyenler var...

Arkadaşlar, verilen emir suç teşkil ediyorsa polis onu yapmamalı, bu yönetmeliklerde açıkça belirtilmiş zaten.

HEM CAMİ'YE SIĞIN HEM İÇKİ İÇ PİSLET.sonra saygı bekle pislik herifler !

Allah sizin hertürlü Belanızı Versin
Eki Görüntüle 727345

Bu fotoğrafı çekenin atmadığı nerden belli onu?.. Provoke edecek ya.. Ben zannetmiyorum yaralı halkın gelip orda içki içeceğini! Bir diğer fotoğrafta sargı bezleri su şişeleri ve ilaçlar vardı.. Bu içkiyi fotoğrafı çeken atmıştır..

[h=5]ANKARA'da Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylara destek vermek amacıyla öğle saatlerinde Kızılay Meydanı'nda toplanan çoğunluğunun lise öğrencisi olduğu belirtilen kalabalığa polis müdahale etti.[/h]

Öncelikle protestoyu destekliyorum.
kanuni sınırlar içinde insanların kendilerine verilen hakkı sonuna kadar kullanmaları taraftarıyım.
ancak olması gereken protesto bu muydu?
yakılan otobüsler,araçlar,otobüs durakları,reklam panoları, sökülen kaldırım taşları, bankaların atmleri, bu atmleri ve diğer yerleri yağmalamaya çalışan bir grup eylemin amacını çözememiş insan.
hani insanların özgürlükleri diğer insanların özgülüklerini kısıtlayana kadardı.
şimdi bu yakılan yıkılan yerlerle kim kazandı.
yine halk kaybetti.
yarın o otobüse binecek o kaldırımda yürüyecek insan kaybetti.
o 20 milyon lira zarar yine senin benim vergilerimle ödenecek.
borsadaki keskin düşüş yine sana bana zarar olacak.

eylemcilerin bu saldırgan kişileri çözüp içlerinden ayıklamaları gerekiyordu.
hükümetinde polisle halkı karşı karşıya getirmemesi gerekiyordu.
insanlar orda eylemini yapacaklardı polis ise olaya hiç karışmayacaktı.
orantısız bir şekilde davranmayacaktı.
olaylar bu boyutlara hiç gelmeyecekti.
başbakanın daha ılımlı ortalığı yumuşatan konuşmalar yapması lazımdı.
ortalığı iyice geren biz bilmem kaç kişi toplarız gibi laflara gerek varmıydı.

ne zaman ki bu ülke azcık ekonomik olarak refaha çıktı o zaman hemen tepesine bir darbe indi.
her darbe bu ülkeyi onlarca yıl geriye götürdü.
almanyayı baz alalım.
2.dünya savaşından yenik çıkmış bir ülke.
ağır anlaşmalar yapmış bir ülke.
avrupanın ekonomisi en sağlam ülkesine dönüşüyor.
bizse hala darbelerle, mezhep ayrılıklarıyla onlarla bunlarla uğraşıyoruz.
ne zaman alıp yürüyeceğiz bilemiyorum.

bazı arkadaşlar arap baharını benzetmiş.
arap baharı yaşayan ülkelerin başına şikayet ettikleri yönetimlerden daha katı yönetimler geldi.
ve ülkeleri neredeyse ortaçağ düzenine döndü.
bu benzetmeleri yapanların bunlardan haberleri vardır umarım.

ben bir polis eşi olarak büyük bir korku duyuyorum.
halkla polisi düşman yapmanın ne gereği vardı.
her mesleğin içinde çürük elmalar vardır.
tacizci doktor, öğretmen, imam yok mu?
tutupta bütün doktorlar öğretmenler imamlar sapıktır diyor muyuz.
ama olay polislere gelince herkes genellemeler kralı.
polisler şöyle böyle.
polislerde insan onlarında aileleri var onlarıdan evinde bekleyeni var.(görrevini kötüye kullananları ayrı tutuyorum.)

protesto için bile belli bir eğitim seviyesi lazım.
bizim ülkemizin bu seviyede olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
sapla saman birbirine girer ortalık böyle savaş alanına döner.

Aramızda bizi kışkırtmaya çalışanlar var.. Boşverin kızlar biz biliyoruz zaten neyin ne olduğunu cevap vermeyin banlanmayın durduk yere..

aynen öyle, dün "evet çok haklısınız ağaçlar kesilmesin, bu kadar avm yeter, tepkinizi destekliyoruz" dediğimiz insanlar bugün insanlıklarını bırakıp Camiye girmişler. Bir hıristiyandan bir yahudiden bir ateistten bile beklenmeyecek saygısızlık. Onlar bile ne kadar değer veriyorlar ibadet etmedikleri bir yere.
bu kadar terbiyesizler üstüne birde destek bekliyorlar. Artık ne desteği. Ağaçlar kesilmesin, çocuklar ölmesin, hak hukuk eşitlik gel gele geldi "BIRAKIN MEYDANLARDA HAYVANLAR GİBİ SEVİŞEBİLELİM, BIRAKIN İSTEDİĞİMİZ GİBİ İÇELİM" e
yuh diyorum çünkü diyecek demokratik tek cümle bulamıyorum..

Nasılsa bu konuna kapanacak çenemizi yorduğumuzla kalıyoruz..

dediğiniz gibi belki konu kapanacak elimize bir şey geçmeyecek ama önemli olan haklı mücadelemiz. halk ,devlet için değil; devlet ,halk içindir. bunu unutmayın. önemli olan halkın birlik içinde olması ve ses getirebilmek. bizi küçümsemesinler. onları kimin seçtiğini unutmasınlar.

Son düzenleme:

haklısın bazı kesimin anladıgı demokrasi o ama agaçlar için başlayanları şimdi kullananlar onlar

eşimin bi arkadaşı polis taksimde ki gösteride görevliymiş o gaz elimde atamadım yapamadım diyor sanki kardeşime çocuğuma atacakmışım gibi geliyor utandım kendimden diyor..işte bu da polis işte bu da emir kulu.

Son düzenleme:
O camii dün revirmiş.Orada bulunan arkadaşım caminin içine gaz attıklarını zaten göz gözü görmediğini doktorun iş göremez duruma geldiğini söyledi.Ayrıca imam da camideymiş o sırada.Biz görmedik böyle bira şişeleri vs dedi.

Bence kimse o gazı yemeden yorum yapmasın.Can havliyle kaçıyorsun gözlerin kapalı ne yaptığın belli değil.Gezi parkı da çöplük gibi bırakılmıştı ama gelip toplandı sonra her şey burası da toplanmış olabilir.

Eylem yapmak herkesin hakkı elbet...
Ama sizler eylem ve TERÖR'ü birbiriyle karıştırıyorsunuz.....

terör mü provakatörleri de halka mı mal edeceksiniz. Senin 100 toplandığın yere ben 1 milyon toplarım diyen başbakan sizce bu olayları tırmandırmıyor mu ağaç olayını aşalı çok oldu ne zaman ki kendi halinde o ağaçların dibinde kitap okuyanlara polis saldırdı o zaman bitti herşey çünkü yine kaba kuvvet ön plandaydı gerçek teröristler elleri kanlı insanlar affedildi bu ülkede hiçbirşey yapmamışlar gibi ama toprağını savunan benim halkım terörist öyle mi yapmayın ya Allah aşkına..

biz mi dinin arkasına sığınıyoruz pardon? dinsiz, imansız diye yaftalanan biziz zaten. Akm yi yıkıp cami yapıcam diyen de başbakan bu kadar üzerine giden bir dinsizmişiz gibi kim dini kullanıyor kendini savunurken lütfen yanlı bakmayın erdoğanın açıklamalarına bakın. Eylem yapan kimse karşı taraf için yobaz, cahil demedi başörtülüsü açığı gerçekleri gören herkes elele yürüdü zaten o çocukların ailesinde de var başörtülüler. Benim anneannemde başörtülü ama okuma yazması olmasada çoğu okumuşa taş çıkartırdı.

Şekerim biraz video izleyin yahu. İnsanların can havliyle çekmeye çalıştığı o videoları izleyin.
İnsanlar can havliyle buldukları her yere sığındı.
Neden bunu dilediğiniz yere çekiyorsunuz?
Neden size gösterilmek istenileni görüp kul hakkına giriyorsunuz?

Büyük harflerle yazdığın şey için ise, bir kişinin zikri neyse fikri de o dur diyebiliyorum ancak.
Evet ülke sokakta daha rahat sevişebilmek için direnişte şuan

Helal olsun böyleleri de var işte insanlıktan nasibini almış.

polis ....z dir kabul bu arkadaşa da yazık..
lakin bu genç gibi ağzında kırmızı peçe elinde amaçla alakasız bir poster!(gözümle gördüm) kusura bakmayın tabi ben vatansaverim faşistlere davetiye çıkaran biri değil ama şimdi nasıl bakılmalı bu gibi arkadaşlara??ben böyle hainleri gördüğüm anda o tuttuğu açtığı poster ile indiririm aşağıya! bu ülke hepimizin çığırtkanlığın bölücülüğün luzumu yok!!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…