Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Günaydın

Sabah sabah içesim var nedendir bilinmez Çapulcu muyum neyim

gidişi olsun da dönüşü olmasın.... o oradan da yeter.... ortamı gerecek sözlerde bulunur...

günaydın meggilimmm....dün burda da olaylar vardı....tüm çapulcular dısardaydık

Son düzenleme:

Gidişiniz olsun da sayın başbakanım, dönüşünüz...

işte bu yüzden gaza gelmemek gerek abla

olaylar kontrol çıkıyor artık
ülkeyi bölmek isteyenler bu kadar çokken
batı artık tayyibi desteklemiyorken ülkemin bölünmesi an meselesi (esadada böyle yaptılar)
zaten bir biz kalmıştık
üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum

bir yakınımız ankara da yaşıyor kendisi akp ye yakın bir insandır..hatta başbakan savunucusudur..dün evinin kapılarını direnişçilere açmış inanamadık.. telefonda nasıl ağlıyor;yavrularımı bir görseniz ne hale getirmişler çocukları su bile içmeye dermanları kalmamış ne yaptı bu çocuklar terörist mi bunlar vatanı mı sattı naptı da bu hala getirdiler" diye feryat ediyor..o bile fark etti bazı şeyleri..ne diyim ki.

Maaile giderler işte ...
Gideceği şey daha önemlide ondan,k,m,n umurunda buradaki yaşananlar

Dün dışarıda tencere tava çalarken başı kapalı tonton teyzem de dışarıdaydı almıştı eline tavasını yoldan geçen arabalara tramvaylara çalıyorduk hemen hemen hepsi de kornalarına basarak karşılık verdi halktan hiçbir tepki yoktu beğenmeyen balkonuna çıkmadı camını açmadı bu kadar basit. O başörtülü teyze vur kızım vur dedi, marşlar söyledi, Atatürk'ün askerleriyiz dedi. Yani orada parti yoktu, açık kapalı yoktu herkes birdi beraberdi vatanı için tıpkıı kurtuluş savaşında olduğu gibi.

Son düzenleme:

Kastamonu’nun İnebolu ilçesi AKP Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle eylemcilere twitterdan tepki göstererek, “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir'i de yıkarız elhamdülillah” dedi.

Son düzenleme:

yukardaki mesajımda da belirttim ben kendi babamla bile farklı ideolojilere sahipken hala onu sevebiliyorsam, insanlar da birbirlerini anlayabilir diye düşünüyorum, polisi eylemcisi farklı görüşte olduklarını da sanmıyorum eminim çoğu yarın güzel bir güne daha yeşil daha güneşli daha barışçıl bir ortama uyanmak istiyordur, tabiki arada tahammülsüz olanlar, olayı savaşa sürüklemek isteyenler olacaktır dediğiniz gibi darbe dönemindede olaylar böyle gelişti ve ülke onarılamayan yaralar aldı o dönemde nerdeyse kimse düşünemez fikrini söyleyemez hale getirildi büyüklerimden çok dinledim ve hep çok üzüldüm, gerçekten hala konusmayan kardeşler akrabalar var ideolojileri farklı olduğundan ben buna kızıyorum işte herkes fikrini söylesin ama gene çoğunluk kazansın tamam, çoğunluğun dediği olsun ama azınlığın da fikrini söyleme hakkı itiraz etme hakkı elinden alınmasın, çoğunluğun partisi biraz daha hoşgörülü olmalı diyeceğim ama zamanında onlara karşı gösterilmeyen hoşgörünün sonucu sanırım bunlar, hataya hatayla karşılık vermek yanlış, dinimiz bile seni taşla kovalayanı sen ekmekle kovala diyor, keşke gerçek Müslümanlığın ne olduğunu birazcık anlayabilsek.

Son düzenleme:

Sözlüm polis...
O da Taksim'de görevliydi. İnsanlarla sohbet edip, hiçbir şekilde şiddet ya da birşey kullanmadan hem de insanların 'ana-avrat, şeref haysiyet laflarına dönüp sadece gülümseyerek yanıt vererek, insanların sanki onları 'terörist gibi, Atatürk düşmanı' gibi göstermesine karşılık susarak devam etmişler yollarına... Nutuk göstermişler, bayrak göstermişler... Taş fırlatmışlar, pet şişe fırlatmışlar...
Bu mudur eylem yapmak? Hem de durduk yere...
Herkes eylemini yapsın amenna, ama kimse kimseye vatan haini muamelesi yapamaz.
Düzgünce eylem yapanlara da laf etmem, ama kimse kimseye zarar verirken susmasını da beklemesin...

Vay arkadaş 1 günde polise bakış nasıl değişti öyle ! 3-4 gündür yazıyorum emir kulu ne demek bilir misiniz diye ama görüyorum ki olayın boyutu başka...

Yeter artık şu polise bir bırakın yüklenmeyi ....

Polis orantısız güç kullanmadı diyin, polis çok kötü gazlar kullandı diyin, polis aman etmedi diyin de

neyse...

155'i hiç bir zaman aramamanız dileği ile....

merhaba çapulcular ve ayyaşlar. geçen akşam mesaj tv ( iş, aş, haydar baş' ın kanalı ) bir gazeteci konuşuyordu. başbakanın reyhanlı' dan sonra icazet almaya gittiği amerika' da bir marşla karşılandığını söyledi amerika gelen devlet temsilcilerini genelde marşla karşılamazmış karşıladıkları başbakanlar genellikle amerika' nın işlerinin bittiği başbakanlarmış buna ve başka sebeplere dayandırarak amerika' nın başbakanla işinin bittiğini desteğini çekeceğini söylüyordu.

bu arada şu nazlı ılıcak ve mümtazer türköne gibi akpli yazarların yazdıkları ve nazlı ılıcak' ın direnişe dolaylı destek vermesinin hükümetin değişeceğine yorumlanmasını gerektiğini özellikle nazlı ılıcak' ın burnunun iyi koku aldığından vs. bahsediliyor.

hatta bir kısım yorumlar da cemaatin bu direnişten faydalanarak cumhurbaşkanını göreve çağırıp hükümeti feshettireceğini böylece yönetimde cemaatin söz sahibi olacağı yönünde.( cemaatle akp' nin arası malum gerginleşti) cumhurbaşkanının hükümeti feshetme yetkisinin şu an olup olmadığını bilmiyorum anayasadan okumaya çalıştım ama okuyamadım sadece hatırladığım süleyman demirel' in cumhurbaşkanıyken tansu çiller' e hükümet kurma yetkisi vermediğiydi yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.

benim bu yorumlardan çıkardığım akp hükümetini her halükarda zor günler bekliyor sanırım. ama başka ülkelerin veya cemaatin değil de halkın haklı direnişi yüzünden olmasını umuyorum.

polisler evin camını kırıp içeri gaz bombası atıyor

acil servise attı ,okula attı ,metroya attı ....sıra evlerde .... sınır tanımıyolar artık ,iyice azdılar ..... bu kadarını emir kulu olmakla açıklayamazlar , kişisel husumet olması lazım bunu yapabilmeleri için ,nasıl bir öfkedir bu tanımadığın insanı öldürmeye çalışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…