Sözlüm polis...
O da Taksim'de görevliydi. İnsanlarla sohbet edip, hiçbir şekilde şiddet ya da birşey kullanmadan hem de insanların 'ana-avrat, şeref haysiyet laflarına dönüp sadece gülümseyerek yanıt vererek, insanların sanki onları 'terörist gibi, Atatürk düşmanı' gibi göstermesine karşılık susarak devam etmişler yollarına... Nutuk göstermişler, bayrak göstermişler... Taş fırlatmışlar, pet şişe fırlatmışlar...
Bu mudur eylem yapmak? Hem de durduk yere...
Herkes eylemini yapsın amenna, ama kimse kimseye vatan haini muamelesi yapamaz.
Düzgünce eylem yapanlara da laf etmem, ama kimse kimseye zarar verirken susmasını da beklemesin...
Alinti yapamadim HAYYAL arkadasima yaziyorum:
Yazini cok komik buldum. Benim de erkek arkadasim polis, iyi olanlari tenzih ederim ama bazilari gercekten insanligini yitirmis. Videosunu izledim iki polis adamin kollarini tutuyor baska polis de yuzune tekme atiyor. Ben de hepsini "emir kulu" zannederdim. Ta ki evin icine gaz bombasi atan o polis fotosunu gorene kadar...
Vay arkadaş 1 günde polise bakış nasıl değişti öyle ! 3-4 gündür yazıyorum emir kulu ne demek bilir misiniz diye ama görüyorum ki olayın boyutu başka...
Yeter artık şu polise bir bırakın yüklenmeyi ....
Polis orantısız güç kullanmadı diyin, polis çok kötü gazlar kullandı diyin, polis aman etmedi diyin de
neyse...
155'i hiç bir zaman aramamanız dileği ile....
vay anaaam vayy
ne kadar duyarlı bir milletmişiz böyle
ağaç kesilmesinden rahatsız olan ''duyarlı'' insanlar esnafın ekmek teknesine saldırmakta camlarını yerle bir edip yağmalamakta,
otobüslere zarar vermekte,ağaçları yakmakta, polise ana avrat düz gitmekte, etrafı yakıp yıkıp savaş alanına döndürmekte
bi sakınca görmüyorlar ironiye bakar mısın...?
salyalarınızı silin % 14'le halkın geri kalanına hükmedemezsiniz o günler çoooooooooooooookk geride kaldı
vay anaaam vayy
ağaç kesilmesinden rahatsız olan ''duyarlı'' insanlar esnafın ekmek teknesine saldırmakta camlarını yerle bir edip yağmalamakta,
otobüslere zarar vermekte,ağaçları yakmakta, polise ana avrat düz gitmekte, etrafı yakıp yıkıp savaş alanına döndürmekte
salyalarınızı silin % 14'le halkın geri kalanına hükmedemezsiniz o günler çoooooooooooooookk geride kaldı
vay anaaam vayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?