Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 nisan 1845 yılında kurulan asırlık bir çınar olan emniyet teskilatimiz, Cumhuriyet kuruldugundan beri gücünü kanunlardan ve halktan alarak gorevini ozveri ile yerine getirmektedir... ancak provakasyonlar sonucu kendini bilmez bir kac kisi yüzünden halk ile karsi karsiya getirilen polisimizin bir özelliği var ki herkes tarafindan bilinmelidir... bu ülkede simdiye kadar 61 hükümet göreve gelmistir kisacasi hükümetler gelip gecicidir ama emniyet teşkilatı kalıcıdır, devletimizin ve halkın hizmetindedir yorumlar ve hareketler bu dogrultuda yapılmalıdır...

yersennn !!!!! polisin görevi: hükümet haklıda haksızda olsa vu dediğinde vurmaktır. bütün polisler bunu bilerek göreve başlarlar. şu anda hala görevdelerse sorgulamak lazım!! emniyet teşkilatı da iktidarın içine çekilmiştir...

Erdoğan'ın "İçen herkes alkoliktir" sözüne Altaylı'dan değil ama eşinden tepki geldi..

Fatih Altaylı'nın programına konuk ettiği Recep Tayyip Erdoğan'a soru sorarken çekingen davranması tepkilere neden oldu. Ancak Altaylı'nın yapamadığını eşi yaptı.

Fatih Altaylı, Habertürk'te yayınlanan Teke Tek programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı konuk etti.
Altaylı'nın "Haftada bir içene de alkolik diyorsunuz. Bu o kesimde alınganlık yaratıyor" sözlerine Erdoğan, "İçen herkes alkoliktir" karşılığını verdi.

Altaylı'nın program boyunca Erdoğan'ı karşısına almamak için çok fazla alttan aldığı yorumları yapılırken, Altaylı'nın eşi yazar Hande Altaylı, instagram'daki hesabında içki içerkenki fotoğrafını yayınladı. Hande Altaylı fotoğrafına altına da "Tut ki alkoliğim, sana ne" yazısını yazdı.

Kaynak : Bayan Altaylı, eşinden cesur çıktı ! - MEDYA haberi

"Tayyipin kopekleri caminin minaresi g... ze girsin" diye bagiran halka sadece gaz atmis dagitmislar. Baska yerde kursun sıkılırdı.

Her zaman nisanlinin ve onun gibi gorev yapan polislerin arkasindayiz.
Ulkeyi korumak ayri ulkeyi bolenle is birligi yapmak ayri seylerdir..

Yazımı komik buldunuz derken?
Bu benim görüşüm.
Rica ederim komikliği kendinize saklayın...
İyi olanları ayrı kefeye koyun hakaret edeceksiniz de dalga geçecekseniz de bu yorumlarınızı kendinize saklayın...
Ben de gördüğüm polislerden sorumluyum...

Bundan aşağı yukarı 20 gün kadar önce,kapımın eşiğine gül konmuştu..Görünce allalla demiştim..:18:ne oluyoruz
Tek gül..
Notta da bir hadis yazıyordu..
Ne alaka!

Yoktu ve olmayacak fikrim zikrim sizden yana!
Hey Allahımmm

para sadece polis olarak kazanılmıyor. ekmek yemenin başka yollarıda var, başka mesleklerde var... eğer savunmasız halka saldırarak para kazanılıyorsa o kazandıkları para nasıl boğazlarından geçecek merak ediyorum. gerçi vicdanlarını kaybetmiş insanlar ben de para kazanmaktan bahsediyorum...

Sabah kuzenimle konuştum.
''Abla gözlerimle gördüm polisler arabaların camını kırıp etrafa zarar veriyor,sonrada halkın üstüne atıyor.
Çok fazla yaralı var,sabaha kadar Cerrahpaşa tıp öğrencileri olarak ordaydık,durum kötü.
Ben taksimde kalan gruptaydım,beşiktaşlı arkadaşlarım ağlayarak arayıp yardım istedi gidemedik.
Bizim haftaya finallerimiz var,ama halk bu durumdayken umurumda bile değil,bu olaylar bitene kadar taksimdeyiz tüm sınıf olarak yaralıların bize ihtiyacı var'''
Dedi.

vay anaaam vayy

ne kadar duyarlı bir milletmişiz böyle

ağaç kesilmesinden rahatsız olan ''duyarlı'' insanlar esnafın ekmek teknesine saldırmakta camlarını yerle bir edip yağmalamakta,

otobüslere zarar vermekte,ağaçları yakmakta, polise ana avrat düz gitmekte, etrafı yakıp yıkıp savaş alanına döndürmekte

bi sakınca görmüyorlar ironiye bakar mısın...?

salyalarınızı silin % 14'le halkın geri kalanına hükmedemezsiniz o günler çoooooooooooooookk geride kaldı

Yazılan yazılarda genel tutum şu... Polis faşisttir, eziyet eder... Halkı ezer, kendisi gibi düşünmeye zorlar...
Peki tamam diyelim polislerin HEPSİ faşist...
O zaman benim kendi halindeki yorumumu alıntılayıp komik, saçma, 'ne içtiysen bana ver' tarzı yorumları yaparken faşistliğin yorumunu sizlere okutmak istiyorum:

'Faşist sadece kendi düşüncesinin doğru olduğuna inanan ve diğer insanların düşüncesine saygı göstermeyen hatta diğer insanları da kendi gibi düşünmeye zorlayan insana denir.'
Kim faşist daha iyi yorumlarsınız umarım...

Dün gece ben dışarıdaydım yine ama taksim ya da beşiktaşta değil.Oturduğumuz muhit bile dün gece ayaklandı tencere tavalarla bayraklarla gezdik sokaklarda

Sanal alemde bu bırcok farklı forum sitelerıne uyeyım..Sizin kadar demokratik olaylara objektıf bakan gormedim.....

Her yoruma adalelı davranmaya çalışıyorsunuz.....

5 yıl oldu iş hayatı cocuklardan sürekli yazamasamda bu sıteyı sevıyorum tüm üyeleriyle.....

Polıslerın içinde bu ülkeyi karıştırmak isteyenler yokmu..Eylemcılerı gorduklerıni ozellıkle masum olanları zarar verip bu olayları başlatanlar yok mu...Var ...Alası var...

Burda yazılanlar burda kalmasın..Adli mercılerde şikayetler devam etsın.....Şuan gaza geldık..Olaylar yaışınca şikayeler devam etsın.

Ama polıs eylemlerden elını etegını cekerse....Bu ulke ne hale gelır...Dukkanlar bınalar yagmalanırsa kımı arayacaksınız....

Evlerınız taşlanırken polıs ımdat bencede demeyınn...

Bınaların uzerlerıne beledıye aıt bınalara ıdeolojık yazılar yazmak ne demek....

Hukumeteler gecıcıdır..Devlet bakıdır....

arkdasşım kaç gündür nerdesin bu konular çok konuşuldu bir geriye git oku olurmu???sonra konuş!

arkadaşlar olay kimin taş kimin gaz attığı değil bu işin varacağı noktadır..polisin orantısız güç kullandığı bir gerçek hepimiz gördük ama bazı grupların da olayı provoke ettiği yadsınamaz..kardeşim anlatıyor abla gösterimizi yapıyoruz arkadan 5-10 kişi haydi polise taş diye bağırıyor olan bize oluyor diye..aynı zamanda mesela bir polis de durup dururken arkadaşına gaz sıkmış ki yemin ediyor kardeşim abla taşkınlık bile yoktu diyor.bunu yaşayan kişi anlatıyor.polislerin içinde de çok insaflıları olduğunu biliyorum ama çok fenaları da var kesinlikle.

ayrıca bu olayda siz-biz yok hepimiz varız bu ayrıştırmalardan uzak duralım.

Salya mı? %14 mü? Biz bir parti mensubu değiliz. Biz halkız.

Biz bıktık.

Biz sizin türbanınız icin de mücadele vermiştik.

Bir gün tecavüze uğradığınızda ve o cocuğu aldıramadığınızda da mücadele vereceğiz.

Hicbir yeri yakmadık. Ateş kullanan tek kişi polisti.!

Uyumayın yaa. Tayyip size güveniyor işte, koyun gibi kandırıyorum nasılsa diyor.

işte görüş açın bu kadar dar sana ne anlatılabilirki ama sen ve senin gibiler kendinizi avutarak bu ninnilerle uyumaya devam edin....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…