Adam hala cami yapacağım diyor,kalkıpta halktan özür dilemesni beklemek deveye hendek atlakmak gibi olur ..
kesinlikle katılıyorum objektif yorumuna. verilmesi gereken mesaj verildi bence yakıp yıkarak haklıyken haksız duruma getirmeyelim kendimizi!..
işte kendi halkından özür diledi böylece oy oy kızmayın siz ben camide yapıcam gibisinden ya bizleri camiyle nasıl kandırıyosun görende orada taksimde izmirde ankarada olanların imansız olduğunu sanacak eminimki onlardan daha bilgili ibadetliyimdir Haşa Allah bilir gerçi
bunların bile göstermelik olduğunu düşünüyorum istifanın yani
keşke senin kadar iyimser olabilsem
olacaklardan korkuyorum
sağduyulu bir yönetim yok başımızda aksine kıştırdan hoşgörüsüz hep benim dediğim doğru bana uymayan gebersin diyen bir yönetim var
bu koşullarda hiç umudum kalmıyor ülkemle ilgili
içimdekiler öyle büyük öyle çokki
içimdekileri kussam değil konu site kapanabilir o yüzden susmak istiyorum
Bu çok eski bi fotoğraf ,bu olaylarda çekilmedi ve sivil polis olduğu açıklanmıştı...Bu olayda tekrar ısıtıp koyuyolar...Acil servise ,okulun içine ,kapalı metroya ölümüne gaz atan polisten böyle bir hareketi kim bekler veya bu fotoğrfa ne kadar inanır bilemiyorum
işte kendi halkından özür diledi böylece oy oy kızmayın siz ben camide yapıcam gibisinden ya bizleri camiyle nasıl kandırıyosun görende orada taksimde izmirde ankarada olanların imansız olduğunu sanacak eminimki onlardan daha bilgili ibadetliyimdir Haşa Allah bilir gerçi
Adam hala cami yapacağım diyor,kalkıpta halktan özür dilemesni beklemek deveye hendek atlakmak gibi olur ..
Ben iyimser değilim ,hiç değilim hem de ...Çok minik de olsa bi gelişme olarak görüyorum sadece ,en azından sahip çıkamadılar ,"öyle demişse ,doğrudur ,haklıdır" diyemediler...
nasıl bi kindir bu polise karşı yaaa bu foto yalanmı bilmiyorum ama gerçeğine bizzat şahit oldum
gerçekten derdi eylem olanlar efendi gibi eylemini yapıyor ona laf yok
bazı kendini bilmezlerin yapmediği kalmıyo
ülkenin geldiği duruma bak bu nasıl eylem böyle milletin canı yanıyor
esnaf kan ağlıyor her yeri yakıp yıktılar yazıklar olsun böyle eyleme haklıyken ne hallere düştüler
valla poliste olmasa oturduğumuz evleri bile yakacaklar o hale geldi durum
c.tesi gitmek istediğim eylem eylemlikten çıktı
terör gibi bişi oldu yazık çok yazık
ablacım camii bahane,halkı kışkırtmak dindar-dindar değil diye ayırmak şahane!!! olay bu..
ve hala buna inanıp foruma gelip dinimden elini çek vayy sen benim dinime dil uzatamazsın diyenler var..senin dinin benim dinim zaten arkadaşım ama olay bu değil bunu bi anlasalar keşke.
Niyet zaten belli,ortamı gerip konuyunbaşka yerlere getirmek..Sanki biz de dinsizizde
polis olmasa mı?
lütfen olayları tv'den takip etmeyin, ediyorsanız halk tv'yi açın..
bu olayları başlatan polislerdi zaten.. yüzlerce kova biber gazı harcadı polis kendi halkına!
sokağa çıkıp nefes alamıyorsanız bunun sorumlusu polis..
devlet durdurmuyor polisi.. yılmayın öldürene kadar devam diyor anlamıyor musunuz?
başbakan çıkıp özür dileyip gezi parkına dokunmuyorum dese ve polisini geri çekse ortalık durulur..
(gerçi artık halkı iyice kızdırdı başbakan o kadarla bile kurtulamaz, benim gözümde bitti..(zaten yoktu da neyse!) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?