• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın çapulcular günaydın ayyaşlar. bugün endimi daha bir çabulcu daha bir ayyaş hissediyorum

Aslında ortalığı karıştıranlar, yakıp yıkanlar aramızda! bdpliler kesinlikle..
haberlerde gördüm o iğrenç adamın fotoğrafı ve bdp bayrakları ellerinde lanet ettim! çok kötü oldum..
bu insanlarla aynı şehirde olmak iğrenç bi duygu.. gerçi onlar Türkiye'nin her yerinde artık..
yıllardır aynısını yapıyorlar polisin biber gazıyla onları püskürttüğünü görmedim, duymadım..
adamlar geliyor eylemlerini yapıyor basıp gidiyor. polis ka rış mı yor!!
karışamıyor çünkü devlet!

Niyet zaten belli,ortamı gerip konuyunbaşka yerlere getirmek..Sanki biz de dinsizizde :47::47:

inanıp inanmamak insanın kişisel tercihi ama bu ülke inancı olanın olmayanın hepimizin ve ülkeyi karıştırıp milleti birbirine düşürenler ıraka yada suriyeye dönersek senin allah inancın var senin yok diye ayırım yapmayacaklar olan hepimize olacak allah inancı olanlar allah aşkına olmayanlar sizin için ne degerli ise onun için aklımızı başımıza alalım sag duyulu davranalım ülkem iç savaşa sürükleniyor

Ben sahışlardan alını yapmamaya çalışıyorum genelde....

Bır soru sorulmuş....Alanda oldunuz mu dıye bır soru var.....

Bu memleke hepımızın gelecegımız.....

Eyleme katılmayanlar fıkır beyan edemez mı....Bu nasıl sorudur...Hayatımda ne kadar eylem gordugumu yaşadıklarımı yazamıyacagım...........

Ben olaylara ek taraflı bakamam mesele hukume meselesınden cıkıp devletın zarar gormesidir.....

Sızınde dukkanınız her kım olursa olsun ya polıs ya eylemcıler tarafından taşlansa ......

Olur boyle şeyler mı dıyeceksınız.....

Bır bına yakmak ne demek......Hak aranırken başkasının hakkına gırmek ne demek.....

Zorbalıga karşı cıkarken yakıp yıkmak ne demek......

Burda polıslerın hatalarını yazarek tek taraflı davranamaz...Eylemcılerın yapıkları hatalar.....Yazmamaya ne engel var....

Yalan haberse...Yalanlıyabılırsınız...................

Tahrik olmadan tazyikli su yada biber gazı ile dağıtacaklarını düşünmüyorsun yani illa bişey olmuştur düşünüyorsun.Bişeyleri tartışabilmek için insanlara şunun videosunu goster bunu göster yerine bilgi eksikliğini gider araştırıp bişeyleri sonra sun.Bunu yapmadan yorum yaptıgın o kadar belli ki.Tamamen farazi konusuyorsun çünkü herşey havada sadece varsayım sadece tahminde bulunuyorsun. Bu şartlarda kimseyle tartışılmaz.

Tartışmaya müsaitim kaç gündür buradayım ve gayet düzgündür mesajlarım.Harcamayın o değerli vaktinizi efendim gidin atomu falan parçalayın , buluşlar yapın sanki zorla mesaj yazdırıyoruz.

evet evet aynen o yüzden kapatıldı. :9:vaktiniz yok ama cevaplar sıra sıra, aşagıda adınız hep var..bu ne çelişki?
yok yok neyse
cıkacaktm cıkamadım. gerek de yokmuş gerçi kalmaya :ssz:bu sefer gittim

Tabi canım uyarmışlardır,tahrik vardır falan filan.Biz sana hangi kanıtı sunsak sen yine onları savunmaya devam edeceksin onu en başından biliyorum zaten de belki burada sana yazdıklarımı gören birileri olur da gerçeklerin farkına varmasına yardımcı olur diye yazıyorum.Aynen öyle olay iki tane ağaçtan çıktı ama polisin uyguladığı haksız şiddetle büyüdü.Ayrıca oradaki iki ağaç dediğiniz ağaçlar ve park da tarihi eser statüsündedir yaşlarından dolayı.Ve benim vicdanım ne bir ağacın yıkılmasına,ne bir tarihi eserin zarar görmesine,ne de taksimin göbeğine avm dikilmesine razı gelir.
Saygı duyuyorum deyip de hala laf sokmaya çalışman da enteresan.Bence sen önce vizyonda bana bi yetiş de ondan sonra tartışalım.Bu kadar dar pencerelerden bakamıyoum çünkü içim sıkılıyor.

ben haklının yanındayım ortalığı karıştıranlar ın değil.sizin iyi niyetli çıktığınız yola şimdi başkaları da karıştı.burada fenerbahçeli nin galatasaraylı ya yada gs nin fb ye yardım ettiğini gördüm derken ben haberlerde pkk yandaşlarının da araya karışıp ortalığı karıştırdığını gördüm.gencecik insanların oraya buraya saldırdıklarını gördüm.eminim artık iki ağaç yada yattip düşmanları değil onlar.

sizler biber gazlarına yazık bizim cebimizden çıkıyor onlar derken dün akşam kullanılamaz hale gelen polis araçlarını ,blediye otobüslerini gördüm.

sizler hakkımızı savunuyoruz derken arada dükkanların camları kırılan ,araçları hurda olan insanları gördüm.

siz polislerin saldırılarını anlatırken ben gözyaşı döken ekmek parası kazanan bir gazeteci gördüm.

Eminim sizler bunları görmemişsinizdir.

hani tarafsızlığınız.hani geleceğimize sağlıklı bırakacağımız vatan.şöyle bir soru sorsam ?başbakan ı sevmeyebilirsiniz.peki kimin geçmesini istersiniz başa?eminim her kafadan bir isim çıkar.

Google da yada hernerde olursa olsun bilgi,fikir sahibi olmak için araştırmayı vakit kaybı olarak görüyorsun..O zaman o çok değerli vaktini burda harcamanın,varsayım üzerinden farazi konusmanın anlamı yok.Bak burda herkes biryerlerden bişeyler bulup bilgi sahibi olmaya çalışıyor ve paylaşıyorda.İlk yorumlarında ciddiye alıp cevap vermiştim.Ama şu söylediklerinden sonra cidden komik duruma düşüyorsun.Ya kendini dizginleyerek yaz ya da yazma.Nacizane.
Ben 4.sınıf öğrencilerime bile araştırmadan şu sınıfın kapısından girmeyin diyorum.Bilgi edinmek,araştırmak en büyük hazinedir vakit kaybı değil.Haberin olsun.Sen sen ol bu tarz ortamlarda olaya çokta vakıf olmana gerek yok bizde tam değiliz ama KENDİN araştırıp bilgiye kendin erişmeden fazla yorumda bulunma.Buda bir tavsiye..Dahada tartısmaya girme cidden komik oluyor.

inan bana ben artık yorumlarınızı bile ciddiye almıyorum bana söz hakkı doğurduğunuz ve bazı beğenilere baktığım için buradayım.sizler daha komik durumdasınız şu anda.

mesleğine saygı duyuyorum. ben benim .kim olduğumu da çok iyi biliyorum.ben bu vatanın evladıyım.birebir yaşamıyorum bier gazı yemiyorum.tazyikli su yemiyorum.sizlere saygı duyup konuyla ilgili başlıkları takip ediyordum.şimdi ise üzülüyorum.

neymiş efendim vakitleri çok kıymetliymiş .. aaa bak komşusuyla dedikodu yapamayacak bizim yüzümüzden

neymiş benimle tartışamazmış.. tabi ki tartışamazsın. daha haberleri izlemeyip burda millete laf yetiştirmeye çalışıyorsun bana mı yetiştirebileceksin ? dedikleri de laf olsa

bla bla bla

geçiniz efendim geçiniz

bir haftadır olayların nasıl bu noktaya geldiğini an be an izliyor ve takip ediyorum.gerekte yok tartışmaya kışkırtmanında anlamı yok..sana karşılık vermemi bekliyorsun ama ben sadece arkadaşınla sevgili dedikodularına engel olduğum için kusuruma bakma derim.

sizden beklediğim saygı ....

Algılama organı olarak kafasını değil poposunu tercih edenler hala yanlış laf demeye müsaitler :)
---

Ben o minik marjinalleri yerim :)) Ne güzel şimdiden bilinçli yetişiyorlar

kötü söz sahibine aittir.herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil ....

malesef o minikler eylemcilerin göstericiler in dağıttıklarını topluyorlar....keşke bu duruma sebep olanlar dağıtmak yerine piknik alanlarındaki dağınıklıkları toplasalar.

ayrıca saygı duyuyorum demek ne zamandan beri laf sokmak oldu yaaaa onu anlamadım.illa saygısızlık mı yapmam gerekiyor siz kavga tartışma mı bekliyorsunuz.
kaç gündür burada gaza gelmeyin yapmayın diyenlere bile (hatta polis eşine bile laf söylendi )cvp vermeyin diyorsunuz sizler saygısızlık yapıyorsunuz başbakan a bile küfürler hakaretler ediyorsunuz.

yapmayın diyenler karşıt görüşlü mü oluyor ?

Düşüncelerinize Saygı Duyuyorum Ama ben Katılmıyorum ....

lütfen bana cvp hakkı doğurmayın bu eylemlerde canı yanan insanların yaralarını sarın.

Oradaydım ,ne oldu biliyo musunuz ?

Hayatı boyunca hiçbirşeyi protesto etmemiş bir insanla hiçbir eylemden geri kalmamış insanı aynı meydana çıkardılar....Bu bir halk ayaklanmasıdır arkadaşlar...İdeolojiktir tabii ki , ağacımıza ,suyumuza ,mahallemize,ormanımıza ,ekmeğimize , rakımıza ,şarabımıza , ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE sahip çıkıyoruz....

Kimse oturduğu yerden ,izlediği ve de göremediği olaylar için yorum yapmasın , ülkede hiçbirşey size gösterildiği gibi değil...Sizin gördüğünüz sadece iktidarın görmenize izin verdiği kadar...

Meydana çıkın ,oksijen alın , arada da biber/portakal gazı ....

ben henüz çocukken sol görüşlü Atatürkçüyüz diye geçinen hükümetlerin muhafazakar insanlara baskı uygulamasına karşıydım, kimse kimsenin ne giydiğine kaç vakit namaz kılmasına karışmamalıydı, Allah la kul arasına girip dinini böyle yaşamalısın dememeliydi, şu anda ise muhafazakar insanlar başta belki yıllardır ezilmelerinin intikamını alıyorlar bazı gruplardan belki de onlar da böyle olacağını tahmin edemedi sınırları aştıklarının insanları kışkırttıklarının farkına varamadı, cevabı ben veremem çünkü siyasi bir kimliğim yok.
geçmişte ve şuanda babamla her zaman karşıt görüşlüydük benim inancım önünde geldi ideolojilerin; babamsa dinlerin ideolojilerin oyunu olduğunu düşündü, bu noktada kendi babamla bile uzlaşamazken ülkedeki karşıt görüşlerin uzlaşması çok zor belki ama babam ben oruç tutuyorum diye beni evlatlıktan reddetmedi ben de o benim gibi düşünmüyor diye gereken saygıyı göstermemezlik etmedim, hükümetler vatandaşın babası olmalı bence onu reddetmemeli haklarını korumalı ve istediği gibi yaşamasına başkalarına zarar vermediği sürece karışmamalı, vatandaşlar da benim gibi olmalı aynı görüşe sahip olmasa da babasına saygısını gösterdiği gibi devletine de göstermeli, her iki tarafından da bir küçük hatası nasıl ki aile ilişkilerini yıkabiliyorsa devleti de zedeler kaosa götürür, bugün yaşadığımız bu tahammülsüzlük bu ince dengenin bozulmasından kaynaklanıyor, devletin vatandaşını koruduğu, vatandaşın da devlete saygı gösterdiği bir ortam benim istediğim.

Son düzenleme:
yemeyiz ablam altedeceğiz bunlarıı. Mustafa Kemaller tükenmez !!!! bunlar oturdukları yerden aldıkları için makarnaları direniş nedir bilmezlerr. biz hepsini altedeceğiz...:72::72::72::72:

İnşallahhhh canım yeter artık bunların yaptıkları kimileri sessiz kalabilir ama bizler asla buna boyum eğmeyeceğizzz :72::72:

bu cennet vatanı resmen cehenneme çevirdiler hem de dini buna alet ederek bi kere dindar insan şunu bilmelidir Hz.Muhammed (s.a.v) Efendimiz in hadisinde 'VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR' diyor. Ülkemi bu hale sokanların ne vatan ne millet sevgisi var, dış güçlerin kuklalığını yaparak milletimizi zayıflatmaya yıpratmaya çalışmaktan başka ne yapıyorlar?? üstelik polisi kendilerine maşa yapıp halkla polisi karşı karşıya getiriyorlar , meydanlarda polise yüklenenler unutmasın onlar da insan ve ne yazıkki ekmek parası için 'emir kulu' olan masumlar...her başımız sıkıştıgında 'imdat polis' diyorsak böyle zamanlarda gaza gelerek polis düşmanı olmanın ne kadar yanlış oldugunu unutmayalım.inşallah bu cennet vatan hak ettiği güzel günlere ve dürüst,vatansever yöneticilere kavuşur, amin...

Çemberimde Gül Oya diye bir dizi vardı... Orada sağ-sol, halk-polis-asker çatışmasını izleyip dururken; kardeş kardeşe böyle şey için düşman da olur muymuş? Vurur muymuş öldürür müymüş dedim...
Oluyormuş... Eylem yapılması, yürüyüşler herşey güzel ama polis bizim insanımız, o da vatandaşımız...
Başımız sıkışsa gene onlara gideceğiz... Hükümete olan isyanı emir kulundan çıkarmak neden?
Birkaç polisin duygularına ya da içlerinde barındırdıkları ideolojiye göre değerlendirip hepsine 'vurun kahpeye' yapmak neden? :19:

Çapulculuğu sokakta değilde evimin balkonunda yaptık,anlı şanlı bayrağım :72::72::72: balkonumda asılı, elimde tava tencere çaldım oda yetmedi sırf ayyaş dedi diye elimde içki kadehim :7: şarabımı içtim..

Nedense buna hiç şaşırmadım :19:

Başbakan 4 Gün Yok
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Arap Baharı'nın yaşandığı üç ülkeye sefere çıkıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, Taksim protestolarının sıcaklığını koruduğu dönemde Arap Baharı'nın yaşandığı üç ülkeye sefere çıkıyor.

Başbakan Erdoğan, bugün ilk olarak Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile birlikte İstanbul'dan Fas'a hareket edecek. Erdoğan, bu ülkedeki temaslarının ardından Kuzey Afrika seferinin ikinci durağı olan Tunus'a geçecek. Başbakan'ın üç ülkeyi kapsayan seyahatinin son durağı ise Cezayir olacak. Erdoğan, ziyaretleri çerçevesinde devlet ve hükümet başkanlarıyla görüşecek. Türkiye-Tunus Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyinin ilk toplantısına katılacak. Ziyaretler sırasında üç ülkede de iş forumu düzenlenecek. Erdoğan'ın temasları sırasında üç ülkeyle siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler de ele alınacak. Taksim eylemlerinin sürdüğü bir dönemde gündemden dört gün uzak kalacak olan Erdoğan, Türkiye'ye perşembe gecesi dönecek.

Alıntı.

Kızılay trafiği tıkanmış görünüyor, aşağıda bir hareket mi var acaba?

@TheRedHack: Elimize olaylarda gorev yapan polislerin gorev bolgeleri, isimleri, unvanlari, koordine edecekleri yerler ve telefon numaralari gecmistir.
@TheRedHack: Elimize gecen ve Taksim olaylarinda Polisi yonlendiren tum organizaston $eflerinin cep numaralarini vs ilk polis saldirisinda yayinlayacagiz

Korku yer değiştirsin bakalım, eşkiya dünyaya hükümdar olmaz!

Evimde 2 tane Türk bayrağı asılı :72::72: 1 kepçem kırıldı ve tavamı bu iş için ayırdım, Taksime her zaman hazırım :72:

Çemberimde Gül Oya diye bir dizi vardı... Orada sağ-sol, halk-polis-asker çatışmasını izleyip dururken; kardeş kardeşe böyle şey için düşman da olur muymuş? Vurur muymuş öldürür müymüş dedim...
Oluyormuş... Eylem yapılması, yürüyüşler herşey güzel ama polis bizim insanımız, o da vatandaşımız...
Başımız sıkışsa gene onlara gideceğiz... Hükümete olan isyanı emir kulundan çıkarmak neden?
Birkaç polisin duygularına ya da içlerinde barındırdıkları ideolojiye göre değerlendirip hepsine 'vurun kahpeye' yapmak neden? :19:

Polis malesef bugünlerde sizin kadar insancıl duygulara Sahip değil. Hiçbirşey yapmayan sadece kolkola yürüyüş yapan insanlara biber gazı sıkmaya sıkmaya başlıyorlar. Gezi parkındaki eylemin polis müdahale etmeden önce nasıl oldugunu tüm türkiye çok iyi biliyor kimsenin kimseye zararı yoktu.
Biraz araştırırsanız polisler çimlerin üstünde oturup sabah börek yiyen insanlara tazikli su sıkıyor gelip kendilerine börek ikram edenlere biber gazı sıkılıyor.
deşilmeyen yara kanamaz hiçbir zaman .

Bugüne kadar POLİS İMDAT dı Bugünden Sonra İMDAAT POLİS !

Son düzenleyen: Moderatör:
80 öncesi ve sonrasını haturlayamazsınız çoğunuz,ortalık savaş alanına dönerdi sağ sol ülkücü çatışmaları yüzünden sokağa bile rahat çıkılamazdı..Nerden kurşun gelecek diye tahmin bile edemezdiniz..

Erbakan kadayıfın altını kızardımı diye söylerdi,bu ise halkı aleni galeyena getiriyor :47::47:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X