Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyet zaten belli,ortamı gerip konuyunbaşka yerlere getirmek..Sanki biz de dinsizizde![]()
Günaydın çapulcular günaydın ayyaşlar. bugün endimi daha bir çabulcu daha bir ayyaş hissediyorum
Tahrik olmadan tazyikli su yada biber gazı ile dağıtacaklarını düşünmüyorsun yani illa bişey olmuştur düşünüyorsun.Bişeyleri tartışabilmek için insanlara şunun videosunu goster bunu göster yerine bilgi eksikliğini gider araştırıp bişeyleri sonra sun.Bunu yapmadan yorum yaptıgın o kadar belli ki.Tamamen farazi konusuyorsun çünkü herşey havada sadece varsayım sadece tahminde bulunuyorsun. Bu şartlarda kimseyle tartışılmaz.
Tartışmaya müsaitim kaç gündür buradayım ve gayet düzgündür mesajlarım.Harcamayın o değerli vaktinizi efendim gidin atomu falan parçalayın , buluşlar yapın sanki zorla mesaj yazdırıyoruz.
evet evet aynen o yüzden kapatıldı.vaktiniz yok ama cevaplar sıra sıra, aşagıda adınız hep var..bu ne çelişki?
yok yok neyse
cıkacaktm cıkamadım. gerek de yokmuş gerçi kalmayabu sefer gittim
Tabi canım uyarmışlardır,tahrik vardır falan filan.Biz sana hangi kanıtı sunsak sen yine onları savunmaya devam edeceksin onu en başından biliyorum zaten de belki burada sana yazdıklarımı gören birileri olur da gerçeklerin farkına varmasına yardımcı olur diye yazıyorum.Aynen öyle olay iki tane ağaçtan çıktı ama polisin uyguladığı haksız şiddetle büyüdü.Ayrıca oradaki iki ağaç dediğiniz ağaçlar ve park da tarihi eser statüsündedir yaşlarından dolayı.Ve benim vicdanım ne bir ağacın yıkılmasına,ne bir tarihi eserin zarar görmesine,ne de taksimin göbeğine avm dikilmesine razı gelir.
Saygı duyuyorum deyip de hala laf sokmaya çalışman da enteresan.Bence sen önce vizyonda bana bi yetiş de ondan sonra tartışalım.Bu kadar dar pencerelerden bakamıyoum çünkü içim sıkılıyor.
Google da yada hernerde olursa olsun bilgi,fikir sahibi olmak için araştırmayı vakit kaybı olarak görüyorsun..O zaman o çok değerli vaktini burda harcamanın,varsayım üzerinden farazi konusmanın anlamı yok.Bak burda herkes biryerlerden bişeyler bulup bilgi sahibi olmaya çalışıyor ve paylaşıyorda.İlk yorumlarında ciddiye alıp cevap vermiştim.Ama şu söylediklerinden sonra cidden komik duruma düşüyorsun.Ya kendini dizginleyerek yaz ya da yazma.Nacizane.
Ben 4.sınıf öğrencilerime bile araştırmadan şu sınıfın kapısından girmeyin diyorum.Bilgi edinmek,araştırmak en büyük hazinedir vakit kaybı değil.Haberin olsun.Sen sen ol bu tarz ortamlarda olaya çokta vakıf olmana gerek yok bizde tam değiliz ama KENDİN araştırıp bilgiye kendin erişmeden fazla yorumda bulunma.Buda bir tavsiye..Dahada tartısmaya girme cidden komik oluyor.
neymiş efendim vakitleri çok kıymetliymiş .. aaa bak komşusuyla dedikodu yapamayacak bizim yüzümüzden
neymiş benimle tartışamazmış.. tabi ki tartışamazsın. daha haberleri izlemeyip burda millete laf yetiştirmeye çalışıyorsun bana mı yetiştirebileceksin ? dedikleri de laf olsa
bla bla bla
geçiniz efendim geçiniz
Algılama organı olarak kafasını değil poposunu tercih edenler hala yanlış laf demeye müsaitler :)
---
Ben o minik marjinalleri yerim :)) Ne güzel şimdiden bilinçli yetişiyorlar
yemeyiz ablam altedeceğiz bunlarıı. Mustafa Kemaller tükenmez !!!! bunlar oturdukları yerden aldıkları için makarnaları direniş nedir bilmezlerr. biz hepsini altedeceğiz...![]()
Çemberimde Gül Oya diye bir dizi vardı... Orada sağ-sol, halk-polis-asker çatışmasını izleyip dururken; kardeş kardeşe böyle şey için düşman da olur muymuş? Vurur muymuş öldürür müymüş dedim...
Oluyormuş... Eylem yapılması, yürüyüşler herşey güzel ama polis bizim insanımız, o da vatandaşımız...
Başımız sıkışsa gene onlara gideceğiz... Hükümete olan isyanı emir kulundan çıkarmak neden?
Birkaç polisin duygularına ya da içlerinde barındırdıkları ideolojiye göre değerlendirip hepsine 'vurun kahpeye' yapmak neden?![]()