Maaile giderler işte ...
Gideceği şey daha önemlide ondan,k,m,n umurunda buradaki yaşananlar
Nedense buna hiç şaşırmadım
Başbakan 4 Gün Yok
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Arap Baharı'nın yaşandığı üç ülkeye sefere çıkıyor
Alıntı.
Maaile giderler işte ...
Gideceği şey daha önemlide ondan,k,m,n umurunda buradaki yaşananlar
Bu arada dünkü tweetlerden sonra olanlar ;
Kastamonunun İnebolu ilçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle eylemcilere twitterdan tepki göstererek, Taksim Gezi Parkından sonra Anıtkabir'i de yıkarız elhamdülillah dedi.
AK Parti İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlunun Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemcilere yönelik sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı bu açıklama ise, kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine Başkan Küpoğlu, istifa ettiğini açıkladı.
İSTİFA ETTİ!
Ardından AK Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, parti binasında bir araya gelerek konuyu görüştü. AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Haziran tarihinde İnebolu AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ferhat Küpoğlunun şahsına ait sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu fikirler ve ifadeler, parti teşkilatımızın görüşü ve düşünceleri ile hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır. Ülkemizin son günlerde bulunmuş olduğu kritik günlerden dolayı ülke genelinde sosyal medya aracılığıyla tahrik edici eylem ve açıklamalara karşılık verilen ve diğer siyasi görüş sahiplerinin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medyada paylaşmış oldukları, Müslümanlığa ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdine yakışmayan sözlerin sonucunda Hasan Ferhat Küpoğlunun vermiş olduğu talihsiz bir cevaptır. Kaldı ki, partimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda yoluna devam etmektedir. İnebolu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve üyesi olan Hasan Ferhat Küpoğlu, olağanüstü yapılan yönetim kurulu toplantımızda bulunduğu görevden ve parti üyeliğinden istifasını sunmuştur. Tüm kamuoyuna duyurulur dedi.
Sözlüm polis...
O da Taksim'de görevliydi. İnsanlarla sohbet edip, hiçbir şekilde şiddet ya da birşey kullanmadan hem de insanların 'ana-avrat, şeref haysiyet laflarına dönüp sadece gülümseyerek yanıt vererek, insanların sanki onları 'terörist gibi, Atatürk düşmanı' gibi göstermesine karşılık susarak devam etmişler yollarına... Nutuk göstermişler, bayrak göstermişler... Taş fırlatmışlar, pet şişe fırlatmışlar...
Bu mudur eylem yapmak? Hem de durduk yere...
Herkes eylemini yapsın amenna, ama kimse kimseye vatan haini muamelesi yapamaz.
Düzgünce eylem yapanlara da laf etmem, ama kimse kimseye zarar verirken susmasını da beklemesin...
işte bu yüzden gaza gelmemek gerek abla
olaylar kontrol çıkıyor artık
ülkeyi bölmek isteyenler bu kadar çokken
batı artık tayyibi desteklemiyorken ülkemin bölünmesi an meselesi (esadada böyle yaptılar)
zaten bir biz kalmıştık
üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum
Vay arkadaş 1 günde polise bakış nasıl değişti öyle ! 3-4 gündür yazıyorum emir kulu ne demek bilir misiniz diye ama görüyorum ki olayın boyutu başka...
Yeter artık şu polise bir bırakın yüklenmeyi ....
Polis orantısız güç kullanmadı diyin, polis çok kötü gazlar kullandı diyin, polis aman etmedi diyin de
neyse...
155'i hiç bir zaman aramamanız dileği ile....
bu arada sabah Haliç'te polis açmış sirenler yol istiyor (her zamanki gibi nereye yetişiyorlarsa bu kadar acil!!!)
halk ise yol vermek yerine kornalara basıp arabayı frenleyip bekletiyor!!!!
polis te tarafını seçmeli artık
Günaydın
Sabah sabah içesim var nedendir bilinmezÇapulcu muyum neyim
işte bu yüzden gaza gelmemek gerek abla
olaylar kontrol çıkıyor artık
ülkeyi bölmek isteyenler bu kadar çokken
batı artık tayyibi desteklemiyorken ülkemin bölünmesi an meselesi (esadada böyle yaptılar)
zaten bir biz kalmıştık
üzülüyorum gerçekten çok üzülüyorum
bir yakınımız ankara da yaşıyor kendisi akp ye yakın bir insandır..hatta başbakan savunucusudur..dün evinin kapılarını direnişçilere açmış inanamadık.. telefonda nasıl ağlıyor;yavrularımı bir görseniz ne hale getirmişler çocukları su bile içmeye dermanları kalmamış ne yaptı bu çocuklar terörist mi bunlar vatanı mı sattı naptı da bu hala getirdiler" diye feryat ediyor..o bile fark etti bazı şeyleri..ne diyim ki.
Her zaman aynı şeyi yapmadımı zaten. Burda ne zaman bir sorun olsa, şehitlerimiz olsa.
Sayın başbakanımız yurtdışı seyahetlerinde oluyor nedense.
güya önemsizmiş gibi davranıyor
ama millet bıktı artık yemezler
mesela polis meselesi değil bencesanki adamlar silah bıraksa, rozetini kenara koysa adama maaş bağlayacaksınız veya öyle çok iş var ki hemen yeni iş hazır...
ayyaş mısın nesin
Susarak devam mı etmişler ...durduk yere mi.... gülümseyerk yanıt mı vermişler.....
ne içtiysen aynısından istiyorum canım
ya çok safsın ya da nişanlın iyi sallamış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?