Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedense buna hiç şaşırmadım

Başbakan 4 Gün Yok
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Arap Baharı'nın yaşandığı üç ülkeye sefere çıkıyor

Alıntı.

ülkesinde ki karışıklıktan kaçıyor,işte bizim ülkemizi yöneten insan bu..

o gitsin biz çapulcular buradayız ülkemize sahip çıkıp sağduyu çağrısı yapıyoruz!

Günaydın çapulcular. Bugün yine bütün çapulcular olarak İzmir Gündoğdu Meydanı'nda olacağız.

Lütfen provokatörlerin oyunlarına gelmeyelim. Gündoğdu'dan ayrılmayalım. Ara sokaklarda sıkıştırdıklarına türlü işkenceler ediliyor. Çankaya ve Basmane taraflarına gitmeyelim. Katlı otopark otopark olmaktan çıktı işkence yeri oldu. Karşıyaka'da dün akp yandaşları önlerine kim geliyorsa bıçağı sokup geçmişler. 80 yaralı var.

Alsancak'takiler apartman kapılarımızı lütfen açık bırakalım ve lütfen çok çok önemli bir gerekçeniz yoksa direnişe katılalım. Eğer hiç bir şey yapamıyorsanız evlerinizin kapılarını biz çapulculara açın. Su, bez, limon yardımı yapın. Tencere tavalarınızı tangurdatarak bile tepki verebiliriz. Hiç bir şey yapmıyorsanız bu dediklerimi yapın.

bu arada sabah Haliç'te polis açmış sirenler yol istiyor (her zamanki gibi nereye yetişiyorlarsa bu kadar acil!!!)
halk ise yol vermek yerine kornalara basıp arabayı frenleyip bekletiyor!!!!

polis te tarafını seçmeli artık

o tweetleri atan kişi istifa etmiş arkadaşlar yazmıştım ama geride kaldı.

evet
lütfen sağduyu
provakasyona gelmeyin
oyuna gelmeyin lütfen

bende sevmiyorum yönetimi
fakat denize düşüp yılana sarılmamak gerek
ülkem bölünmesin

Susarak devam mı etmişler ...durduk yere mi.... gülümseyerk yanıt mı vermişler.....

ne içtiysen aynısından istiyorum canım

ya çok safsın ya da nişanlın iyi sallamış....

aklı başında davranırsak hala elimizde fırsat var başbakanı istemeyebilirler ama çözüm böyle olmamalı en acı yanı da eylemcilerin içindeki kendini saklayan vatan hainleri atatürk gençligi avrupada atatürk ve öcalan posterleri yanyana ben bunu hazmedemiyorum eylem çok farklı yerlere çekilmeye başladı

sanki adamlar silah bıraksa, rozetini kenara koysa adama maaş bağlayacaksınız veya öyle çok iş var ki hemen yeni iş hazır...

Teşekkürler Kazen anlatmak istediğim buydu.

Bu da Taksim'de her türlü hakarete ve şiddete maruz kalmış ama karşılık vermemiş, susmuş görevli bir polisin kaleminden:

10 nisan 1845 yılında kurulan asırlık bir çınar olan emniyet teskilatimiz, Cumhuriyet kuruldugundan beri gücünü kanunlardan ve halktan alarak gorevini ozveri ile yerine getirmektedir... ancak provakasyonlar sonucu kendini bilmez bir kac kisi yüzünden halk ile karsi karsiya getirilen polisimizin bir özelliği var ki herkes tarafindan bilinmelidir... bu ülkede simdiye kadar 61 hükümet göreve gelmistir kisacasi hükümetler gelip gecicidir ama emniyet teşkilatı kalıcıdır, devletimizin ve halkın hizmetindedir yorumlar ve hareketler bu dogrultuda yapılmalıdır...

Son düzenleyen: Moderatör:
birbirimize yorum yazmayalım bence. Hayyal i seviyorum daha önceki yorumlarından.

Hayyal cim bazı polisler insanların suratına tekme atarken, kızların saçından tutup sürüklerken polise olan tüm bakışaçımız ve mesleğe olan saygımız bitti.. onlar nasıl herkesi aynı kefeye koyup sessizce oturanlara saldırıyorsa halkta artık onlara aynısını yapıyor..

Hanım efendi neyin tarafı ? Bu eylemde taraf mı vardı ? Bu eylem tarafsız başladı tarafa dönmeye başladı... Amacından son 2 gündür çok sapıyor bilginiz olsun

Günaydın

Sabah sabah içesim var nedendir bilinmez Çapulcu muyum neyim

Çay vereyim şimdilik onunla idare et sen

Çıktı zaten çıkacağı kadar,üzülüyorsun tamam da nereye kadar bu sabrı göstereceğiz artık..

Ülkemiz her an bir aç savaşa girecek gibi

Birde makarnacılar fark etseler bunu

Her zaman aynı şeyi yapmadımı zaten. Burda ne zaman bir sorun olsa, şehitlerimiz olsa.
Sayın başbakanımız yurtdışı seyahetlerinde oluyor nedense.

Kaçmak en iyi çözüm ona göre

güya önemsizmiş gibi davranıyor
ama millet bıktı artık yemezler

Kendi yiyor ama

Alinti yapamadim HAYYAL arkadasima yaziyorum:

Yazini cok komik buldum. Benim de erkek arkadasim polis, iyi olanlari tenzih ederim ama bazilari gercekten insanligini yitirmis. Videosunu izledim iki polis adamin kollarini tutuyor baska polis de yuzune tekme atiyor. Ben de hepsini "emir kulu" zannederdim. Ta ki evin icine gaz bombasi atan o polis fotosunu gorene kadar...

Son düzenleme:
sanki adamlar silah bıraksa, rozetini kenara koysa adama maaş bağlayacaksınız veya öyle çok iş var ki hemen yeni iş hazır...
mesela polis meselesi değil bence
mesele insanlarda hoş görünün nasıl azaldığı meselesi bu polis yada başkabiri
elinde güç olan yapıyor ediyor kimsede hoşgörü sağduyu kalmamış

herkes birbirine sanki düşmanmış gibi yaklaşıyor burdan bile düşmanca söylemler

fakat ülke başbakanı hiç geri adım atmıyor asıl hoşgörüsüzlüğü o yapıyor
ne demişler hoca ..... cemaat ....mış
fakat yinede sağduyulu olmak gerek

yinede herşey demokrasiyle çözülür şiddetle değil
zamanında demokrasiyi araç olarak kullanmadılarmı
biz hem araç hem amaç olarak kullanmalıyır

SAĞDUYU LÜTFEN SAĞDUYU

Susarak devam mı etmişler ...durduk yere mi.... gülümseyerk yanıt mı vermişler.....

ne içtiysen aynısından istiyorum canım

ya çok safsın ya da nişanlın iyi sallamış....

Birlikte olduğum insanı sizden iyi tanıyorum 3 senemi vermişim...
Terbiyeniz sözlerinizden belli...
Ki, ben Atatürkçülüğüm ile bilinen biriyim, keza birlikte olduğum insan da öyle...
Polis demek eziyet eden ve faşizan demek değildir, halk demek de anarşist...
Bu tutumunuza anlam veremedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…