Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AKP nin Polis Vatandasa Yardim Ediyor Yalani
Eki Görüntüle 726724

Bu çok eski bi fotoğraf ,bu olaylarda çekilmedi ve sivil polis olduğu açıklanmıştı...Bu olayda tekrar ısıtıp koyuyolar...Acil servise ,okulun içine ,kapalı metroya ölümüne gaz atan polisten böyle bir hareketi kim bekler veya bu fotoğrfa ne kadar inanır bilemiyorum

Hepsinin gidişini görücez elhamdülillah

istifa etmesinin kanımca bir önemi yok
düşüncesi değişmedikten sonra zihniyet bu olduktan sonra
biri gidiyo diğeri geliyo

hepsinin kafası aynı zaten
nefret ettim ya nefret

Çapulcular günaydın.
Günlerdir sabahlara kadar buradaydık.Konuştuk,tartıştık,üzüldük.Ama benim içim hep buruktu.Hiçbişey yapamadım.Bulundugum yerde tepki sıfıra yakın.İzmirliyim ben.Orda olmak için İstanbulda Ankarada olmak için herşeyi verebilirdim ama malesef şartlar...İçim içimi yiyor günlerdir.Vicdan azabı çekiyorum bişey yapamadığım için.Bugun okuluma geldim ve öğrencilerime gündemde neler oluyor haberiniz var mı dedim.Bilen sayısı 3-5...Projeksiyondan seviyelerince ve hiçbir çatışma görüntüsünü vermeden gezi parkının fotografını,eylem basladıgında cadırların yanında kıtap okuyanların fotograflarını gösterip olayların bir savaş olmadıgını tepki oldugunu,oradaki insanların ne amaçla orda olduklarını,kendi yörelerinde olan Hes'in yarattıgı yıkımın bir benzerinin olmaması için o insanların orda oldugunu anlattım..Körü körüne bir fikre bağlanmamalarını,okuyup araştırıp,kimseye hiçbirşeye boyun eğmememelerini,fikirlerinde özgür olmalarını,kendi düşüncelerinin peşinde gitmelerini söyledim...Vİcdanım biraz rahatladı...Bu hafta dersine girdiğim yaşları 9 ile 14 arası her sınıfa bu açıklamayı yapacagım.Burdan elimden bu kadarı geliyor...

nefret ettim ya nefret

En azından istifa etmiş/ettirilmiş ,tabbik ki düşüncesi değişmeyecek ama en azından önceki kadar pervasız ve küstah değiller , bi laf edip sonra da savunmuyolar/savunamıyolar ,bu da bir gelişme bence çok minik de olsa....
İtibar kaybettikçe daha da azgınlaşacaklardır o ayrı tabi....

İzmir'de toplanan ve dün akşam eylem yapan bazı gruplar Ak Parti Karşıyaka binasını ateşe verdi.

Alıntı................

Yazık cok yazık..Haklı olan bır eylemı ne hale getırıyorlar...

Polıs masum vatandaşa bıber gazı atıyor...

Mıllet bırbırını gaza getırıyor....

Eylemı fırsat bilenler yakıp yıkıyorrrr...

Polıs masum degıl ama polıs gerı cekılırse....Eylemcıler her yerı yakıp yıkacak....

Bazı kısıler yabancı basından medet umuyor.......

Herkes kendı cıkarının kendı rantının peşinde..............

Bakın pazartesi oldu herkes işinin peşinde.........Hafta sonu olan kalabalık nerde.......

..Bıraz sakın olmalıyız....Bu eylemler işin cığrından cıkarsa hepımızın geleceğı gıdecek......

.....Demokratım cumhurıyetçıyım dıyenler lafa gelınce kendılerınden başkasına saygı duymaz oldu.............Bazıları bız ne dersek o olura geldı......
Bu eylemde polısler tarafından zarar goren halkım adlı mercılerde sonuna kadar hakkını arar...

Polıslerde hak ettıgı cezayı alır...
Eylemlerde kendı cıkarları ıcın yakıp yıkanlar halkımın dukkanına zarar verenler kaldırımları sokenlerde aynı şekılde cezayı alır...

Cumartesi akşamı balkonumuzdan başladık eyleme dayanamayıp çıktık dışarı izmir karşıyaka'da büyük bir topluluk vardı zaten yürüyüşe katıldık. Tek bir polis dahi yoktu. Herşey olması gerektiği gibiydi.
Ama ne yazık ki durum alsancak tarafında çok farklıydı.
Cumartesi sabah işe geldiğimde bir yığın polis vardı gündoğduda hepsi oturuyordu gerçi, ama bu sabah çok sakin gündoğdu kimsecikler yok umarım artık ortalık durulur.
Daha fazla insanın canı yanmaz, hükümet üzerine düşeni yapar.
Çoktan istifa etmeleri lazımdı halbuki

Birşeyler yapamıyorum evet, ama tanıdığım herkese anlatıyorum. Cumartesi akşamı TV'de gösterdikleri sadece polisimizin maduriyeti idi Çünkü görüntülerde sadece ellerindeki taşlarla polise hücum eden göstericiler, ve de zarar görmüş araç ve dükkanlar vardı.

Ve ben anlatıyorum, olayın aslında gösterdikleri şeyler olmadığını... Bu sefer bu olayı kapatamayacaklar elhamdülillah, bu sefer susturamayacaklar olayı örtbas edemeyecekler

nefret ettim ya nefret

aynı zihniyette çok insan var haklısın bilimcim ama en azından bu tarz insanların (mezar yıkabilecek potansiyelde) başkan, milletvekili pozisyonlarına gelmesi daha da tehlikeli yani bu zihniyette olup bir de beni yönetmesin ama yaşasın gitsin bir köşede öldürecek halimiz yok ancak kınarız, ama diyorum ya bir insanın mezarını yıkmak bile ne demektir ki, Atatürk ün bu ülkenin kurucusunun kabrini yıkıyorsun, dinimizle de bağdaşmaz o yüzden ihraç etmeliler böyle zihniyetleri kendi ideolojilerine de ters çünkü, Müslüman adam mezar yıkmaz.

Adamın yazdığı cümleye bak! Sıkıyorsa gir bakalım Anıtkabire. Allah carpar valla :)

Bir de bunlar azıcık sıkışınca geri vites! İstifa etmen neyi değiştirir ki, sizin zihniyetiniz bu işte!

bunların bile göstermelik olduğunu düşünüyorum istifanın yani
keşke senin kadar iyimser olabilsem

olacaklardan korkuyorum
sağduyulu bir yönetim yok başımızda aksine kıştırdan hoşgörüsüz hep benim dediğim doğru bana uymayan gebersin diyen bir yönetim var
bu koşullarda hiç umudum kalmıyor ülkemle ilgili

içimdekiler öyle büyük öyle çokki
içimdekileri kussam değil konu site kapanabilir o yüzden susmak istiyorum

Bu bile yeterli

kesinlikle katılıyorum objektif yorumuna. verilmesi gereken mesaj verildi bence yakıp yıkarak haklıyken haksız duruma getirmeyelim kendimizi!..

ülke kaosa sürüklenmeden bu olaya el konulmalı,hükümet halkından özür dileyip geri adım atmalı,cumhurbaşkanı layık olduğu sıfatta ki gibi halkının başında bulunmalı ve artık susmamalı..

şehirler,insanlar talan oldu.dış ülkeler hiç olmadığı kadar yanımızda bu beni korkutuyor..diller de türk baharı gibi bir söylenti dolanırken,bazı gösteriler de terörist ele başının resimleri açılırken provokeler artmışken göz altılar başlamışken artık bu olaya dur denilmeli.

bu sivil bir halk ayaklanmasıydı,bu bir direnişti ama artık farklı grupların eline geçmeye başladı.lütfen buna fırsat vermeyelim.

Son düzenleme:

İstifa etse ne olacakki,bunun gbi örümcek kafalı olanlardan kaç tane daha var..Sanki boş mu duracak alttan alttan fişekleyecek yine ..

kızılay da son durum nedir ? bu gün de olaylar çıkar mı ki ? maske takmak gerekiyor mu ?:26:

Adam hala cami yapacağım diyor,kalkıpta halktan özür dilemesni beklemek deveye hendek atlakmak gibi olur ..

Örnek bir eğitimci ne denilebilirki :) keske bütün öğretmenler sizin gibi olsa!
keşke burada sizin gibi paylaşımlar yapsa diğer eğitimcilerimiz!
bazıları öyle bir aşılıyorrkiii çocuk kücüklükten yasaklı büyüyor...

Hiç alanda bulundunuz mu ,yoksa bunları oturduğunuz/izlediğiniz yerden mi söylüyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…