Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi geldim eve Beşiktaştan. Çok ama çok kötüydü. Tamam bu sefer sağ çıkan olmayacak buradan diye bile düşündüm.

Hiç uykum yok ama biraz uzanmam lazım dinlenmek için en azından. Normal günlük hayatına devam edecek olanlar siyah giysin, meydana çıkacak olanlar giymesin lütfen. Hiçbir şeye güven kalmadı artık.

Bu gece şehrimin insanları zorla denize atıldı. 3 gündür biber gazına alıştık e biz sürekli isteriz artık.
Biber gazı İzmir'e kafa yapıyor
Benim kameramdan olanlar...
[video=youtube;kWxZfvVbx4I]http://www.youtube.com/watch?v=kWxZfvVbx4I[/video]

bir mesajı paylaşıyorum
dikkat etmekte fayda var buna.

Arkadaşlar şu anda int te çok ciddi bir bilgi kirliliği var. Üstelik polisin de facebook üzerinden yardım için yayınlanan bilgileri takip edip, evleri, revirleri bastığı ve hatta tel no verip ihtiyacı olan evime sığınabilir mesajı yazan arkadaşımın tel unun AKP gençliği tarafından aranıp tehdit edildiği, yardım için evini açan insanların polis tarafından kapılarının zorlandığı bilgilerini BİZZAT TEL AÇIP ARKADAŞLARIMDAN ÖĞRENDİM. Şu anda özellikle İZMİR, HATAY zor durumda. TAKSİM e de yeni bir polis müdahalesi geliyor.

Bu bilgiler bizzat tarafımdan teyit edilmiştir. Lütfen emin olmadığınız hiçbir bilgiyi paylaşmayın!!

Durum cok ama cok kotu.
Araya kimligi farkli, amaci ayni bir suru provakator karismis durumda.
Sadece bayragiyla duran insanlarin yaninda, yakan yikan saldiran topluluklar var.
Eylemci gencleri tenhada avliyorlar.
Tam bir insan katliami.
Sukunete ihtiyac var.
Allah yar ve yardimci olsun.

Ha evet bu düşünce kuş beyinlerinden geçebilir ama mümkün değil, ihtimal bile yok. Öyle birşeyin telaffuzunda ülke yıkılır, yeniden inşa edilir.

O BİR AKP MİLLETVEKİLİNİN KIZI
Dun bu genc kadin, arabasiyla Besiktas'ta yolu kapatarak, polise barikat kurdu. Bir sure sonra arabasiyla yukari dogru cikarken ve biz saskin saskin kendisine bakarken, bize bir seye ihtiyacimiz olup olmadigini sordu. ''Tesekkurler, yok'' dedik. ''Taksim'e cikiyorsaniz birakayim sizi'' dedi. ''Guzel olurdu ama aracla nasil cikacaksiniz bu kalabalikta'' dedik. ''Ben cikarim, arac zirhli bir sey olmaz'' dedi. Araca bindik, bizi Gumussuyu'nun basina kadar cikardi. Bu genc kadin bir AKP milletvekilinin kizi. Direnisci. Babasinin kendisini reddettigini soyluyor. Kendisi rahat rahat kendi ismini, babasinin ismini soylemesine ragmen biz ismini vermek, aracin plakasini gostermek istemedik. Bu genc kadin icimizi daha da umutla doldurdu, daha da guclendirdi bizi. AKP'nin sonu bu sefer gercekten geliyor, direnise devam! (alıntıdır)

Son düzenleme:

çok haklısın canım İzmir de durumlar gerçek anlamda vahim. direnilmeye çalışılıyor ama biraz fazla güvenmişiz İzmr polisinin eyleme izi kararına . Allah yardımcımız olsun

Dün yorgunluktan uyuyakalmışım. Haberlere baktım, sabaha kadar karışmış Ankara, heryer yanık kokuyordu sabah. Şimdilik sakin gibi ortalık.

HERKES FACESİNDE PAYLAŞSIN.HER AN PAYLAŞILAN FOTOĞRAFI SİLEBİLİRLER.HERKES PAYLAŞSINKİ YAYILSIN.BU SAYEDE YARIN POLİSLER PORTAKAL GAZI KULLANMADIK DEYİP İNKAR EDEMESIN

Kızlar facebook üzerinden aldım fotoyu burada da paylaşmak istedim. gerçeğin görüntüleri

Tüm haftasonu sabahlara kadar uyumadık kah dışarıda yürüyenlere katıldık kah haber yaydık ama kardeşlerimiz vatandaşımız dışarıda bizim de hakkımızı savunurken uyuyamadık ama yine tam mesai saatimizde görev yerimizde olmayı bildik sorumluluklarımı bildik 3-5 çapulcuyuz ya hani biz. Yeri gelir ülkeyi savunur ama yine de devletin işine de sahip çıkarız. Peki Başbakan nerede kaçtı dimi halkının yanında olmak yerine..

satılmış medya..
akşam kanal d sadece provakatörlük yapan insanları gösterdiler eğer hiç bilmemiş olsaydı polislere acırdım..
corlu da gece 2 ye kadar gösteriler sürdü polis cok sakindi sadece gülümsediler.. hiç bir taşkınlık olmadı.

Sabah sabah yine bir şok. Servise bindim ve duyduklarıma inanamadım. Arkada bir grup ş...ler, insanı zorla tayyipe itiyorlar, ortalığı karıştırdılar, yakıp yıktılar, dinden rahatsız oluyorlar, sen dinini ne zaman bu kadar özgür yaşadın ki diye sayıp durdular. Dİnledim, dinledim.... Ben sabahlara kadar uyumadan kapatılana kadar mobeseden izledim olayları, kapatılınca canlı yayınlardan izledim, adam akşam haberlerini izleyerek gelip yorum yapıyor... Kafamı nerelere vursam bilemedim, hele birinin hiç bir şeyden haberi yok "2 günde neler kaçırmışım, hep dış ülkelerin oyunu" diye girdi olaya. Katıldığım eylemde nerdeyse hiç bir bayrak yoktu adam kalkmış her yerde bilmem ne partinin bayrağı var diyor, ben mi orada değildim yoksa sen mi başka yeri anlatıyorsun?
Koca servisteki 13 kişiden 1 ben miyim, inanamadım.

Tv den izleyip bu kadarını yorumlayabilmiş örümcek beyinliler...

Ordaydım ve yediğim biber gazından çok farklı bişeydi ,kesinlikle öncekiler gibi değildi ...Artık öldürmek için saldırıyor polis ...

Bu arada dünkü tweetlerden sonra olanlar ;

Kastamonu’nun İnebolu ilçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle eylemcilere twitterdan tepki göstererek, “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir'i de yıkarız elhamdülillah” dedi.
AK Parti İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu’nun Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemcilere yönelik sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı bu açıklama ise, kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Kamuoyundan gelen tepkiler üzerine Başkan Küpoğlu, istifa ettiğini açıkladı.

İSTİFA ETTİ!

Ardından AK Parti İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, parti binasında bir araya gelerek konuyu görüştü. AK Parti İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, “1 Haziran tarihinde İnebolu AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ferhat Küpoğlu’nun şahsına ait sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu fikirler ve ifadeler, parti teşkilatımızın görüşü ve düşünceleri ile hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır. Ülkemizin son günlerde bulunmuş olduğu kritik günlerden dolayı ülke genelinde sosyal medya aracılığıyla tahrik edici eylem ve açıklamalara karşılık verilen ve diğer siyasi görüş sahiplerinin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medyada paylaşmış oldukları, Müslümanlığa ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdine yakışmayan sözlerin sonucunda Hasan Ferhat Küpoğlu’nun vermiş olduğu talihsiz bir cevaptır. Kaldı ki, partimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda yoluna devam etmektedir. İnebolu AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve üyesi olan Hasan Ferhat Küpoğlu, olağanüstü yapılan yönetim kurulu toplantımızda bulunduğu görevden ve parti üyeliğinden istifasını sunmuştur. Tüm kamuoyuna duyurulur” dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…