Bak bak Anıtkabiri de yıkacaklarmış. Zihniyete bak, kim öğretiyor bu cücük kafalılara bunları. Sen oranın 100 m yakınına bile yaklaşamazsın. Bizzat kalkar Ankaraya giderim! Ankaralı arkadaşlar, izin vermeyin.
İYİ BAKIN! polis EVİN içine gaz bombası atıyor EVİN YAAA EVİİİN
http://s1.directupload.net/images/130603/ltoyuelt.swf
bir mesajı paylaşıyorum
dikkat etmekte fayda var buna.
Arkadaşlar şu anda int te çok ciddi bir bilgi kirliliği var. Üstelik polisin de facebook üzerinden yardım için yayınlanan bilgileri takip edip, evleri, revirleri bastığı ve hatta tel no verip ihtiyacı olan evime sığınabilir mesajı yazan arkadaşımın tel unun AKP gençliği tarafından aranıp tehdit edildiği, yardım için evini açan insanların polis tarafından kapılarının zorlandığı bilgilerini BİZZAT TEL AÇIP ARKADAŞLARIMDAN ÖĞRENDİM. Şu anda özellikle İZMİR, HATAY zor durumda. TAKSİM e de yeni bir polis müdahalesi geliyor.
Bu bilgiler bizzat tarafımdan teyit edilmiştir. Lütfen emin olmadığınız hiçbir bilgiyi paylaşmayın!!
Sabah sabah yine bir şok. Servise bindim ve duyduklarıma inanamadım. Arkada bir grup ş...ler, insanı zorla tayyipe itiyorlar, ortalığı karıştırdılar, yakıp yıktılar, dinden rahatsız oluyorlar, sen dinini ne zaman bu kadar özgür yaşadın ki diye sayıp durdular. Dİnledim, dinledim.... Ben sabahlara kadar uyumadan kapatılana kadar mobeseden izledim olayları, kapatılınca canlı yayınlardan izledim, adam akşam haberlerini izleyerek gelip yorum yapıyor... Kafamı nerelere vursam bilemedim, hele birinin hiç bir şeyden haberi yok "2 günde neler kaçırmışım, hep dış ülkelerin oyunu" diye girdi olaya. Katıldığım eylemde nerdeyse hiç bir bayrak yoktu adam kalkmış her yerde bilmem ne partinin bayrağı var diyor, ben mi orada değildim yoksa sen mi başka yeri anlatıyorsun?
Koca servisteki 13 kişiden 1 ben miyim, inanamadım.
HERKES FACESİNDE PAYLAŞSIN.HER AN PAYLAŞILAN FOTOĞRAFI SİLEBİLİRLER.HERKES PAYLAŞSINKİ YAYILSIN.BU SAYEDE YARIN POLİSLER PORTAKAL GAZI KULLANMADIK DEYİP İNKAR EDEMESIN
Eki Görüntüle 726704
Kızlar facebook üzerinden aldım fotoyu burada da paylaşmak istedim. gerçeğin görüntüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?