• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam hala cami yapacağım diyor,kalkıpta halktan özür dilemesni beklemek deveye hendek atlakmak gibi olur ..

işte kendi halkından özür diledi böylece oy oy kızmayın siz ben camide yapıcam gibisinden ya bizleri camiyle nasıl kandırıyosun görende orada taksimde izmirde ankarada olanların imansız olduğunu sanacak eminimki onlardan daha bilgili ibadetliyimdir Haşa Allah bilir gerçi ;)

kesinlikle katılıyorum objektif yorumuna. verilmesi gereken mesaj verildi bence yakıp yıkarak haklıyken haksız duruma getirmeyelim kendimizi!..

hayır verilmedi.. çünkü ne başbakan ne cumhurbaşkanı hiç biri geri adım atmadı.. polislerini geri çekmiyorlar. hala yıkılacak diyor başbakan sadece avm konusunda konuşuyor ne yapacağımıza daha karar vermedik diyor ama gezi parkı için bir şey denmiyor..
yakıp yıkan da farklı niyetlere sahip gruplar. bunları yapan türk halkı değil farklı gruplar durumdan faydalanmaya çalışıyor.. birde polisler tabii..

işte kendi halkından özür diledi böylece oy oy kızmayın siz ben camide yapıcam gibisinden ya bizleri camiyle nasıl kandırıyosun görende orada taksimde izmirde ankarada olanların imansız olduğunu sanacak eminimki onlardan daha bilgili ibadetliyimdir Haşa Allah bilir gerçi ;)

Ya da bizi birbirimize kırdıracak. İslamcı kesim bize diyecek ki; siz ne bicim müslümansınız, adam cami yapacak işte!

bunların bile göstermelik olduğunu düşünüyorum istifanın yani
keşke senin kadar iyimser olabilsem

olacaklardan korkuyorum
sağduyulu bir yönetim yok başımızda aksine kıştırdan hoşgörüsüz hep benim dediğim doğru bana uymayan gebersin diyen bir yönetim var
bu koşullarda hiç umudum kalmıyor ülkemle ilgili

içimdekiler öyle büyük öyle çokki
içimdekileri kussam değil konu site kapanabilir o yüzden susmak istiyorum

Ben iyimser değilim ,hiç değilim hem de ...Çok minik de olsa bi gelişme olarak görüyorum sadece ,en azından sahip çıkamadılar ,"öyle demişse ,doğrudur ,haklıdır" diyemediler...

Arkadaşlar Günaydın

Bende 3 5 çapulcudan biriyim . Hafta sonu Antalyadaydım Cumhuriyet meydanında müthiş bir kalabalık vardı.

Sevgili Başbakanım bize öyle bir iyilik yaptı ki Herkez kolkola omuzomuzaydı fenerbahçeli galatasaraylı kürt türk alevi herkez kolkola herkez tek yürek . İnternetide kessen yollarıda kapatsan tüm Türkiye tek yürek aynı yoldayız kaldırmak istediğin T.C nin altında .

Bu sadece bi parka verilen tepki değil ki...Bu 28 şehide veremedigimiz tepki , Kelle dediğin sehitlerin annelerinin tepkisi , % 50'ye tepki , Parsel parsel sattığın topraklarin tepkisi , Zamlarin tepkisi , çiftçinin tepkisi , işçinin tepkisi , Öğretmenin tepkisi , Öğrencilerin tepkisi , Üniversitelerin tepkisi , Uludere olayinda terorist ailelerine döktüğün milyarlarin tepkisi , Villalar yuzunden kaybolan Agaclarin tepkisi , Egitimin tepkisi , Egitimsizligin tepkisi , 3. Kopru icin katlettigin 650000 agacin tepkisi , Anani da al git dedin ya Annelerin tepkisi , Medyada yazmayanlara tepki , Reyhanli olayindaki suskunluguna tepki , Yasakladigin milli bayramlarimiza tepki , Kizinin haketmeden aldigi 52 bin lira maasa tepki , Askerligini yapmayan ogluna tepki , Sayin aldigin Polise tepki , Silivriye tıktığın askerlerimize tepki.

Bu bütün ÇAPULCULARIN tepkisi :72::72::72::72::72::72::72:

Bu çok eski bi fotoğraf ,bu olaylarda çekilmedi ve sivil polis olduğu açıklanmıştı...Bu olayda tekrar ısıtıp koyuyolar...Acil servise ,okulun içine ,kapalı metroya ölümüne gaz atan polisten böyle bir hareketi kim bekler veya bu fotoğrfa ne kadar inanır bilemiyorum :20::20::20:

nasıl bi kindir bu polise karşı yaaa bu foto yalanmı bilmiyorum ama gerçeğine bizzat şahit oldum
gerçekten derdi eylem olanlar efendi gibi eylemini yapıyor ona laf yok
bazı kendini bilmezlerin yapmediği kalmıyo
ülkenin geldiği duruma bak bu nasıl eylem böyle milletin canı yanıyor
esnaf kan ağlıyor her yeri yakıp yıktılar yazıklar olsun böyle eyleme haklıyken ne hallere düştüler
valla poliste olmasa oturduğumuz evleri bile yakacaklar o hale geldi durum
c.tesi gitmek istediğim eylem eylemlikten çıktı
terör gibi bişi oldu yazık çok yazık

Her yer cami dolu her sokak içinde bolcana var nasılsa..

Melek Baykal az önce çok güzel bi konuşma yaptı. 'akil sanatçıları bilemem ama gerçek sanatçıların hepsi taksimdeydi..Atatürk'ün bu ülkeyi neden gençlere bıraktığını umarım şimdi anlamışsınızdır..hepsi dünden beri taksimi temizliyor..':46:

Adam hala cami yapacağım diyor,kalkıpta halktan özür dilemesni beklemek deveye hendek atlakmak gibi olur ..

ablacım camii bahane,halkı kışkırtmak dindar-dindar değil diye ayırmak şahane!!! olay bu..

ve hala buna inanıp foruma gelip dinimden elini çek vayy sen benim dinime dil uzatamazsın diyenler var..senin dinin benim dinim zaten arkadaşım ama olay bu değil bunu bi anlasalar keşke.

Son düzenleme:
üç beş ağaç için direnmiyor bu insanlar, 11 yıldır içlerindeki patlamayı ortaya koydular,ve bu kezde cidden ses getirecek büyüklükte olaylar, Milli Bayramlarımızı yasakladığı için şehitlerimize Kelle anaların ağlamasına yaygara dediği için, Reyhanlıda ölen Hemşerilerim için.. PKK yı desteklediği için.. ve daha neler nelerrrr saysammm bitmez..... Ya PKKlılar çıkıp özgürce meydanlarda APO pankartları açıp kürdistanı ilan ederkenn bu polislerrr nerdeydiiii ???? Neden onlara bu muamele yapılmadı ???? Bu insanlar sadece otururken Bir böcek gibi davranıyolar Nerde Adaletttt ??? Yazıklar olsun Böyle Adaleteee !!! Nerdesinn ATAMMMM nerdeeee.........Türk halkı uyandı.:72::72::72::72::72:

Son düzenleme:
Ben iyimser değilim ,hiç değilim hem de ...Çok minik de olsa bi gelişme olarak görüyorum sadece ,en azından sahip çıkamadılar ,"öyle demişse ,doğrudur ,haklıdır" diyemediler...

içlerinden dediklerine eminim ama
fakat dile getiremiyorlar söyleyemiyorlar yavaş yavaş alıştıra alıştıra yaptılar bugüne kadar herşeyi
şimdide öyle pat diye demezler zaten

Çıkmışlar neredeyse anadan doğma, öcü gibiler aynı.
Bayrağımızı kullanış şekline bakın.
Popolarına da çizip boyarlar bunlar, insan ahlak yoksunu oldu mu bekle:ssz:

Siz bunun adına destek mi diyorsunuz?

Bunlar Türk'ün Türk'e olan savaşını destekler ancak.
Yazık kendi kendimize ediyoruz.
Düşman sevindiriyoruz yazık.

nasıl bi kindir bu polise karşı yaaa bu foto yalanmı bilmiyorum ama gerçeğine bizzat şahit oldum
gerçekten derdi eylem olanlar efendi gibi eylemini yapıyor ona laf yok
bazı kendini bilmezlerin yapmediği kalmıyo
ülkenin geldiği duruma bak bu nasıl eylem böyle milletin canı yanıyor
esnaf kan ağlıyor her yeri yakıp yıktılar yazıklar olsun böyle eyleme haklıyken ne hallere düştüler
valla poliste olmasa oturduğumuz evleri bile yakacaklar o hale geldi durum
c.tesi gitmek istediğim eylem eylemlikten çıktı
terör gibi bişi oldu yazık çok yazık

polis olmasa mı?
lütfen olayları tv'den takip etmeyin, ediyorsanız halk tv'yi açın..
bu olayları başlatan polislerdi zaten.. yüzlerce kova biber gazı harcadı polis kendi halkına!
sokağa çıkıp nefes alamıyorsanız bunun sorumlusu polis..
devlet durdurmuyor polisi.. yılmayın öldürene kadar devam diyor anlamıyor musunuz?
başbakan çıkıp özür dileyip gezi parkına dokunmuyorum dese ve polisini geri çekse ortalık durulur..
(gerçi artık halkı iyice kızdırdı başbakan o kadarla bile kurtulamaz, benim gözümde bitti..(zaten yoktu da neyse!) )

Ankara'da bir kaç vandal dışında kimse etrafa zarar vermedi. Daha önceki gösterileri de görmüş biri olarak hicbir taskınlık görmedim ben.

Oturduğunuz yerden uydurmayın.

ablacım camii bahane,halkı kışkırtmak dindar-dindar değil diye ayırmak şahane!!! olay bu..

ve hala buna inanıp foruma gelip dinimden elini çek vayy sen benim dinime dil uzatamazsın diyenler var..senin dinin benim dinim zaten arkadaşım ama olay bu değil bunu bi anlasalar keşke.

Niyet zaten belli,ortamı gerip konuyunbaşka yerlere getirmek..Sanki biz de dinsizizde :47::47:

AKP ELİNİ TAKSİM‘DEN, GEZİ PARKI‘NDAN,
DOĞAMIZDAN VE YAŞAM ALANLARIMIZDAN ÇEK!

AKP iktidarının dizginsiz kar hırsıyla yoğrulmuş, kentleri, doğayı ve insanı hedef alan politikaları ülkemizin üzerine bir karabasan gibi çökmüştür.

Taksim Gezi Parkı‘nın; bilim, teknik ve hukuk kurallarını hiçe sayarak hazırlanmış bir proje ile talan edilmesi ve bu durum karşısında demokratik tepkilerini gösteren insanlara karşı gerçekleşen polis saldırısı bu gerçeği kamuoyunun gözleri önüne acı bir biçimde bir kez daha sermiştir. Bir yanda yıllara meydan okuyan ağaçlarımızın kökünden sökülmesi bir yanda da insanlarımızı gaza boğan, çadırları aleve veren saldırganlığın görüntüleri hafızalarımıza silinmeyecek şekilde kazınmıştır.

Ortadan kaldırılmak istenen Taksim Gezi Parkı, İstanbul‘un kentsel kimliğinde ve kentlilerin belleğinde önemli bir yeri olan ve açık, yeşil alan niteliğiyle yoğun bir biçimde kullanılmayı sürdüren bir kamusal alandır.

Taksim Meydanı aynı zamanda 1 Mayıs alanıdır, işçilerin, emekçilerin meydanıdır. Bu gerçek karşısında uygulanan her türlü zorbalık hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Taksim Meydanı, ne bilim ve tekniğin kurallarına aykırı projelerle ne de gaz bombaları ile elimizden alınamayacaktır.

Taksim Gezi Parkı‘nı yok etmek isteyen zihniyet ülkenin her karesini aynı yağma ve talan cenderesine sokabilmek için mühendislik, mimarlık ve şehir plancılığı mesleklerini öldürmeye ve toplum-kamu yararı doğrultusunda hizmet üreten TMMOB‘yi de torba yasalar ile ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.

TMMOB, tüm rant ve yağma projelerinde olduğu gibi Taksim Gezi Parkı‘ndaki toplum ve kamu yararına aykırı projeye karşı da en başından itibaren gerek hukuksal gerekse de kamuoyunun yaratılması düzleminde aktif olarak yerini almıştır. TMMOB, Taksim Gezi Parkı‘nda süren direnişin yanında; doğa ve kentlerin yağmalanmasının ise karşısındadır.

Bu ülkenin onurlu mühendis, mimar ve şehir plancıları bilimi ve tekniği halkın yararına kullanma doğrultusundaki kararlılıkları ile Gezi Parkı‘nda süren direnişin yanı başında olmaya devam edecektir.

TMMOB, Taksim Meydanı‘nın bir parçası olan Gezi Parkı‘nın yağmalanmasına karşı gelişen direnişi büyütecektir.

Taksim Meydanı da Gezi Parkı da İstanbul da bizimdir, yağmaya ve talana asla izin vermeyeceğiz.

Mehmet Soğancı
TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı

31 Mayıs basın açıklaması

Niyet zaten belli,ortamı gerip konuyunbaşka yerlere getirmek..Sanki biz de dinsizizde :47::47:

yemeyiz ablam altedeceğiz bunlarıı. Mustafa Kemaller tükenmez !!!! bunlar oturdukları yerden aldıkları için makarnaları direniş nedir bilmezlerr. biz hepsini altedeceğiz...:72::72::72::72:

Son düzenleme:
polis olmasa mı?
lütfen olayları tv'den takip etmeyin, ediyorsanız halk tv'yi açın..
bu olayları başlatan polislerdi zaten.. yüzlerce kova biber gazı harcadı polis kendi halkına!
sokağa çıkıp nefes alamıyorsanız bunun sorumlusu polis..
devlet durdurmuyor polisi.. yılmayın öldürene kadar devam diyor anlamıyor musunuz?
başbakan çıkıp özür dileyip gezi parkına dokunmuyorum dese ve polisini geri çekse ortalık durulur..
(gerçi artık halkı iyice kızdırdı başbakan o kadarla bile kurtulamaz, benim gözümde bitti..(zaten yoktu da neyse!) )

ben halk tv yi takip ediyorum zaten dün akşam izlediklerim dehşetti
sunucu bile eylem artık başka bi yöne kaydı amacımız bu değil dedi
polis aldığı emri yerine getirir eylemciler polisi görünce yapmadıkları kalmıyo polis napsın
oturup beklesinmi molotof atan atana bumudur eylem
esnafın suçu ne adAMLar kan ağlıyo
devlete lafım yok durdursun polisten kurtulsun işkenceden eylemcilerde
halkı polise düşman edenler utansın

Bende üç beş çapulcudan biriyim... ve Türk Halkımdan da gurur duyuyorum...Bölmeye çalışanlara inat Hepimiz birlik oldukkk.. Meseleyi Hala Anlamayanlar varr üç beş ağaç için direnmiyor bu insanlar, 11 yıldır içlerindeki patlamayı ortaya koydular,ve bu kezde cidden ses getirecek büyüklükte olaylar, Milli Bayramlarımızı yasakladığı için şehitlerimize Kelle anaların ağlamasına yaygara dediği için, Reyhanlıda ölen Hemşerilerim için.. PKK yı desteklediği için.. ve daha neler nelerrrr saysammm bitmez..... Ya PKKlılar çıkıp özgürce meydanlarda APO pankartları açıp kürdistanı ilan ederkenn bu polislerrr nerdeydiiii ???? Neden onlara bu muamele yapılmadı ???? Bu insanlar sadece otururken Bir böcek gibi davranıyolar Nerde Adaletttt ??? Yazıklar olsun Böyle Adaleteee !!! Nerdesinn ATAMMMM nerdeeee.........Türk halkı uyandı:72:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X