Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olayı kk başlatmış devam ettirmiş gibi yazmıyorlar mı
sınanıyoruz vallahi

[video]http://video.sozcu.com.tr/2013/video/haber/valide-sultan-camii-revire-dondu.html[/video]

Son düzenleme:
aferin size. portakal gazı öylemi abd de yasaklanmıştır ve tüm ülkelerde çok ağır kimyasal bir maddedir ve çok zararlıdır. YASAKLANMIŞTIR. eee başka yalan haberleriniz var mı ?

Gel bir deneyelim üstünde bakalım yalan mıymış bir kez kokla bir damlasını kokla bakalım durabilecek misin!! O çok ardında durduğunuz polis nasıl kadınları sıkıştırıyor elimi kaldırıp tek taş atmadım üstlerine tek bir yere saldırmadım beni duvara sıkıştırıp "Sen çekil lan!" dedi. Böyle densizlik olmaz!

Hani dinleri saygılıydı kadına hani bunların dinle Allahla işi yok bunu görün artık!

Umarım olaylar artık durulur.
Zira artık hukuk devleti olmadığımızı , demokrasinin izne çıktığı öğrendik.
Bundan sonrası sandıklarda ve zor olsada mahkemelerde başlatacağımız bir dava.

şu söylediklerinizin 1 teki doğru olsa kabul edeceğimde hepsi yalan.
eşimde polis ankara da istanbulda da polis arkadaşları var birisi yoğun bakım da .
hem vatandaştan yaralananlar olmuş , hemde polislerden açıklaması yapıldı haberlerde. ölende yok.
yatmışlar çimlere vatandaş kitap okurken resimler i var , ee polis saldırırken ki anı niye çekememişler.
yapmayın insanları yanlış bilgilendirerek , bir sürü hak geçiyor.
gaza getiriyorsunuz milleti ama bunlar bu görüntüler başbakana artı olacak. bakın görün ..

Sabretmemişsiniz maalesef. Biriktirmiş bu günü beklemişsiniz.

sizi Allah'a havale ediyorum.
biraz önce saçmalayan bir asker eşi , şimdide saçmalayan polis eşi.
size harcanacak tek saniyem yok.

muhakkak başbakanda sizin maaşınıza zam yapar
gene polise yarar
çünkü akp askeri sevmez
polisi sever...

gülen arkadaş bir yorum yapmadı acaba ağlamaya mı başladı???

işinize geldiği zaman dini kalkan yapıyorsunuz işinize gelmedi mi dini sömürü yapıyorlar diyorsunuz. bir karar verin artık.
çekil ulan mı dedi polis , günlerdir uykusuz harap oldular onlar da insan eylemciler yatıyorlar öğlene doğru geliyorlar
uykularını alıp bu adamlar 15 saat belki daha fazla ayaktalar , üstelik küfürler , taşlar kafalarında uçuşuyor .
sen olsan ne yapardın bu durumda. eyleminizi üslupluca yapın dağılın heryeri yakıp yıkmam , savaş alanına çevirmek neden ?

DİKKAT !KESIN BILGIDIR: 0538 934 7112 BU NUMARAYI ARAMAYIN. YARDIM ICIN VERILEN BU NUMARA POLISE AIT. REVIRLERI BASIYORLAR
tuzakmışşşşşşşşş uyarıda bulun

Ya şu eşi ya da yakını polis olanlar neden kişiselleştiriyor bu olayı anlamıyorum?

Benim de kardeşim polis ama ben ne yaptığını bilmiyorum bana da anlatmıyor.
Ama ben kardeşim polis diye körü körüne sabit bir fikre bağlanmıyorum...
Polis tamamen haksız demiyoruz zaten, hepsi gaddar da demiyoruz.
Polisin tutumu sert diyoruz.
Polisin görevi bu durumda halkı dağıtmak, dövmek, vurmak, küfür değil lütfen biraz şu at gözlüklerini çıkarın artık...

gülen arkadaş bir yorum yapmadı acaba ağlamaya mı başladı???

be burda yorum yapan kadının asker eşi olduğuna inanmıyorum
kadının başı kapalı resmi koymuş avatarına
benim tesettürlü arkadaşlarım asker eşleri ile evli
şimdi başlarını açtı.
ortalığı karıştırmak için yaptı...

Başbakanın bu cümlesi üzerine Fatih Altaylı, Siz-Biz ne demek sayın Başbakanım, Hepimiz siz-biz değil hepimiz biriz değil mi? dedi
RTE'nın yanıtı, Böyle bir olgu var. :26:

Son düzenleme:
arkadaşlar yaklaşık 10 dk kadar önce Hayat Tv ye Alican Ayvalıtaş diye biri bağlandı. 1 mayıs mahallesinde hızını kesmeyen bir arabanın altındakalan kuzeni Mehmet Ayvalıtaş ölmüş. diğer kuzeni de yaralanmış.... çok kötü oldum

ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç kişi 156'yı aramış onlarda ancak yeterli çağrı alırsak müdahale ederiz demişler.

Bu bilgi doğru mu?
Doğruysa sabaha kadar yayacağım.

Alsancakta ölümler var arkadaşlar.

Şu hepimize yalancı diyeni de Allaha havale edin cevap verip durmayın.
Hakkımı helal etmiyorum ya.
Yeter!

ne olur şu etrafı yakıp yıkanın halk değil araya sızan provakatörler oldugunu biri anlatsın
lütfen polisin ezdiği kendi gözerimle izediğim görüntüleri biri anlatsın
lütfen onlarda koca araclar olup millette sadece erzak oldugunu ve bu halde hala neden halk suclu oluyor biri anlatsın
ya vallahi tükendim yaa

Biz şarkılar söyledik, halay çektik, sloganımızı attık, görüşümüzü belirttik. Ne haddineydi üstümüze biber gazı salmak. Ben kime zarar verdim orada? Ayrıca ben bir kadınım, kimse beni oramdan buramdan çekip savuramaz. İşime geldiği için değil çok da umrumda hangi dinden oldukları. Ben bu ülkede adalet istiyorum, demokrasi istiyorum. Ortalığı yakıp yıkanlar kendi adamları, polis kıyafetlerini geçirip gelmiş sopalarıyla yaşlı başlı amcalar. Siz nerede gördünüz hacı sakallı polis? Soruyorum size bunların amacı ne?

Olayı gerçekten kişiselleştirmeyin Karabükte polisle fotoğraf bile çektirmişler. Adam ben memurlarımı öğrencinin üstüne salmam demiş, trabzonda 0 polis. İşine gelmeyince dağıtın diyor başbakan, şimdi de Tunusa kaçıyor.

Ha uykusuz harap olan polis çok güzel gaz bombası atıyor, kovalıyor, bir tadın derim

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…