canım biz hepimiz yalan konuşuyoruz
tamam için rahat olsun...
aferin size. portakal gazı öylemi abd de yasaklanmıştır ve tüm ülkelerde çok ağır kimyasal bir maddedir ve çok zararlıdır. YASAKLANMIŞTIR. eee başka yalan haberleriniz var mı ?
size sööyle cevap vereyim masum bir eylem devam ederken , insanlara gaz bombası , biber gazı sıktıkları , çadırlarını alaşağı ettikleri için olabilir mi ?
Mesela orantısız güç kullandıkları içinde olabilir.
Kadınlara bir kaç polise tekme tokat giriştiği için olabilir.
Ve masum hayvancıkları dahi biber gazıyla bogdukları için veyahut sucu sadece taksimden arabayla geçmek olan kişilerin arabasına gaz-biber bombası attıkları içinde olabilir.
Ne için görev yaptıklarını unuttukları ve halkı onlara karşı halkın korumasına mecbur ettikleri içinde olabilir.
Vicdan sahibi olan polisleri tenzih ederek söylüyorum ki şu an ki kolluk kuvvetleri tamamen hükümetin emrinde , hükümet için çalışmakta , koruması gereken halkı korunmaya muhtaç hale getirmiş durumdadır.
Hoşçakalınız hanımefendi.
işte far burda baş örtüsüne en karşı çıkan kurum askerdi o kadar çok insan eşi kapalı diye işinden oldu ki yada açmak zorunda olan askeri servise lojmanına ordu evlerine alınmayanları ben çok iyi bilirim ama kimse sizin gibi sokağa dökülüp yakıp yıkmadı sabrettiler sustular
korktuklarından değil bu ülkeyi zor duruma düşürmemek için
nefret edip etmemen pek kimsenin umrunda olmaz merak etme sen et nefret
şu söylediklerinizin 1 teki doğru olsa kabul edeceğimde hepsi yalan.
eşimde polis ankara da istanbulda da polis arkadaşları var birisi yoğun bakım da .
hem vatandaştan yaralananlar olmuş , hemde polislerden açıklaması yapıldı haberlerde. ölende yok.
yatmışlar çimlere vatandaş kitap okurken resimler i var , ee polis saldırırken ki anı niye çekememişler.
yapmayın insanları yanlış bilgilendirerek , bir sürü hak geçiyor.
gaza getiriyorsunuz milleti ama bunlar bu görüntüler başbakana artı olacak. bakın görün ..
şu söylediklerinizin 1 teki doğru olsa kabul edeceğimde hepsi yalan.
eşimde polis ankara da istanbulda da polis arkadaşları var birisi yoğun bakım da .
hem vatandaştan yaralananlar olmuş , hemde polislerden açıklaması yapıldı haberlerde. ölende yok.
yatmışlar çimlere vatandaş kitap okurken resimler i var , ee polis saldırırken ki anı niye çekememişler.
yapmayın insanları yanlış bilgilendirerek , bir sürü hak geçiyor.
gaza getiriyorsunuz milleti ama bunlar bu görüntüler başbakana artı olacak. bakın görün ..
o gülerek izleyen arkadaş şimdilik gülsün bakalım çünkü bu gidişle ileride çocuklarının halinede gülebilecek mi yada hala gülüp eylenebileceği bir hayatı kalacak mı. ha çok zengindir en ufak pürüzde kuyruğunu kıstırıp (ki kimler yapar biliyorsunuz) kaçıp giderse o başka tabiki. dünyaları paradan ibaret olan gözlerini para bürüyen insanlar yeşil bir dalın mucizesini nasıl görebilir ki
Gel bir deneyelim üstünde bakalım yalan mıymış bir kez kokla bir damlasını kokla bakalım durabilecek misin!! O çok ardında durduğunuz polis nasıl kadınları sıkıştırıyor elimi kaldırıp tek taş atmadım üstlerine tek bir yere saldırmadım beni duvara sıkıştırıp "Sen çekil lan!" dedi. Böyle densizlik olmaz!
Hani dinleri saygılıydı kadına hani bunların dinle Allahla işi yok bunu görün artık!
gülen arkadaş bir yorum yapmadı acaba ağlamaya mı başladı???
gülen arkadaş bir yorum yapmadı acaba ağlamaya mı başladı???
Onlar Taksim'e 20 bin kişi çıkardıysa, ben 500 bin kişiyi Kazlıçeşme'ye çıkarırım. Böyle bir imkanımız, gücümüz var.
başbakanın birebir kendi twitidir bu.
onlar kim sen kimsin demek geliyor içimden.
hani başbakan kendine oy vermeyenlerinde başbakanıydı.
bu ülkeyi bölen biz 'çapulcular' değiliz başımızdaki kişi.
bir ülkenin başbakanı bunları mı söylemeli, daha da teşvik mi etmeli.
ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç kişi 156'yı aramış onlarda ancak yeterli çağrı alırsak müdahale ederiz demişler.
işinize geldiği zaman dini kalkan yapıyorsunuz işinize gelmedi mi dini sömürü yapıyorlar diyorsunuz. bir karar verin artık.
çekil ulan mı dedi polis , günlerdir uykusuz harap oldular onlar da insan eylemciler yatıyorlar öğlene doğru geliyorlar
uykularını alıp bu adamlar 15 saat belki daha fazla ayaktalar , üstelik küfürler , taşlar kafalarında uçuşuyor .
sen olsan ne yapardın bu durumda. eyleminizi üslupluca yapın dağılın heryeri yakıp yıkmam , savaş alanına çevirmek neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?