Peki şimdi sokaklarda olmak doğru mu anne olsanız evladınızı gönderr misiniz
ben o kanalı sadece gülmek için izliyorum.............
Benim kaldığım yerde askerler direkt siliyorlar kalbalık etmesin diye...........
Benim kaldığım yerde askerler direkt siliyorlar kalbalık etmesin diye...........
katılıyorum polisi geri cekmeleri lazım artık polisin mudahale etmedigi yerlerde eylemin zaten olaysız devam ettigi yazılıyor daha nereye kadar polis ve halk arasında bu durum surecek artık geri cekmeleri lazım degilmi
Beşiktaş Vişnezade parkında hafif yaralılara yardım edebilecek 10 kişilik sağlık ekibi kurulmuş, teyid edildi,
530 45 96 386
an itibari ile, lütfen paylaşınız...
Şaka yapıyorsun değil mi?
Lütfen şaka olduğunu söyle...
unutma Atatürkte askerdi
halk tv de chp nin kanalı
Atatürkte chp' yi kurdu
anlamışsındır inşallah ...
Herşeyi provoke gibi algılamayın, farklı düşüncelere saygı gösterin, sinirler gergin haklısınız ama sizin gibi düşünmüyor diye dışlarsanız nerede kaldı demokrasi?
Bu bizim demokratik hakkımız derken başkalarının haklarına da saygı duymak gerekir.
Herşeyi provoke gibi algılamayın, farklı düşüncelere saygı gösterin, sinirler gergin haklısınız ama sizin gibi düşünmüyor diye dışlarsanız nerede kaldı demokrasi?
Bu bizim demokratik hakkımız derken başkalarının haklarına da saygı duymak gerekir.
yandaş haber yapan kanal işte aslıda bellidir. ülke tv yi izleyin birde , kanaltürk ...
normal zamanda olsa zaten biz de eşit davranırız ama yani durup durup aynı şeyleri tekrar etmek de yaka silktirdi. hiç faklı şey söylemiyor ki.
2 sene yaşlandımvallahi
ve insanlara yardım edilecek zamanda ona laf anlatmaya calışmak daha vahim
neyse
oyun işte sağ sol kavgasının çıkacağı çok önceden söylenmişti
kıyamet alameti zaten bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?