Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki şimdi sokaklarda olmak doğru mu anne olsanız evladınızı gönderr misiniz

Hanımefendi pardon ama tabii ki herkesin yorum hakkı vardır aynı ölçüde, lakin şöylesi bir süreçte, neler olduğunu bile tam olarak bilemediğimiz, herkesin endişe içinde olduğu böylesi olaylar yaşanırken, hepimizin bu olaylardan ötürü çok çok üzgün olması gereken şu zaman diliminde, sizin sadece kendi algılarınızla bunca insanın böylesi canını sıkmaya ve sürekli birbirinin farklı versiyonu aynı şeylerle kendinizle ilgilenmeye mecbur bırakmaya hakkınız var mı? lütfen lütfen biraz duyarlılık. Bu kadar da olmaz ki arkadaşım ya...

Adeta sabır sınaması yaşatıyor olduğunuzun halen farkında değil misiniz?

Ayrıca, Allah aşkına şuradaki insanların zaten bildiği şeyleri habire niye yazıp duruyorsunuz ki?

Allah aşkına şu yukarıdaki sorunuza bir bakın lütfen ya. Sanki aksi bir şeyler söyleyen varmış gibi sürekli aynı şeyi yapıyorsunuz. Farkında mısınız, şu an acaba ne yapabiliriz diye düşünüp, çok daha az insanın zarar görmesinden başka ve bu durumun sonlanmasından başka bir dileği yok insanların. Lütfen ama lütfen artık bunu sürdürmeyin, bu kadar anlayışınız vardır umarım.

Son bir kaç günlük fotoğrafın, iktidarıyla, muhalefetiyle, bu ülkeyi yönetmeye talip herkesçe, aynı şekilde her bir vatandaş tarafından çok çok iyi okunması ve iyi analiz edilmesi gerekiyor.

Bu şekilde süreceği hiç kimsenin aklı hayaline gelmemiş bir "sesleniş" in, nasıl böylesi içimizi acıtan bir hal alabildiğini, her zerresinden nemalanmaya çalışanlar olduğunu üzülerek görmekteyiz hepimiz, öyle değil mi?

Güzel Türkiyemi bu halde görmeye hangimizin içi elveriyor? Birlik beraberlik kardeşlik çağrılarında zikredilen farklı farklı başlıklar bizleri ne denli kutuplaştırmış, her geçen gün biraz daha kutuplaştırmasına müsaade etmemek lazım her birimiz için bu geçerli.

Tek olmak zorundayız, bu hepimizin yararına. Üzerinde birlikte oturduğumuz bu dala bir çentik bile atmamalıyız hiç birimiz.

Özellikle ve bilerek baltalayanlar ! Onlar da kendilerine gelmeliler, çünkü bu dal düştüğünde kimse havada asılı kalmayacak.

Ne zaman ki bu anlaşılır, ne zaman ki bu güzel vatan toprağına bu güzel ülkeye kişisel menfaatler bir yana bırakılarak ortak koruma ve birlik beraberlik paydasında buluşulabilir, işte ancak o zaman bir şeyler çok daha iyiye gitmeye başlayabilir. Bu tüm ulusumuz için sağlanması gereken en önemli şey. Şu an sadece bir an evvel bu olayların selametle ve hiç kimsenin canı yanmadan son bulmasından başka bir dileğim ve duam yok.

ben o kanalı sadece gülmek için izliyorum.............

Benim kaldığım yerde askerler direkt siliyorlar kalbalık etmesin diye...........

öncesını bılemem ama şuan o kanalda gülecek bişi yok, oldugu gibi canlı yayın yapılıyor
malum diğer kanallar satın alındığı için haber yapamıyorlar.

Benim kaldığım yerde askerler direkt siliyorlar kalbalık etmesin diye...........

unutma Atatürkte askerdi

halk tv de chp nin kanalı

Atatürkte chp' yi kurdu

anlamışsındır inşallah ...

Yardim; Ümraniye 1Mayıs Mah. Bir taksici halkin üstüne araba surmus ne yazik ki 1 olu 1 yarali varTaksici'nin plakasi lazim. Lutfen Yayalim!

Herşeyi provoke gibi algılamayın, farklı düşüncelere saygı gösterin, sinirler gergin haklısınız ama sizin gibi düşünmüyor diye dışlarsanız nerede kaldı demokrasi?
Bu bizim demokratik hakkımız derken başkalarının haklarına da saygı duymak gerekir.

katılıyorum polisi geri cekmeleri lazım artık polisin mudahale etmedigi yerlerde eylemin zaten olaysız devam ettigi yazılıyor daha nereye kadar polis ve halk arasında bu durum surecek artık geri cekmeleri lazım degilmi

bugün ankara başbakanlıkta , akşam 22,00 a kadar polis eylemcilere hiç bir tepki vermedi biber gazı da dahil. üslerine polislerin taş atanlar, hakaret edenler her yeri yine yakıp yıkanlar vardı. kızılayda evleri olanlar mahsur kaldılar , ulaşım felç oldu. bence eylem amacından şaştı. sonrasında dağılmaları yönünde uyarılar geldi ve polisler biber gazı ile dağıtmaya uğraştılar. asılsız bu haberler yanlış yönlendirmeler , bilgi kirliliği, halkı galeyana getirme bunları bilmeden paylaşanları kınıyorum.

höhhh
neyse arkadaslar paylasımlara devam edelim

normal zamanda olsa zaten biz de eşit davranırız ama yani durup durup aynı şeyleri tekrar etmek de yaka silktirdi. hiç faklı şey söylemiyor ki.
2 sene yaşlandımvallahi
ve insanlara yardım edilecek zamanda ona laf anlatmaya calışmak daha vahim
neyse

Munecim artık karşıt görüşlünün de bunları görmesi ve en azından bu açıdan bakması gerekir.
Artık ok yaydan çıktı.
Görüşüfarklı olabilir fakat bu insanlık dışı olayı gören yurttaşımız artık böyle davranamaz.
Şahsen ben bu saatten sonra karşıt görüşlü kimsenin kalmadığına inanıyorum, bu kişi bambaşka birşeyi savunuyor bence...

neden gerçeklere alerjinizmi var halkı sildiniz hadi ulusal var face var ulumemo13 on USTREAM: . gözlerinizi sımsıkı kapatın tamammı aman ışık girmesin gerçekler senin karanlık tarafta olduğunu gösterecek çünkü

Sen halk tvdekileri gülerek izliyorsanben senin insanlığından şüphe ederim. O halk tv yi izleyip linklerini silen asker varsa zaten eyvah bizim halimize eğer anladığım doğruysa. Gülerek izliyormuş Halk tv yi biz ağlarken sen nasıl gülebiliyorsun ya? Benim evladım olsaydı gönderirdim ve bende giderdim. Sen bu tvdekileri gülerek izliyorsan. Ağzımı bozucam vallahi billahi deliricem gel sana bi koklatayım o gazdan ağlıomusun gülüyormusun bi görelim. Seni izleyelim o gaz bombalarını yerken panzerler vs peşinden gelirken izleyelim seni eğlenecekmiyiz. Yorumunu gördüm çıldırdım resmen delirdim resmen sen kime neye gülüyorsun. Düşmanın mı ordaki insanlar senin ki düşmanımı o halde gözlerimle görsem yine bi içim burkulur insan ordakiler insan. İNSAN. ordaki insanların savundğu düşünce olmasa sen bu yazıları biraz zor yazarsın.

Sayın Rengina,
ama topikte nerdeyse iki mesajımdan biri Paylaşımlara devam edin oldu değil mi ?
Amacınız yardım etmek, laf anlatmak değil

korku filmi gibi yalvarırım izleyin verdiğim linki birileri kaydetsin ben bilmiyorum o insanların başına bir iş gelebilir !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…