Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden yaydığınız haberlerle ilgili kaynak göstermiyosunuz da doğrudur heralde diyorsunuz........

Ayrıca benm eşim karacı degl ki kocamı dert edeyim.............

Heralde dediğniz habere nasıl inancak insanlar peki..........

tAKSİM DİVAN OTELİNİN İÇERİSİNDE AMERİKAN HASTANESİ SAĞLIK EKİPLERİ ÜCRETSİZ HİZMET VERİYOR

içmeyin!!zarar vermeyin!!!!!haklıyken haksız duruma düşmeyin lütfen kanıt toplayın !!

Son düzenleme:
saçımı başımı yolcam şimdi yeminlee

acil : Akaretler şok'un oradaki evlerden birine sığınan arkadaşım kan kaybından bayılmış. Doktor var mı yakınlarda

stanbul akaretler doktor telefon numaraları 05372919799 05413811553 05364208873 05318321090 05549269962

merak ediyorum acaba hangi müteahhitte pazarladı parkı. ali ağaoğluna mı çalık grubuna mı? artık dur demenin vakti gelmişti. tüm eylemci arkadaşlar istanbuldan uzaktada olsak kalbimiz sizinle

sizde istenmeyen yerde durmak adetten mi hanımefendi?
bi gidemedinizde merakımdan soruyorum

Ankara Kızılay'da revir kurulmuş, herkesin dikkatine. Twitter da bu haberi yaymaya çalışmışlar ama engel olunuyormuş bilgi aktarımı...

Ankara Kızılay'da revir kurulmuş, herkesin dikkatine. Twitter da bu haberi yaymaya çalışmışlar ama engel olunuyormuş bilgi aktarımı...

kızılaydaki revirde polisler topluyor diye bir haber de var ondan kimse yaymamaya çalışıyor hangisi ne kadar doğru bilmiyorum

aç halk tv yi yalanmıymış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Git işine kadın git !!!!

Son düzenleme:
dikkat !kesın bılgıdır: 0538 934 7112 bu numarayı aramayın. Yardım ıcın verılen bu numara polıse aıt. Revırlerı basıyorlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…