• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi haberlerle gelmedim.
Arkadaşlarımdan biri ciddi yaralı, uzun süre polis engelinden hastaneye gidememişler.
Güç bela özel sağlığa atmışlar kendilerini.

Bir kişinin de gözlerinin önünde can verdiğini ama kendi canlarını kurtarmak zorunda kaldıkları için müdahale edemediklerini anlattı.

Cümle kuramıyor, ağlayamıyor bile sadece sesi titriyor.
İyi değilim.

sadece bir kişiye (sivil silahsız vatandaşa) gazla suyla şiddetle müdahalede bulunmuş olsalar bile başbakanın çıkıp özür dilemesi gerekirdi, destekleyen veya desteklemeyen oy veren yada vermeyen bence herkesin ortak görüşü bu olmalı, halka rağmen halkını ezerek değil de insanların onayını ve gönlünü alarak yapılsaydı herşey bu noktaya gelinmezdi, keşke daha dikkatli davranılsaydı, şu durumda eylemlerin sonunun nereye gideceğini kestiremiyorum, ülkenin sonunun nereye gideceğini de bilmiyorum, umarım herkes sağduyulu yaklaşır, provakatörlere de izin verilmese keşke ama akp nin karşıyakadaki binası ateşe verilmiş bile, şu ülkede neyi protesto etsek birileri araya girip olayları çarpıtıp saptırıyor gerçekten çok sinir bozucu, herkes nemalanmaya çalışacaktır bu durumdan ve korktuğum nokta da bu.

Son düzenleme:
eğer hamile olmasaydım kızımı komşuya bırakıp bende sokaklara direnişe gidecektim artık gerçek milli irade yüzünü gösteriyor çok şükür....

girdi polislerrrr insanları coplayarak götürüyolarr yeterrrrrrr yardım edinnnn kadınlar ağlıyoo

Bugün de eylemdeydim!

Bu kez gaz bombaları atıldı, panzerler bizi ıslattı (oh mis gibiydi tayyip eline sağlık!), portakal gazı sıkıldı.

O kadına saygılı olduğunu iddia eden başbakan var ya onun adamlarından (polislerinden) birisi beni çekip "Sen çekil lan!" dedi duvara yapıştırdı, "Ben gezmeye geldim ne oldu anlamadım." deyip bıraktırdım bas bas bağırıp. Yoksa biliyorum ki göz altına alınırsam yarın da gidip direnemeyeceğim, üniversitemdeki direnişe gidemeyeceğim ki çok karışacak üniversiteler yarın, haberleri geliyor, etkinlikler kuruluyor, hazırlıklar yapılıyor!

Provokatörler AKPliler, her yeri yıkıyorlar, otobüslerin lastiklerini patlattılar ve Alsancakta mahsur kaldık, Gündoğdu Meydanına kadar sıkıştırdılar.

AKPliler polis arabalarında üniformaları giyip sopaları, bıçakları ile ara sokaklardaki yandaşlarımıza saldırdılar. Yaşını başını almış amcalarımız da buna dahildi.

Şahidim ki bir abimizi bacağından vurdular.

Alsancak yıkılmış durumda...

Gözaltına alıyorlar herkesi...

Son düzenleme:
bu numarada polise ait olmasın doğruluğu teyid edildimi

facebooktaki aykırı sanat sayfasından aldım teyit etmeden paylaşım yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.

bu da bir diğer numara
akaretlerde doktor sinan. tıbbi malzemesi mevcut.

0 536 421 6238

Sen halk tvdekileri gülerek izliyorsanben senin insanlığından şüphe ederim. O halk tv yi izleyip linklerini silen asker varsa zaten eyvah bizim halimize eğer anladığım doğruysa. Gülerek izliyormuş Halk tv yi biz ağlarken sen nasıl gülebiliyorsun ya? Benim evladım olsaydı gönderirdim ve bende giderdim. Sen bu tvdekileri gülerek izliyorsan. Ağzımı bozucam vallahi billahi deliricem gel sana bi koklatayım o gazdan ağlıomusun gülüyormusun bi görelim. Seni izleyelim o gaz bombalarını yerken panzerler vs peşinden gelirken izleyelim seni eğlenecekmiyiz. Yorumunu gördüm çıldırdım resmen delirdim resmen sen kime neye gülüyorsun. Düşmanın mı ordaki insanlar senin ki düşmanımı o halde gözlerimle görsem yine bi içim burkulur insan ordakiler insan. İNSAN. ordaki insanların savundğu düşünce olmasa sen bu yazıları biraz zor yazarsın.

peki hanımefendi polisler düşmanınız mı ? neden bazı eylemciler hatta bir çoğu hakaret küfür bu saat oldu çalışıyorlar, 4 saat uyku ile duranlar polis aracında uyuyan polisler var ne için, neden bu kin nefret , yakıp yıkma küfür etme her yere zarar verme ? adil olun lütfen.

o gülerek izleyen arkadaş şimdilik gülsün bakalım çünkü bu gidişle ileride çocuklarının halinede gülebilecek mi yada hala gülüp eylenebileceği bir hayatı kalacak mı. ha çok zengindir en ufak pürüzde kuyruğunu kıstırıp (ki kimler yapar biliyorsunuz) kaçıp giderse o başka tabiki. dünyaları paradan ibaret olan gözlerini para bürüyen insanlar yeşil bir dalın mucizesini nasıl görebilir ki

Bugün de eylemdeydim!

Bu kez gaz bombaları atıldı, panzerler bizi ıslattı (oh mis gibiydi tayyip eline sağlık!), portakal gazı sıkıldı.

O kadına saygılı olduğunu iddia eden başbakan var ya onun adamlarından birisi beni çekip "Sen çekil lan!" dedi duvara yapıştırdı, "Ben gezmeye geldim ne oldu anlamadım." deyip bıraktırdım bas bas bağırıp. Yoksa biliyorum ki göz altına alınırsam yarın da gidip direnemeyeceğim, üniversitemdeki direnişe gidemeyeceğim ki çok karışacak üniversiteler yarın, haberleri geliyor, etkinlikler kuruluyor, hazırlıklar yapılıyor!

Provokatörler AKPliler, her yeri yıkıyorlar, otobüslerin lastiklerini patlattılar ve Alsancakta mahsur kaldık, Gündoğdu Meydanına kadar sıkıştırdılar.

AKPliler polis arabalarında üniformaları giyip sopaları, bıçakları ile ara sokaklardaki yandaşlarımıza saldırdılar. Yaşını başını almış amcalarımız da buna dahildi.

Şahidim ki bir abimizi bacağından vurdular.

Alsancak yıkılmış durumda...

Gözaltına alıyorlar herkesi...

aferin size. portakal gazı öylemi abd de yasaklanmıştır ve tüm ülkelerde çok ağır kimyasal bir maddedir ve çok zararlıdır. YASAKLANMIŞTIR. eee başka yalan haberleriniz var mı ?

İyi haberlerle gelmedim.
Arkadaşlarımdan biri ciddi yaralı, uzun süre polis engelinden hastaneye gidememişler.
Güç bela özel sağlığa atmışlar kendilerini.

Bir kişinin de gözlerinin önünde can verdiğini ama kendi canlarını kurtarmak zorunda kaldıkları için müdahale edemediklerini anlattı.

Cümle kuramıyor, ağlayamıyor bile sadece sesi titriyor.
İyi değilim.

gecmiş olsun onlara kuzum ya onlar öyleyse kimbilir oradan uzaklasamayanlar ne halde:14:

peki hanımefendi polisler düşmanınız mı ? neden bazı eylemciler hatta bir çoğu hakaret küfür bu saat oldu çalışıyorlar, 4 saat uyku ile duranlar polis aracında uyuyan polisler var ne için, neden bu kin nefret , yakıp yıkma küfür etme her yere zarar verme ? adil olun lütfen.

yakıp yıkanlar akp li provokatör ...

ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç kişi 156'yı aramış onlarda ancak yeterli çağrı alırsak müdahale ederiz demişler.

istedikleri tek şey 15 milyon insanın yaşadığı yerde nefes alabildikleri alanın bozulmaması. peki siz düşünün bakalım bunu isteyen insanlar yeşili ağacı isteyen insanlar düşmanınız mı üzerlerine polisle askerle orantısız güçle saldırı düzenleniyor. adaletten mi bahsetmiştin sen az önce

size sööyle cevap vereyim masum bir eylem devam ederken , insanlara gaz bombası , biber gazı sıktıkları , çadırlarını alaşağı ettikleri için olabilir mi ?
Mesela orantısız güç kullandıkları içinde olabilir.
Kadınlara bir kaç polise tekme tokat giriştiği için olabilir.
Ve masum hayvancıkları dahi biber gazıyla bogdukları için veyahut sucu sadece taksimden arabayla geçmek olan kişilerin arabasına gaz-biber bombası attıkları içinde olabilir.
Ne için görev yaptıklarını unuttukları ve halkı onlara karşı halkın korumasına mecbur ettikleri içinde olabilir.
Vicdan sahibi olan polisleri tenzih ederek söylüyorum ki şu an ki kolluk kuvvetleri tamamen hükümetin emrinde , hükümet için çalışmakta , koruması gereken halkı korunmaya muhtaç hale getirmiş durumdadır.
Hoşçakalınız hanımefendi.

aferin size. portakal gazı öylemi abd de yasaklanmıştır ve tüm ülkelerde çok ağır kimyasal bir maddedir ve çok zararlıdır. YASAKLANMIŞTIR. eee başka yalan haberleriniz var mı ?

canım biz hepimiz yalan konuşuyoruz
tamam için rahat olsun...

An itibariyle bir twit Arkadaslar izmirde insan avina ciktilar ... Sopalar ve taslarla insanlari kiriyorlar !!! Evlerinizi acin !! Alsancak otopark iskence evine dondu...gencleri alin evinize ... Gençlerimizi kiriyorlar teker teker !!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X