• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerginliğe gerek yok.

Sayın mone,
haber yanlışsa daha sonra tekzip ediyorlar zaten.

Lütfen paylaşımlara devam ediniz...

AKP Karşıyaka ilçe binasını yanarken görmek isteyenler Halk tv yi açsın.
Maalesef direnişe provakasyonlarda karışıyor.
Sağduyuyu elden bırakmamak lazım.
Yakanların Poşulu ve yüzleri kapalı olduğu haberlerde verildi.
Eki Görüntüle 726688

Ben de asker eşiyim ve kesinlikle istemiyorum artık bu ülkenin tek bir zerresine zarar gelsin.........

şu anda sokaklarda olmak ülkemize zarar vermekten başka birşeye yaramaz..........

Dünyaya kendimizi kaoslarla tanıtmak ne acı............

Gerçekten ülkesini seven sokakları terk eder demokratik yollardan hakkını savunur...........

bu msj size ait :24::24::24:

bende zaten sınıflara ayırmadım farkındaysanız... asker eşi olduğunuzu belirttiğinizi beyan ettim...

bu arada kendi eşim içinde bir sınıf beyan etmedim...

Yanlış yaptığınızı bildiğiniz için heralde sokakları boşaltın denmesine tahammül yok............

Zararverdiğiniz her şeyin hesabı verilcektir...........

Bir ideoloji uğruna sokakları kan gölüne çevirenlerin vatan sevgisine inanmıyorum..............

kızılaydaki revirde polisler topluyor diye bir haber de var ondan kimse yaymamaya çalışıyor hangisi ne kadar doğru bilmiyorum

sanırım duyulunca engellenmiş işte. ne olur ne olmaz paylastım:26:

#ATATÜRKİYİKİVARSIN Tayyip ve ekibi bu işi meşruiyet dışına taşımak istiyor. "Olağanüstü hal" ilân etmek için bu provokasyonlar yapılıyor.
@orkece: Gerçek ya da düzmece, AKP tabanına yönelik sokağa davet eden mesajlar dolaşıyor, her iki tarafı da kışkırtma çabası gibi görünüyor. DİKKAT!

Beşiktaş Vişnezade parkında hafif yaralılara yardım edebilecek 10 kişilik sağlık ekibi kurulmuş, teyid edildi,

530 45 96 386

an itibari ile, lütfen paylaşınız...

Eşini dünyanın merkezi olarak gören hanımefendi!

Lütfen artık eşini,çoluğunu çocuğunu ortaya atmayı bırakıp, biraz halk tv izler misiniz?
Rica ediyorum bunu yapın, belki biraz aklınız başınıza gelir ve vicdanınız sızlar.

Bu arada izlerken eziyete maruz kalanlarında Türk halkı olduğunu, bizim vatandaşımız olduğunu unutmayın...

çünkü olayı kadınlar kulübü başlattı:27: ve bizler de dur demiyoruz onlar da durmuyor
arkadaşlar ne kadar ayıp yaptıgınız ya hu bi ıslık çalıverin TÜM TÜRKİYE'ye de dursunlar:ssz:

Son düzenleme:
gerginliğe gerek yok.

Sayın mone,
haber yanlışsa daha sonra tekzip ediyorlar zaten.

Lütfen paylaşımlara devam ediniz...

ortamı germiyormu insanları kışkırmıyoR MU mune neden hala burda sinirim bozuldu ya eylemden geldim sağlık desen yok psikolojim altüst internetten yardımcı olalım sağduyulu davransınlar diye bas bas bağırıyoruz burda hala tahrik durcakmı hala burda git diyoruz kara sakız gibi yapıştı:47:

Son düzenleme:
izmir alsancakta polis akp gençlik kolları gençlerine cop,kask vs. dağıtıp insanlara saldırıyorlar.
çok sayıda yaralı var.

kaynak #direnizmir#izmir

canlı yayın o resim doğruymuş resmen ceseti ölölyle yatıyor aşağı inemiyolarrr allah karetsinnnnnn bunlarııı polis değil azrrail

kolej kurtuluş hala gaz bombalı... meşrutiyette kızları dövüyorlarmış..:( ortalık sivil polis kaynıyor diyorlar kızılayda..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X