Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu aileleri anlamıyorum ufacık çocuklarını o ortama neden götürüyorlar, bir sürü çocuk kayıp olmuş.

e ama arkadaşım burada ileri demokrasi yok mu
demokratik ülkelerde insanlar barışçıl eylemlere çocuklarını bebeklerini götürür zaten
anormal olan o insanlara yapılan muameleydi, sonra da işin çivisi çıktı

Cumhurbaşkanı ABDullah Gül nerede? ABD kendisine Susma görevimi verdi.
Gerçekten Vatana Millete çok hayırı varmış Allah razı olsun...

Son düzenleme:
Sabahın 5'inden gece yarısına kadar halkına
aralıksız gaz sıkan bir devlet?

Gelemeyenler inanın bana, burada ne bir örgüt
ne de marjinal bir grup var!

Selçuk Erdem, Karikatürist

arkadaşlar medya neden uyuyor?
bu kadar insan internet üzerinden yardım istiyor.
sıkışmış durumdalar.
çokkk üzülüyorum oradakilere.

Polis mobesa kameralarını kapatıp her yeri yakıp yıkıyor lütfen fotograf ve görüntü çekin Suç bize kalacak Rt lütfen

ben inmelerini bekliyorum!
hiçbir yerden tutulamaz oldular artık. umut denen şey bırakmadılar. düzeleceklerini de zerre düşünmüyorum.

yok ki diyecek söz. cok sinirliyim ya hu cokkk

bugün burada ben ve bir çok kişi ceza alabilir belki ama bunu söyleyeceğim. Ankara'da şuan oturanlar koltuklarında çay kahve içsinler nasılsa hepsi giriş kendilerine pek giren bir şey yok . hangisinin yakını orada kimi? hangisini ilgilendiriyor orada ölen kalan gençler orada ölen insanlar? ama hepsinin ağzını açılınca devleti en üst seviyelere çıkaracaklar? sen gözünün önüne daha müdahale etmiyorsun halkın Taksim'de ölüyor sen oturuyorsun . askerin halkına yardım ederken polis öldürmeye çalışıyor be ! nerdesin sen ? devletim , hükümetim , başım derler derler ama sadece derler

ARKADAŞLAR İLETEBİLDİĞİNİZ HERKESE İLETİN. ŞU AN TAKSİMDE OLANLAR YA DA BİBER GAZINA MAĞRUZ KALABİLECEK OLANLAR LENS TAKMASIN. BİBER GAZI LENSLERİ ERİTTİĞİ İÇİN 2 KİŞİ KÖR OLMUŞ.

ulaştırın...

İstiklal Benetton'a acil ambulans gerekli imiş arkadaşlar!
telefonlar düşmüyormuş.

"YARIN ADANA/ATATÜRK PARKINDAYIZ; SAAT 17:30 GELİN LÜTFEN. #direngeziparkı
Duyurun gençler!"

France24 yine canlı yayında veriyor. Görüntülere inanamazsınız. Konu başlığı değişmeli. Ülke için umudun bittiği an değil başladığı an budur işte.
Sözcü gazetesınden canlı izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
şu an sakin duruyorlar ama bu hayra alamet değil.
Koridor planından bahsediliyor...

Eki Görüntüle 725664

akp halkını terörıstmı yaptı yazıklar olsun 0 yüzde 50, ınsanları hapıse atıp askerıye gıbı susturmaya calısacak herzamankısı gıbı, dılerım allahdan budefa basaramaz ,
türk bıle olmayan bırı basa gelırse olacagı buydu vatan askı allah askı yokkı hersey sahte , yıgenı 50 kg kokaınle yakalanmaları oglu devlet sanatcısının kanıyla yasaması serbest serbest sonra o gunah bu gunah asıl soldugu nefes günah , ınsanların manevı degerlerı kullanıp neler yapabılecegımızın en güzel örnegı

Sabahın 5'inden gece yarısına kadar halkına
aralıksız gaz sıkan bir devlet?

Gelemeyenler inanın bana, burada ne bir örgüt
ne de marjinal bir grup var!

Selçuk Erdem, Karikatürist

Aynısını benim arkadaşlarım da dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…