Nereye gidiyor memleket ya. Ben yurtdisinda yasiyorum, burdan takip ediyoruz. Cok uzucu gercekten.
Halk hepten hirslanacak ve bir ic savas cikacak gibime geliyor. :26::18:
Guardian: Park eylemleri Türk Baharı'nın tohumlarını attı.
CNN News: Türkiye'deki Taksim eylemleri bir Türk baharının başlangıcı olacak.
Fox News: Türkiye'de halk ayaklandı hükümete direniyorlar.
Norveç Ulusal Televizyonu: Türkiye'de iç savaş mı çıkıyor?
Düştüğümüz duruma bak, içim yanıyor... İçim.............................
özellikle şu yabancılara malzeme oldu ya ona yanıyorum.
başlıklara bak sanki bekliyorlar gibi
evet ya pkklıları başımıza çıkardılar.türküm demek,türk bayrağı taşımak suç oldu.ne günlere geldik gerçekten inanamıyorum.Bu devlet terörü bitirmek için bu kadar savaşmadı, Allah belalarını versin.
Ben mesela olayları Sabah Gazetesinden ! takip ediyorum.Sizede tavsiye ederim.Sayfalarca bahsedilmiş.Oku oku bitmiyor.
SABAH - Haber! Güncel haberler, son dakika haberleri
Otu boku haber yapan Ntv,Haberturk,Sktyurk,Bloomberg tv nerdesiniz ?? Ne iş ?? Tüm dünya canlı yayın yapıyor ?Nerdesiniz ? Neyin boyunduruğu altındasınız ? Tarafsız habercilik anlayışınız peşkeş çekmekmi ??Bu kadar aleni mi?
Susacaktım dimi ben !!
güzellik yarışması var resmen ya . ulusal ve halk tvde yayın devam ediyor. Twitter en canlı ve güvenlir haberler var. Bu gezi parkıyla başlamış olabilir ama mesele ağaç değil artık. Belki de vatanaımızı geri alma vaktidir
başlıklar açıkçası benım hoşuma gitmedi çünkü arap baharı denen şeyin sonucunu gördük
türk baharı diye aynı kefeye koyulması benı ürküttü.ayrıca bu gerçekten bir uyanış mı hakikaten inanmak zor geliyor bana
hep düşünürdüm Allahım bir gün o beklediğimiz tepki gelecek mi diye ama o kadar çok nabız ve sinir yokladı ki bu hükümet ve insanlar o kadar çok sabrettiler ki,ben artık bizden bi cacık olmaz diyordum
belkide yanılmışımdır.
meydanlara çıkan cesur yürekli kardeşlerimize selam olsun.
şu an taksim savaş altında. dilerim bu direniş hayırlı kapılar açar ülkeme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?